Post Reply 
Aghiazma
Author Message
Dodo Offline
Administrator
*******

Posts: 18,943
Joined: Jul 2007
Reputation: 10
Post: #1
Aghiazma
Cocolina a pus un articol pe care il voi copia aici, deoarece aici ii este locul.

tfmsup@gmail.com
01-02-2010 08:17 PM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Dodo Offline
Administrator
*******

Posts: 18,943
Joined: Jul 2007
Reputation: 10
Post: #2
RE: Aghiazma
APA CU ARGINT COLOIDAL
V-aţi intrebat vreodată cum se face că, la liturghiile din sfintele noastre biserici la sfânta împărteşanie, când toată lumea bea cu aceeaşi linguriţă, nimeni nu se îmbolnăveşte? Sau cum se poate ca familiile aristrocrate din Europa nu au suferit în urma epidemiilor de holeră şi ciumă? Sau de ce la palatele regilor se mânca cu tacâmurile de argint, chiar dacă rangului lor ar fi mai potrivite cele din aur?
Răspunsul este foarte simplu – ARGINTUL!
Un secret foarte bine păzit pentru menţinerea sănătăţii si păstrarea longevităţii.
Pe baza proprietăţilor fiziologice ale argintului coloidal, consumat în scop preventiv vă protejeaza împotriva a 650 organisme patogene(germeni) viruşi si fungi, reacţionând ca un sistem imunitar complementar.
Este cel mai bun remediu complementar pentru afecţiunile tale cronice:
HTA (hiper tensiune arterială)
Hepatita cronică (inclusiv hapatitele virale B si C)
Sinusita, gastrita, ulcer, psoriasis, herpes etc
Cel mai simplu şi eficient produs complementar împotriva Gripei şi Virozelor respiratorii.
Vechii egipteni, romani şi greci au ştiut de puterea tămăduitoare a argintului. De aceea cei care şi-au permis să mănânce din farfuri şi cu tacâmuri din argint au fost feriţi de boli şi de infecţii, din cauza cărora mureau oameni simpli.
Până in 1934, când a fost descoperită penicilina, argintul a fost foarte scump, fiind singurul medicament folosit împotriva multor boli ale vremii. În ceea ce priveşte utilizarea acestei substanţe nu au fost semnalate efecte secundare negative asupra sănătăţii omului, în afara de o pigmentare albastrie a pieli a celor care consumau aceste substante în cantitaţi foarte mari în starea ei minerală. Această pigmentare a pielii este de fapt un efect cosmetic inofensiv datorită căreia clasa aristocrată din Europa a obţinut epitetul de „sânge albastru”.
Prin descoperirea penicilinei, argintul a fost uitat, iar antibioticele sintetice au urcat pe primul loc, în ciuda efectelor secundare dăunătoare şi a faptului că organismele patogene dobândesc o imunitate la acestea.
Ştiinţa modernă a demonstrat ca argintul este unul din cele mai puternice antibiotice naturale care au efect împotriva a peste 650 de organisme patogene – germeni, viruşi si fungi. Argintul este de asemenea şi cel mai puternic dezinfectant folosit în prepararea apei potabile chiar şi în navetele spaţiale. Rolul argintului în organismul uman poate fi descris ca un „sistem imunitar secundar”. Consumul zilnic al unei anumite cantitaţi in scop preventiv va face ca organismul uman sa fie protejat impotriva bolilor, va fi întinerit si plin de energie. Strămoşii noştri obţineau o oarecare doză de argint prin hrană. Tehnologiile moderne aplicatate în agricultură, cum ar fi spre exemplu ingrăşămintele chimice, au distrus 85% din rezervele de argint ale solului, astfel incât el nu mai exista în hrana pe care o consumăm.
Ştiinţa a demonstrat că modalitatea de obţinere a argintului sub forma de coloid este modul cel mai aceptabil si cel mai eficace. Coloizii sunt particule foarte mici având dimensiunea de 0,001 microni care plutesc în apa de concentraţie 5 PPM(5 particule de argint la 1 milion particule apă). Sub această formă, care se obţine prin aplicarea unor tehnologii de ultima oră, argintul este total inofensiv pentru organismul uman, care il va elimina in 24 de ore, fiind remediul cel mai eficient in distrugerea microorganismelor dăunatoăre, incluzând si viruşii.
S-a constatat, ca urmare a studiilor efectuate de doctorul Jerry Smith din SUA ca deficitul de argint duce la scaderea imunitatii si este unul din principali factori de crestere a afectiunilor maligne (canceroase) din ultimele decenii. Argintul coloidal se absoarbe in sange foarte repede, chiar inainte de a ajunge in stomac, neafectand flora bacteriana fiziologica din organism.
Cercetatorii au stabilit ca 0,088 mg de argint reprezinta cantitatea medie zilnica necesara organismului uman
Inca din 1983 Ministerul Sanatatii SUA a recunoscut si a aprobat argintul coloidal ca fiind un medicament nedaunator care poate fi eliberat fara reteta.
Iata cateva din studiile facute in laboratoarele Universitatii din Saint Louis SUA:
1. Stafilococus aureus (cauzator al unor boli cum ar fi: meningita,osteomielita etc )- a fost distrus cu o concentratie de 5 ppm
2. Shighela Bojdi (cauzator al dizenteriei) - a fost distrus cu o concentratie de 2,5 ppm
3. Salmonela - a fost distrusa cu 5ppm
4. Echerichia coli - distrusa cu o concentratie de 2,5 ppm
5. Pseudomonas aerighinoza - distrus cu o concentratie de 5 ppm
6. Streptococul pneumoniae - distrus cu o concentratie de 5 ppm
7. Streptococul mutans (cauzator principal al cariilor dentare) - a fost distrus cu o concentratie de 5 ppm
Ca urmare a acestor studii s-a pus întrebarea dacă celulele canceroase ar putea fi distruse în organism dacă asupra lor acţionează argintul coloidal? Doctorul Jerry Smith, ca urmare a cercetărilor sale afirma :"Când argintul coloidal a fost prezent în afecţiunea canceroasă celulele bolnave sau dediferenţiat şi anumite afecţiuni sau însănătoşit.
Întrebările sunt multe iar răspunsurile puţine. Totuşi, din ce în ce mai mulţi medici şi oameni de ştiinţă din lume îşi alocă o mare parte din timp cercetând puterea tămâduitoare a argintului coloidal.
Cum acţionează argintul coloidal?
Argintul coloidal ajungând în contact cu organismele unicelulare (bacterii, ciuperci, viruşi), stopează funcţiile vitale ale acestora, astfel încât în scurt timp acestea sunt distruse . Distrugând structura învelişului viruşilor le împiedică acestora înmulţirea, contribuind astfel la distrugerea lor. În ceea ce privesc ciupercile şi bacteriile, particulele de argint blochează funcţionarea unei enzime vitale din componenţa acestora, în scurt timp realizându-se distrugerea lor.

