Post Reply 
Paleoastronautica
Author Message
Dodo Offline
Administrator
*******

Posts: 18,943
Joined: Jul 2007
Reputation: 10
Post: #1
Paleoastronautica
La începutul anilor treizeci, au fost gasite, imprimate în stancile de langa Berea (Kentucky), zece urme de pasi, aparent de om, dintre care trei perechi dreapta-stanga. La unii pasi se vedeau chiar urmele degetelor si ale calcaiului. Fara nici un dubiu, urmele au o vechime de 250 milioane de ani. Primele hominide au aparut pe Pamant acum trei-patru milioane de ani si au ajuns în America abia acum cateva zeci de mii.
Si la noi în tara, în vara anului 1973 cupa excavatorului a scos dintr-o cariera de nisip de langa Aiud, pe malul Muresului, de la adancimea de 10 metri, trei obiecte încastrate în nisip pietrificat. Unul dintre ele, de 20,5 x 12,5 x 6,8 centimetri, era din aluminiu (89%), cu adaos de cadmiu, nichel, bismut si cobalt. De o forma complicata dar simetrica, evident tehnica, avand în interior doua gauri cilindrice, perpendiculare între ele, obiectul era probabil o piesa dintr-un angrenaj mai mare.
Magazin

tfmsup@gmail.com
05-21-2009 04:42 AM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Dodo Offline
Administrator
*******

Posts: 18,943
Joined: Jul 2007
Reputation: 10
Post: #2
RE: Paleoastronautica
Teoria biotehnologică paleoastronautică privind intervenţia externă în evoluţia omului se bazează pe cercetări, studii, pe cele mai recente constatări şi pe studierea interdisciplinară a micro şi macro cosmosului. Ca urmare cercetărilor efectuate, savanţii ce susţin această teorie afirmă - bazaţi şi pe date concrete - că în urmă cu 30 – 35 de mii de ani, extratereştrii au manipulat genetic oamenii neanderthalieni. Astfel, ei au efectuat operaţii biotehnologice complexe, prin substituirea unor segmente de cromozomi sau a unor părţi din genom (genom = totalitatea cromozomilor ce se găsesc în nucleul celulei, reprezintă zestrea ereditară a individului). Aceste biooperaţii au determinat ca neanderthalienii, în câteva generaţii, să ajungă la inteligenţa omului de Cro-Magnon ce a devenit, prin stabilizare biologică, subspecia Homo sapiens. Asemenea manipulări genetice s-au bazat pe faptul că stocarea informaţiei ereditare se face în structurile genetice şi prelucrarea informaţiei se realizează în straturile corticale – rezervorul cortical.
Wikipedia

tfmsup@gmail.com
05-21-2009 04:44 AM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Dodo Offline
Administrator
*******

Posts: 18,943
Joined: Jul 2007
Reputation: 10
Post: #3
RE: Paleoastronautica
Cred ca lingvistii Academiei internationale pentru studiul limbii sanscrite de la Mysore - India, au dobandit serioase cunostinte de aviatie traducand vechi texte indiene. Poemele clasice Mahabharata si Ramayana vorbesc curent despre vimaane - aeronave circulare, cu doua punti suprapuse, cu hublouri si dom central. Parca am mai auzit de asemenea masini zburatoare, si din nou se leaga lucruri de nelegat - OZN-ul clasiceste exact o aeronava discoidala cu dom central. Vimaanele scoteau un sunet melodios in zbor si se deplasau “cu viteza vantului”; ele erau pilotate de eroi ai mitologiei hinduse, dar felul in care Ramayana trateaza problema ma cutremura, pentru ca recunosc, in procesul de selectare si instruire a pilotilor de vimaane, intreg algoritmul metodic la care eram supusi, colegii mei si cu mine, atunci cand faceam trecerea pe un nou tip de avion. Si parti din Ramayana devin, simplu, instructiuni de selectionare a personalului navigant, si manuale metodice de tehnica pilotajului, perfect valabile acum - ca si atunci. Astfel, cel care pilota o vimaana trebuia sa fie bine antrenat, altfel era “oprit de la zbor”. Vimaana executa, cu gratie si usurinta, atat manevre pe care azi le executa elicopterele, sau numai doua tipuri de avioane aflate in exploatare curenta, celebrul BAE (Hawker-Siddeley) Harrier si omologul sau sovietic IAK 36, adica decolare-aterizare verticala, zbor la punct fix, zbor de translatie - cat si zborul orizontal “cu viteza vantului”, caracteristic aeronavelor militare.

Doru Davidovici

India Video

Pre-Historic wars & flying machines told in "Mahabarata" India Video

Forbidden Discoveries - Ancient Atomic Blast and Aeronautical Science Video


Attached File(s) Thumbnail(s)
   

tfmsup@gmail.com
(This post was last modified: 05-21-2009 12:43 PM by Dodo.)
05-21-2009 04:50 AM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Dodo Offline
Administrator
*******

Posts: 18,943
Joined: Jul 2007
Reputation: 10
Post: #4
RE: Paleoastronautica
Tot in Ramayana se gaseste o descriere a zborului unei vimane: "Cand zorii se ivira, Rama, lua carul ceresc pe care Puspaka i-l trimisese prin Vivipishand, se facu gata de plecare. Acest car se propulsa el usi. Era mare si fin decorat. Avea doua etaje si numeroase camere cu ferestre si era impodobit cu drapele si stindarde. Emitea un sunet melodios, zbura pe drumurile cerului". Informatii asemanatoare se gasesc si in literatura creata de preotii lama din Tibet, in special in cartile sfinte Kantjur si Tantjur. Desi cuprind sute de volume nu au fost traduse decat intr-o infima masura in limbile europene: "Subdiviziunile miscarilor vimanelor sunt: inclinatia, ascensiunea verticala, coborarea verticala, inainte, inapoi, ascensiunea normala, coborarea normala, inaintarea pe distante lungi, cu ajutorul unei ajustari a partilor mecanice care dau o miscare perpetua. Forta si rezistenta acestor masini depind de materialul folosit. Iata cateva din calitatile unui car aerian: poate deveni invizibil, poate transporta pasageri, se poate realiza la dimensiuni mai mici, se poate deplasa in liniste; daca se foloseste sunetul, vimanele trebuie sa aiba o mare flexibilitate a partilor mecanice, trebuie sa dureze mult timp, trebuie sa fie inchise si bine acoperite. Cu ajutorul acestor masini, fiintele umane pot sa zboare in aer, iar fiintele ceresti sa coboare pe Terra.
Tricolorul

tfmsup@gmail.com
(This post was last modified: 05-21-2009 12:55 PM by Dodo.)
05-21-2009 12:55 PM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Dodo Offline
Administrator
*******

Posts: 18,943
Joined: Jul 2007
Reputation: 10
Post: #5
RE: Paleoastronautica
Si pentru ca uluitoarele texte antice indiene sa ne uluiasca pâna la perplexitate, sa remarcam din studiul prof. Raghavan termenul de YANTRA-PURUSHA, care înseamna OM-MASINA sau, cum am spune astazi, ROBOT. Aceasta masinarie care imita perfect omul este descrisa în scrierile sanscrite ca fiind facuta din lemn si având toate articulatiile necesare manevrarii unei masini de zburat. Ce faceau acesti roboti ai antichitatii indiene? Pur si simplu foloseau dispozitive de formare a norilor si de declansare a fulgerelor în scopul descurajarii si chiar distrugerii armatelor dusmane...
Magazin

tfmsup@gmail.com
05-21-2009 12:57 PM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Dodo Offline
Administrator
*******

Posts: 18,943
Joined: Jul 2007
Reputation: 10
Post: #6
RE: Paleoastronautica
Acum aproape doua decenii, in 1983, cercetatorul iesean Florin Gheorghita publica in cartea sa “Enigme in Galaxie” o informatie socanta: in 1973, la Aiud, la o adincime apreciabila, a fost descoperit un straniu obiect din aluminiu, probabil de provenienta extraterestra. Informatia a facut vilva atit in tara cit si in strainatate, dar exista o singura problema: obiectul disparuse, de parca ar fi reintrat in pamint! Timp de 12 ani, obiectul a fost doar o legenda care circula in sfera pasionatilor de fenomene misterioase. Dupa o investigatie demna de filmele cu detectivi, o echipa a fostei reviste “RUFOR” avea sa regaseasca obiectul, in 1995, la Cluj, in depozitul Muzeului National de Istorie al Transilvaniei.

Carari regasite si un obiect surprinzator

Povestea obiectului incepe in vara anului 1973, la o cariera de nisip de pe malul Muresului, la Aiud. Atunci, cupa excavatorului scotea la suprafata, de la o adincime de peste 10 metri, o bucata compacta, pietrificata, iar lucratorii ii anunta pe arheologii muzeului din localitate. Dupa ce acestia au indepartat crusta, nu mica le-a fost mirarea cind au descoperit un obiect metalic si citeva oase fosilizate (identificate ulterior ca fiind al unui rinocer linos, animal contemporan cu omul de Neanderthal). Obiectul metalic a luat calea Clujului. Dupa curatare s-a dovedit un artefact avind forma de talpa sau suport metalic, cu doua orificii (unul superior si altul posterior, aceasta din urma prezentind urme de filet). De asemenea, are doua brate posterioare, greutatea sa este de 2,3 kg si are dimensiunile de 205 x125 x 68 mm. A fost extrasa o carota care a fost analizata la Institutul de la Magurele. Rezultatul a fost surprinzator: obiectul este din aluminiu (89%), avind drept “ingrediente” cupru (6,2%), siliciu (2,84%), zinc (1,81%), staniu, zirconiu, cadmiu, nichel, cobalt, bismut, argint, galiu. La putin timp, si un institut de specialitate din Lausanne (Elvetia) a ajuns la acelasi rezultat.
In plus, specialistii elvetieni au adus noi detalii: in primul rind, compozitia nu este standard, fiind vorba de un aluminiu “moale”. In al doilea rind, examinind obiectul, se poate lesne observa un strat gros, galbui, de oxid de aluminiu, dar se stie ca aluminiul se oxideaza greu, dezvoltind un asemenea strat protector in profunzime la o rata de citiva microni pe an. Prin datarea stratului de oxid gros, care face ca obiectul de aluminiu sa aiba un aspect “imbatrinit”, specialistii i-au dat o vechime de minimum 300-400 de ani! De asemenea, nu trebuie omisa nici adincimea la care s-a gasit obiectul, nici stratul fosilifer extrem de vechi, pentru acesta stind marturie oasele de rinocer linos, vechi de aproape 20.000 de ani.
Rasfoind paginile unui manual de chimie, aflam cu surprindere ca aluminiul a fost descoperit in 1825 de H.Cr. Oersted, iar prelucrarea sa a fost posibila abia dupa lansarea productiei la scara industriala de curent electric si a descoperirii electrolizei (pentru intiia oara in 1883, la firma ALCOA, in SUA). Si celelalte metale din aliaj sint descoperite mai recent de 300 de ani: cadmiul in 1817, nichelul in 1751, bismutul in 1753, iar cobaltul in 1735. Pe scurt, daca aluminiul a fost utilizat doar de acum 120 de ani, cum poate fi datat obiectul de la Aiud la o virsta cuprinsa intre 300 si... 20.000 de ani? Aceasta intrebare adinceste enigma din ce in ce mai mult.

Ipoteze tulburatoare

Multi considera ca obiectul are o provenienta extraterestra. Ca un obiect non-terestru si-a pierdut un angrenaj care l-a trimis pe vesnicele pajisti pe bietul rinocer linos care pastea pe savana transilvana. Desi nu poate fi total exclusa, ipoteza ca piesa ar fi fost trenul de aterizare al acestui obiect este mai mult ca sigur improbabila, data fiind compozitia moale a aluminiului. N-au lipsit nici alte ipoteze nastrusnice: de pilda, ca obiectul ar fi un colt al cupei unui excavator. Dar cine a vazut o asemenea cupa facuta din aluminiu? Desigur, arheologii au fost pusi in dificultate: nu pot pune pe eticheta ca este paleolitic, dacic sau macar bizantin. Un lucru cert este ca obiectul de la Aiud este un artefact construit dupa metode ingineresti si ca cele doua orificii demonstreaza ca a facut parte dintr-un ansamblu mecanic. Cui a apartinut acest mecanism si la ce a folosit, ramin enigme de nedescifrat.
Din pacate, obiectul de la Aiud continua sa zaca in depozitul muzeului clujean. Abia anul acesta, asa cum a relatat si “Evenimentul zilei”, obiectul a fost prezentat in cadrul unei expozitii temporare. Dar, stupoare! Dupa citeva zile, obiectul a fost retras. De ce si de catre cine, n-am reusit sa aflam de la angajatii muzeului. Cert este ca un asemenea exponat ar aduce mii de vizitatori de pretutindeni din lume. Decenii la rind s-a scris enorm despre obiecte metalice stranii descoperite fie in mine, fie in roci. Dar, de-a lungul istoriei, tuturor li s-a pierdut urma, iar singurul care exista este obiectul de la Aiud. Si este pacat ca acest artefact misterios, unic in lume, sa reintre in uitare.
Evz 2002

tfmsup@gmail.com
05-21-2009 01:04 PM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Dodo Offline
Administrator
*******

Posts: 18,943
Joined: Jul 2007
Reputation: 10
Post: #7
RE: Paleoastronautica
Odiseea zborurilor terestre şi spaţiale începe, de fapt, cu mult înaintea erei noastre. Zeii sumerieni - conform celor mai vechi istorii scrise din lume - zburau cu avioane, cu nave spaţiale, puseseră pe o orbită terestră o platformă spaţială şi avertizau cât de periculos este zborul pe lângă… Jupiter!

În Mahabharata, Bhagavata Purana şi Ramayana, sunt descrişi zeii vedici - Brahma, Yama, Kuvera, Indra - zburând cu avioane, inclusiv de vânătoare şi "cetăţi zburătoare", nave pe mai multe etaje. Descrierea acestor maşini zburătoare este foarte detaliată. Rukma, Sundara, Tripura şi Sakuna erau tipurile principale de aparate de zbor, din care se desprindeau alte 113 subdiviziuni.
Adevarul

tfmsup@gmail.com
05-21-2009 01:05 PM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Dodo Offline
Administrator
*******

Posts: 18,943
Joined: Jul 2007
Reputation: 10
Post: #8
RE: Paleoastronautica
Mania zeilor sumerieni

Sumerul, una din primele mari civilizatii ale lumii, cu orasele sale prospere, patronate de puternici zei inruditi intre ei, a disparut dintr-o data. Oamenii au murit de o moarte cumplita, animalele au pierit, apa a fost otravita, solul a devenit neroditor. Ce anume a provocat un asemenea sfarsit brusc? Raspunsul se afla in legendele sumeriene, cele mai vechi documente scrise din lume: mania zeilor si armele lor de distrugere in masa.
"Miturile din Kur" amintesc despre un prim razboi dintre zeii tineri si zeita primordiala Tiamat, mama unor progenituri monstruoase. Intr-una din versiuni, Ninurta, unul din zeii tineri, infrunta un imens dragon zburator, fiu al lui Tiamat, ce salasluia in Kur. Aflat la bordul unui vehicul zburator, Ninurta asculta sfaturile armei sale "personificate", Sarur, care il ghideaza in urmarirea inamicului si-i spune ce sa faca pentru a-l distruge. Doborarea dragonului are efectele unei bombe atomice: apa a fost otravita, solul nu mai rodea nimic. "Micile rauri erau pline de mizerie, campurile din imprejurimi se uscau, nici o graunta nu crestea". Ca sa reduca efectele nocive, Ninurta "a asezat deasupra lesului dragonului un maldar de stanci si a construit canale ca sa aduca apa din raurile curate, pentru a purifica tinutul Kur". Intr-o alta versiune, Innana, verisoara lui Ninurta, o ameninta pe Tiamat cu o arma de distrugere in masa, care "incendiaza padurile si seaca apele in albiile lor, iar razele incandescente vor impiedica tinutul sa mai rodeasca vreodata".
Razboi in Eden

In Sumer, zeii din prima generatie isi construisera gradina E.din ("Casa Divina"), locul unde erau tinute semintele tuturor plantelor comestibile si animalele aduse din ceruri, ca sa-i hraneasca, dupa cum glasuieste epopeea "Atra-Hasis". E.din era un paradis atat pentru zei, cat si pentru "odraslele lor muritoare", oameni nascuti din plamada zeiasca si lut terestru, purtati in pantece de zeite-nascatoare. Si totusi, in acest sanctuar divin, s-a cuibarit si samanta discordiei, care a dus la distrugerea Sumerului. Suparati, marii zei au hotarat sa-l rada de pe suprafata pamantului.
Razboaiele nucleare ale antichitatii
Zeii primordiari din Ur


Pentru a intelege parametrii distrugerii, mentionam ca Ur era un oras cu 65.000 de locuitori, cu case de doua etaje, cu cate 14 camere. Si nu numai Ur a fost distrus. S-au gasit alte cinci lamentatii ale regilor din alte orase sumeriene, care incercau sa imbuneze zeii supremi. Numai ca acestia refuza. Marturia finalului depaseste cu mult imaginile apocaliptice din filmele lui Spielberg. Iata marturia unei supravietuitoare, Ningal, ea insusi de origine divina: "N-am mai putut pleca si ziua fatalitatii m-a prins aici. Urgia, ca un potop, s-a abatut asupra mea si a orasului. Eu, care pot zbura ca o pasare, n-am mai putut parasi orasul, care a fost distrus. Desi am strigat din toate puterile: "Intoarceti furtuna, indreptati-o spre desert!". Furtuna nu a fost abatuta. Vanturi dezastruoase au inceput sa bata, marii zei au coborat uraganul din ceruri. Cu zgomot asurzitor se spargeau fortificatiile, se zdrobeau corabiile, totul era ghidat din cer. Flacarile aprindeau totul si vantul le ducea cu repeziciune, iar caldura ardea pamantul. Urul a fost acoperit de cenusa ca de o haina alba de lana. Chiar in clipa cand furtuna iscata a lovit orasul, acesta a devenit o ruina, iar ziua a devenit noapte. Cadavrele oamenilor zac pretutindeni printre zidurile cazute, pe strazi, la marile porti, pe campurile deschise, unde altadata se adunau sa danseze si sa se bucure de viata. Acum zac secatuite de sange, care se scurge umpland crapaturile pamantului ca metalul ce umple formele. Lesurile se topesc ca untul uitat in soare".
O arma teribila a curmat istoria glorioasa a Sumerului! Locul unde a fost prosperul oras Ur nu a fost repopulat multa vreme, dupa cum atesta descoperirile arheologice.


Sodoma si Gomora

Razboaiele nucleare ale antichitatii

Distrugerea Urului poate fi asemanata cu modul in care au pierit orasele biblice Sodoma si Gomora, pedepsite de Dumnezeu cu foc si caldura imensa, care au distrus oameni, animale, vegetatie, transformand totul in vapori otravitori. Anul corespunde cu distrugerea oraselor sumeriene, aflate, se pare, pe acelasi camp de bataie. Alte cinci orase de campie au fost inundate in urma catastrofei. Cercetatorii au situat Sodoma si Gomora in apropierea Marii Moarte, presupunand ca explozia care a distrus orasele a cauzat si o rupere a malului sudic al marii, ceea ce a produs inundarea lor. Localnicii mai numesc Marea Moarta si "Marea lui Lot", singurul om caruia i s-a permis sa paraseasca Sodoma, impreuna cu familia sa, cu conditia sa nu se uite inapoi. Sotia lui a nesocotit porunca divina, a privit inapoi si, pedepsita, s-a topit intr-o coloana de sare. Inainte de catastrofa, valea era fertila si foarte populata. Arheologii britanici F.Albright si P. Hartland au descoperit ca asezarile din munti au fost abandonate brusc, in secolul 21 i.Hr., si nu au fost repopulate multe secole. Conform istoricului I.M.Blake ("The Palestine Exploration Quarterly"), apa din izvoarele de langa Marea Moarta este contaminata si astazi de substante radioactive.


