Extraterestri antici – dovezile unor vizite antice

Privite prin prisma unui om modern, dovezile materiale ale descrierilor ce reproduc vizitele unor extraterestri antici, par bizare. Izvoarele vechi sunt pline de marturii OZN chiar daca multi trateaza subiectul cu ironie. Legendele antice vorbesc despre masini zburatoare, zeii coborati din cer si traind laolalta cu oamenii, ingeri care ii invata sa construiasca, sa lucreze pamantul, sa fabrice arme, etc si nu in ultimul rand razboaie.

Notiunile de astronomie antice ne uimesc, chiar daca stramosii nostri se presupune ca zburau doar cu gandul spre Sirius si Orion.

ufo21

7 august 1566 – Basel, Elvetia

In zorii zilei de 7 august, locuitorii din Basel au fost martorii unei scene infricosatoare: pe cerul orasului au aparaut multe sfere negre ce pareau implicate intr-o batalie aeriana. Cand lumina soarelui a permis, oamenii au vazut cum obiectele se loveau in aer, ca intr-o lupta umar la umar, multe dintre sfere devenind rosii ca rocile vulcanice.

basel1

Incidentul a fost creionat de un artist local in ziarele vremii.

basel2

1561 Nürnberg

Pe 4 aprilie 1561 locuitorii orasului Nürnberg au fost martorii unuia dintre cele mai misterioase evenimente atribuite manifestarii fenomenului OZN. Informatii despre eveniment au aparut intr-o foita informativa imprimata 10 zile mai tarziu pe 14 aprilie. Numeroase scuturi stralucitoare, cruci de foc si nave in forma de tigara de foi au aparut pe cer. Cetatenii orasului Nürnberg au ramas incremeniti din cauza acestui spectacol, privind cu spaima obiectele ce evoluau pe deasupra lor. Oamenii au fost innebuniti de groaza cand aceste obiecte aeriene au parut ca se lanseaza intr-o batalie aeriana pentru suprematie în ceruri. Locuitorii s-au retras in biserici si catedrale pentru a se ruga.

nurnberg

Nürnberg 14

Hamburg 1697

4 noiembrie 1697, doua roti gigantice au aparut pe cer, deasupra oraselor Mecklenburg si Hamburg.

Hamburg 1697

Genova 1608

Luna august a anului 1608, martorii unei batalii aerienii au fost locuitorii din Genova si Marsillia. Cum nu se inventase termentul de farfurie zburatoare, localnicii povesteau ingroziti despre zgomote asurzitoare ce au fost auzite in cer, miros puternic de sulf, trei lumini outernice care se deplasau in mare viteza, unul dintre obiecte producand vapori de apa rosii cand a stationat deasupra marii. Au fost vazuti si 2 umanoizi cu ochi stralucitori si capete mari ce pareau a lucra ceva.

genova

Olanda 1660

Pe cerul Marii Nordului au fost vazute doua obiecte foarte mari ce se miscau incet pe cer.

Dutch ships 1660

© http://portal.tfm.ro/

Materialul nu poate fi preluat fara acordul nostru.

Vezi si Fenomenul OZN in lume

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *