Post Reply 
Uriasi, giganti, nefilimi
Author Message
Dodo Offline
Administrator
*******

Posts: 18,943
Joined: Jul 2007
Reputation: 10
Post: #11
RE: Uriasi, giganti, nefilimi
Israelienii se tem că uriaşii din vechime se întorc acasă, pe pămîntul sfînt. Se tem, deoarece aceştia erau duşmani ai poporului evreu, după cum titrează ziarele şi posturile de televiziune. „Uriaşii sînt strîns legaţi de istoria veche a evreilor, fiind menţionaţi şi în Biblie, sub numele de nefilimi”, este de părere Barry Chamish, ufolog israelian. „Pe înălţimile platoului Golan, mai există încă ruinele cunoscute în popor drept Cercul Uriaşilor, compus din cinci cercuri concentrice de piatră, cu două deschideri, care permiteau măsurarea solstiţiilor, în anul 3000 î. Ch. Situl este o enigmă, pentru că nu există similitudini în Orientul Mijlociu.” Barry Chamish atrăgea atenţia că din 2002 s-au înmulţit apariţiile OZN şi există mărturii că fiinţe de doi metri înălţime transmit telepatic că sînt în misiune prin Israel.
Cine n-a auzit de primul împărat roman de origine barbară, getul Gaius Maximinus, zis generic Tracul, care avea 2,60 metri şi purta brăţara Paulinei, soţia sa, ca inel pe degetul mic?
National

tfmsup@gmail.com
(This post was last modified: 08-23-2010 10:04 PM by Dodo.)
08-23-2010 10:04 PM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Dodo Offline
Administrator
*******

Posts: 18,943
Joined: Jul 2007
Reputation: 10
Post: #12
RE: Uriasi, giganti, nefilimi
Argedava si Valea Mortii, doua situri arheologice descoperite in Romania si dincolo de Ocean, in Desertul Colorado, sunt invaluite intr-un mister ce dureaza de cel putin 60 de ani. Schelete de uriasi, artefacte ciudate, apartinand unei civilizatii necunoscute, simboluri mistice, confiscate de lumea stiintifica si invaluite in tacere.

GIGANTII DE LA NUCET

Cea mai uimitoare descoperire din Romania, necropola de uriasi de la Argedava - Popesti-Novaci, este si cea mai tainuita. Este vorba de scheletele roz (ca in urma unei iradieri) a 80 de uriasi, apreciati de localnici ca avand o inaltime de peste 5 metri, deshumate la Nucet, de la Necropola Zeilor, din vestul cetatii. Necropola a fost pomenita pentru prima oara in 2003, la Congresul III de Dacologie, de catre profesorul de istorie si filosofie Gheorghe Bardan Raine si cercetatorul Gheorghe Serbana. O proba accesibila a acestor descoperiri este doar caseta video inregistrata la congres.


COMPLEXUL DIN VALEA MORTII

Dincolo de Ocean, autoritatile au asternut tacerea asupra "descoperirii secolului", cum o denumise presa din 1947. In Desertul Colorado, in legendara Vale a Mortii, s-a descoperit un complex de 32 de pesteri ce se intind pe o suprafata de 180 de mile in care s-au gasit schelete umane ce depasesc 2,50 metri inaltime, imbracate ciudat, cu costume de piele, pantaloni bufanti, stransi la glezne si jachete lungi. Dr. Bruce Russell a fost primul cercetator care a rupt tacerea. Pe langa uriasi, s-au descoperit si ramasitele unor specii disparute, dinozauri, tigri preistorici, elefanti imperiali, expuse in nise, ca la muzeu.

ORASUL SUBTERAN

Legendele indienilor Paiute vorbesc de un adevarat oras subteran locuit de uriasi, legende confirmate de un miner. In urma surparii unui tunel, a cazut intr-o sala enorma, avand in mijloc o masa rotunda de piatra, cu tronuri de piatra si cu un sistem de conducte de piatra ce pareau a fi fost pentru iluminare cu gaz. Pe pereti, a vazut sulite de aur inscriptionate. A reusit sa iasa la suprafata prin niste tunele, iar locul de iesire parea a fi un doc, cam la jumatatea muntelui. Cercetatorii au confirmat ca, in antichitate, Valea Mortii a fost sub ape.

CIMITIRE

Profesorul Vine Deloria, de la Universitatea din Arizona, a acuzat autoritatile ca au asternut tacerea si asupra altor situri, cum ar fi tumulele din Arizona continand schelete de uriasi si de mastodonti. Sau, de asemenea, necropola din Cincinnati, unde au fost descoperite tablite cu inscriptii, spade, stofe, tumulele din Kentucky, Tennesse si Mississippi, toate continand schelete de oameni depasind 2,50 metri si artefacte inscriptionate cu scrieri nedescifrate. La Cayuga, Niagara, se afla "Cimitirul gigantilor", descoperit in 1880, care a avut noua schelete masurand peste 2,70 metri. Smithsonian Institute a expus din toate aceste situri cateva artefacte, motivand ca scheletele s-au prefacut in pulbere.

SCHELETELE DIN PANTELIMON

In Romania, schelete de uriasi au mai fost descoperite la Polovragi, in mai multe etape de sapaturi, finalizate pana in 1994, la Cetateni, doua schelete, deshumate in 2005, din dealul de sub manastirea Negru Voda. Nu s-au continuat cercetarile. Din Pantelimon - Lebada, in octombrie 1989, au fost scoase 20 de schelete de uriasi. La Scaieni, necropola de uriasi a fost descoperita de localnici, in 1985. Au fost scoase doua schelete, dar situl nu a fost niciodata cercetat.

tfmsup@gmail.com
08-23-2010 10:11 PM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Dodo Offline
Administrator
*******

Posts: 18,943
Joined: Jul 2007
Reputation: 10
Post: #13
RE: Uriasi, giganti, nefilimi
Popoarele indigene din toată lumea sunt de acord că intrăm întro perioadă specială, unică în istoria lumii. Este o perioadă în care vom trece de la un mod de a fi la un altul complet nou. De fapt, Pământul şi întregul Univers trec printr-o transformare. Schimbările vor fi surprinzătoare pentru oameni - se va petrece o transformare în conştiinţă la nivel planetar. Dacă înţelegeţi cu adevărat asta, nu există nimic de care să vă temeţi. Când schimbările se vor petrece foarte rapid, ne va cuprinde ceva magic, nu pot să exprim altfel în cuvinte. Maiaşii numesc această perioadă prin care trecem „Sfârşitul Timpului”. Această perioadă a început deja odată cu apariţia stelei albastre, în octombrie 2006, şi va dura până în 2015. Nu înseamnă că totul se sfârşeşte, ci că este doar sfârşitul unui ciclu foarte lung şi începutul unui nou ciclu. În ciclul vechi sunt lucrurile cu care suntem familiari: sistemul bancar, guvernele, politica, religia, etc. Acestea vor deveni foarte instabile şi se vor dezmembra complet. Acum, în 2008, lumea pare nebună, sistemul financiar este în criză, există războaie, oamenii se omoară unii pe alţii, etc. Dar totul se va schimba, intrăm într-o perioadă nouă şi se va ivi un nou mod de viaţă care nu a mai fost văzut pe Pământ de foarte mult timp, de mii şi mii de ani. Suntem la sfârşitul perioadei în care predomină ideea de polaritate, de bine şi rău, inclusiv toate structurile sale, pe toate nivelele. Gândind polar ne simţim separaţi de lume, singuri, trebuie să ne apărăm tot timpul. De îndată ce începem transformarea, ne vom reaminti Conştiinţa Unităţii. Polaritatea este pe cale să dispară. Nu vom mai avea acces la ea, deoarece reţeaua electromagnetică specifică din jurul Pământului, care susţine Conştiinţa Polarităţii, este pe cale de a fi îndepărtata de

planetă. Începând din acel moment Pământul îşi va ridica conştiinţa, iar negativitatea va fi doar o amintire. În profeţiile lor, maiaşii şi popoarele indigene din Canada şi Statele Unite ne transmit că vor exista foarte mulţi oameni care vor părăsi Pământul. Spiritele lor se vor deplasa într-o zonă spaţio temporală care le este mai familiară. Cu alte cuvinte se vor întoarce acasă, pentru că de acolo au venit. Cei care vor rămâne, aproximativ sute de milioane de oameni, sunt doar cei care trăiesc în inimă. Mama Pământ este conştientă, cunoaşte pe deplin fiecare detaliu şi recunoscând vibraţia specifică va şti cine trăieşte în inimă. Aceştia se vor uni în inimile lor şi vor deveni o singură fiinţă vie. Pământul va fi transformat într-un vehicul spaţial şi ne vom îndrepta câtre un nou mod de a fi, pe un alt nivel de conştiinţă, guvernat de legea Unităţii. În ambele variante este o binecuvântare! Dumnezeu trăieşte în fiecare fiinţă şi el nu poate fi rănit! Învăţătorii mei şi reprezentanţii popoarelor indigene m-au însărcinat să ies în lume şi să transmit toate aceste lucruri. Ei mi-au cerut să organizez o întâlnire la care să participe oameni de pe toate continentele, de toate rasele. Împreună am făcut o ceremonie care nu a mai avut loc pe Pământ de 13000 de ani. Consiliul Maiaş s-a reunit şi a hotărât să se înregistreze într-o carte, toată cunoaşterea şi mesajul lor. Tot acest proces va dura aproximativ 2 ani. Cartea va fi semnată de toţi cei 445 membrii ai Consiliului, astfel încât lumea să ştie că acela este adevăratul lor punct de vedere. Profeţia maiaşă spune că în perioada numită de ei „Sfârşitul Timpului” se vor schimba polii magnetici ai Pământului. Deja câmpul magnetic terestru scade foarte dramatic, oamenii de ştiinţă declarând ca o astfel de schimbare este iminentă. După aceea, la scurt timp, se vor schimba şi polii fizici, iar acest proces va dura numai o zi. Întreaga geografie a lumii se va schimba, continentele se vor despărţi, se vor înălţa alţi munţi, etc. Probabil că nici o clădire nu va rezista. Maiaşii au trecut prin acest proces acum 13000 de ani în Atlantida, precum şi acum 26000, iar ei ştiu ce va urma. Ei vor înregistra în cartea lor toată învăţătura acumulată, inclusiv ce avem de făcut pentru a supravieţui în această perioadă. În principiu, este nevoie să schimbăm anumite lucruri în noi înşine, astfel încât nu numai că nu vom muri, ci ne vom ridica nivelul de conştiinţă, depăşindu-ne fricile, rămânând echilibraţi şi calmi.