La o concetraţie de 10 ppm (parts per million) are deja o putere de nimicire a bacteriilor mai mare decât majoritatea antibioticelor din comerţ, ce pot fi găsite sub formă de medicament. Până azi avem informaţii despre 650 de specii de bacterii, ciuperci şi viruşi pe care argintul coloidal le distruge eficient. (sursa : Revista Science Digest, 1978 martie).

În condiţii de laborator, într-un interval de 6 minute, argintul coloidal distruge orice germen patogen. În acest timp nimiceşte şi renumita bacterie Staphylococcus Aureus, cunoscută sub denumirea de ,,bacteria spitalelor”. Aceste constatări sunt susţinute de cercetările TUV-Kermi Budapesta şi ale Institutului Biotehnologic de Cercetări Aplicate Bay Zoltan.

Argintul coloidal este singura formă a argintului, care poate fi folosită în siguranţă. Se absoarbe suficient de încet în ţesuturi pentru a nu cauza iritaţii ale acestora.

tfmsup@gmail.com
01-02-2010 08:23 PM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Dodo Offline
Administrator
*******

Posts: 18,943
Joined: Jul 2007
Reputation: 10
Post: #3
RE: Aghiazma
Ani de zile am auzit povestea cu argintul - ca lingurita de argint nu transmite boli, ca aghiazma este tinuta in vase de argint, etc.
Nu am vazut sa se dea Impartasanie cu lingurita de aur, de plastic, etc.. doar argint, insa.. ce ne facem cu aghiazma?
Oamenii s-au obisnuit in ultimii ani sa ia aghiazma cu bidonul si oricat ar vrea un preot nu are de unde sa aiba in biserica vase de argint atat de mari si in numar atat de mare.
Aghiazma se face in vase de plastic, de lemn, de metal, etc.. fiecare se descurca cu ce are.. asa ca... aici cum sta treaba cu argintul?
Deasemeni exista izvoare sfinte despre care oamenii spun ca fac miracole.. astfel de izvoare sunt la Sambata si Prislop, in Grecia, etc. Confirm ca am luat apa din astfel de izvoare si este total curata chiar daca a stat in recipient de plastic multe luni.

tfmsup@gmail.com
(This post was last modified: 01-03-2010 12:41 PM by Dodo.)
01-02-2010 08:37 PM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
sa2sa Offline
Senior Member
****

Posts: 293
Joined: Jan 2010
Reputation: 0
Post: #4
RE: Aghiazma
Preotul cand savarseste marea sfintire a apei - de Boboteaza - foloseste crucea de Ag...

Cu aceasta si buchetul de busuioc face semnul Sf Cruci, de 3 ori in fiecare recipient...

Astfel se pastreaza mult timp si are si un gust deosebit ( din cauza busuiocului ).
01-17-2010 06:17 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Dodo Offline
Administrator
*******

Posts: 18,943
Joined: Jul 2007
Reputation: 10
Post: #5
RE: Aghiazma
Cat oxid de argint poate avea o cruce in asa fel incat sa "curete" apa din 10 butoaie de plastic? Am incercat odata sa adaug busuioc la o sticluta de aghiazma si am stricat totul... a inverzit busuiocul in recipient :stars
Deci nu busuiocul e cel ce curata apa si... ma indoiesc ca oxidul de argint poate curata zeci de l de apa... in cateva clipe. Preotul nu tine crucea din argint in apa... mai mult de 1 minut.. asta cu indulgenta.
Cel putin asa am vazut eu...
Gresesc? Ce poate fi atunci?

tfmsup@gmail.com
01-17-2010 06:31 PM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
sa2sa Offline
Senior Member
****

Posts: 293
Joined: Jan 2010
Reputation: 0
Post: #6
RE: Aghiazma
gandeste-te ca aceasta apa sfintita in ziua Bobotezei se pastreaza pt tot anul la fel ca mirul facut in saptamana mare a Patelui...si se foloseste la diverse ocazii....

Duhul Sf , prin lucrarea sa...este cel care da putere apei si o pastreaza...chiar si ani de zile ( eu am acasa apa sfintita de acum cativa ani ).

In ziua Bobotezei ni se arata pt prima data Sf Treime....si atunci cum putem sa ne indoim de calitatea ei purificatoare?

Sau de ce crezi ca trebuie sa bem din ea 8 zile, dimineata pe stomacul gol?:):angel:
01-17-2010 06:40 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Dodo Offline
Administrator
*******

Posts: 18,943
Joined: Jul 2007
Reputation: 10
Post: #7
RE: Aghiazma
Eu am aghiazma de ani buni si este la fel de proaspata. Am incercat sa imi explic cum de tine asa de mult, din punct de vedere.. stiintific sa zicem.. dar nu am gasit nimic care sa ma convinga.
Este un fenomen care ma depaseste... asa ca... mai astept.. pana apare raspunsul corect si adevarat :).

tfmsup@gmail.com
01-17-2010 07:16 PM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
sa2sa Offline
Senior Member
****

Posts: 293
Joined: Jan 2010
Reputation: 0
Post: #8
RE: Aghiazma
legat de partea...stiintifica...nu am cunostinte...nu am facut cercetari insa sunt provocator....:winke:
01-17-2010 07:21 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Dodo Offline
Administrator
*******

Posts: 18,943
Joined: Jul 2007
Reputation: 10
Post: #9
RE: Aghiazma
eu am citit ca au existat cativa care au incercat sa studieze compozitia chimica a "apei sfinte" si.. au fost opriti in diverse feluri.
Din pacate.. nu mai stiu unde am citit si cand... si doar prin hipnoza imi pot aminti tot ce am citit vreodata...:)

tfmsup@gmail.com
01-17-2010 07:24 PM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
sa2sa Offline
Senior Member
****

Posts: 293
Joined: Jan 2010
Reputation: 0
Post: #10
RE: Aghiazma
posibil sa fie cum zici tu....

DD ne permite sa aflam doar ceea ce avem nevoie...si nimic mai mult...

Iar despre lucrarea Sf Duh de la Boboteaza, stie toata lumea...:)
01-17-2010 07:40 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)