Armele zeilor vedici

Mitologia vedica - Mahabharata, Ramayana, Rigveda - contine nenumarate descrieri ale armelor de distrugere in masa, folosite de clanurile divine ale Indiei. Exista ipoteze care asimileaza zeii sumerieni cu zeii vedici, sustinand ca a existat un singur razboi devastator intre generatiile zeiesti, care a ramas in memoria oamenilor la fel ca Potopul. Iar denumirea marelui razboi vedic este Kuruksetra, ce aminteste de "Miturile sumeriene din Kur".
Razboaiele nucleare ale antichitatii
Craterul Lomar, India

Vechea civilizatie a Indusului chiar a fost in relatii comerciale cu civilizatia sumeriana, dupa cum atesta numeroase sigilii gasite in arhivele regale mesopotamiene. Urmele fizice lasate de razboaiele in care s-au folosit arme nucleare (nisip vitrificat, fortificatii vitrificate, schelete, sol, ape care prezinta radioactivitate) exista in toate locurile unde "mitologia" situeaza conflictele. Marele razboi vedic, in care s-au folosit bombe atomice, s-a purtat tot intre o generatie tanara de zei si clanul conducator. Toti erau inruditi. Si unii si altii au folosit arme cu putere mare de distrugere si, in ultima instanta, bombe atomice si/sau cu neutroni. Aceste arme, "astras", au fost descrise in Mahabharata si in Rigveda: brahmaastras ("armele lui Brahma"), agniastras ("armele Zeului Focului, Agni"), suryaastras ("armele Zeului Soarelui, Surya"), indraastras ("armele lui Indra"), narayananastras ("armele lui Visnu") si varunasutras ("arme de apa"). Fiecare tip de armament avea efecte diferite, in functie de elementul cu care era asociat. Cele mai puternice erau brahmaastras si narayananastras. Acestea din urma cautau tintele metalice si distrugeau orice avea legatura cu metalele. Cand o astfel de "munitie" a fost lansata, zeul Krisna, cunoscandu-i efectul, si-a sfatuit soldatii sa arunce armele metalice si orice alt accesoriu metalic, pentru a scapa cu viata. Exista mai multe pasaje, dispersate in cartile vedice, in care sunt descrise efectele brahmaastra: "Gurkha, la bordul puternicei vimana, a potrivit un singur proiectil, incarcat cu intreaga putere a Universului... O coloana incandescenta de fum si flacari, la fel de stralucitoare ca zece mii de sori, a "inflorit" in toata splendoarea. Explozia la sol a ridicat cercuri de fum, ca si cand ar fi fost ciuperci gigantice... Era o arma necunoscuta, un trasnet de fier, un gigantic mesager al mortii, care a redus la cenusa intreaga rasa a Vrisnilor si Andakasilor!... Un soc puternic a scuturat pamantul, ducand valul de caldura. Corpurile erau atat de arse, incat nu puteau fi recunoscute... Vasele s-au facut tandari, fara o cauza vizibila; pasarile au devenit albe... Un vant puternic a inceput sa bata, ducand praful si flacarile pana departe. Elefantii si alte animale se aprindeau ca tortele si alergau pana cadeau moarte la pamant... Dupa cateva ore, toata mancarea era infectata. Chiar si cea mai bine gatita era plina de felurite tipuri de viermi... Pasarile zburau nebuneste. Soldatii se aruncau in izvoare, ca sa se spele si sa curete echipamentul, dar fara folos. Parul si unghiile le cadeau".
Agniastras erau arme de foc care se ghidau dupa sunete, reusind sa doboare aparatele de zbor invizibile ale inamicului. Asvatthaman a recurs la o agniastra "capabila sa distruga o lume intreaga". Krisna a reusit sa-i devieze punctul de impact, dar efectele ei au fost resimtite de femeile din clanul Pandava, care au ramas sterile multi ani. Si animalele au nascut pui cu malformatii oribile. "Soarele parea ca s-a coborat din ceruri, ziua s-a transformat in noapte, aerul s-a infierbantat, un vant devastator s-a iscat. Cerul a strigat, Pamantul i-a raspuns, tot Universul a suferit!"
sursa

tfmsup@gmail.com
02-17-2014 09:11 PM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)