Învăţătorii mei şi popoarele indigene m-au însărcinat să organizez o întâlnire la care să participe reprezentanţii lor şi oameni de pe toate continentele, de toate rasele. Astfel, în septembrie 2009 se va desfăşura la Sedona ceremonia craniilor de cristal păstrate în tradiţia maiaşă. Toate cele 13 cranii de cristal sunt vii şi în timpul ceremoniei 13 bătrâni înţelepţi se vor conecta la ele şi vor primi învăţătura înregistrată în acestea. Apoi ei o vor comunica pentru a fi înscrisă în cartea maiaşă. Dar primul eveniment important din acest an se va desfăşura în perioada 18-28 aprilie 2009 în Arizona, la ceremonia numită „Întoarcerea Străbunilor” la care vor participa peste 100 triburi, din toată lumea şi oameni de pe diferite continente. Ceremonia reprezintă energiile rasei umane care pregătesc drumul pe care vor păşi adevăraţii noştri strămoşi. Aceştia sunt, conform arhivelor sumeriene: nefilimi de pe Marduk – mama noastră şi fiinţele de pe Sirius – tatăl nostru. Ei sunt deja aici de mult timp, dar sunt ascunşi. Ei vor ieşi la iveală şi ne vom da mâinile şi ne vom privi ochi în ochi. După aceea întregul univers ni se va deschide şi vom fi capabili să ne deplasăm oriunde dorim. Nu ştiu dacă şi cum se va petrece asta, vă spun doar ce mi s-a transmis. Ştiu că este o perioadă ciudată, deoarece am fost atât de limitaţi, am fost în „carantină” pe Pământ, nu am putut ieşi. Am căutat viaţa în afara planetei noastre, acum această viaţă va veni câtre noi. Trebuie să înţelegem cu adevărat că toată viaţa este Unul, este total interconectată, toate părţile se ajută reciproc. Astfel, Galaxia este o fiinţă vie, având zone cu funcţiile inimii, ficatului, rinichilor, etc. Între ele există un flux permanent de energie. Există mici zone care trec printr-o transformare şi nu o înţeleg pe deplin, dar 99,99% dintre civilizaţii se ajută unele pe altele. În acest moment suntem înconjuraţi de 250000 de culturi venite din spaţiu, care au grijă de noi, ne iubesc. La momentul potrivit îi vom vedea. Aşa ne vom da seama că există mai multe lucruri în viaţă decât am putut noi să visăm. Viaţa este un întreg, este completă, perfectă, nu-i lipseşte nimic şi a fost dintotdeauna. Noi am ales să experimentăm şi am făcut-o pe nivelul de conştiinţă al polarităţii, care înseamnă şi toate posibilităţile. Am încheiat acest experiment şi ne vom întoarce la Conştiinţa Unităţii. Ceea ce viaţa creează în acest moment nu a mai fost făcut niciodată până acum. Are menirea să accelereze lucrurile. În loc de milioane de ani necesari pentru a parcurge diversele etape, evoluţia se va petrece, uneori, în minute. Noi vom trece cu viteza luminii prin evoluţie, prin

multe etape. Vom experimenta asta în câţiva ani, în loc de milioane de ani. Când vom ajunge la capătul drumului nu vă pot spune ce va fi, pentru că nu ştiu. Este ceva între noi şi Dumnezeu. Vom înţelege cu adevărat că tot Universul este o Unică Fiinţa Vie şi există un Unic Spirit ce animă totul, o Conştiinţă Unică.

tfmsup@gmail.com
09-02-2010 11:52 AM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Dodo Offline
Administrator
*******

Posts: 18,943
Joined: Jul 2007
Reputation: 10
Post: #14
RE: Uriasi, giganti, nefilimi
Misteriosii giganti din America

Atunci cand interioarele mai multor movile si piramide antice de pe teritoriul Americii de Nord au fost examinate, s-a demonstrat ca istoria vailor raului Mississippi a fost marcata de o cultura straveche si sofisticata, aflata in contact cu Europa si cu alte regiuni. Totodata, continutul multor movile a dezvaluit mormintele unor oameni uriasi, inalti de pana la 2,5 metri, imbracati din cap pana in picioare in armuri, avand alaturi sabii colosale si uneori comori consistente. In legendele bastinasilor indieni gigantii inalti si intelepti sunt un motiv constant: se spune ca au existat vremuri cand oamenii traiau mii de ani si cresteau foarte inalti, proportional cu varsta lor sau ca acestia ar fi venit de pe mari.

Ca o paranteza, in Biblie, in Vechiul Testament, se fac cateva referiri la uriasi, precum cele din Facerea, 6:4, "În vremea aceea s-au ivit pe pământ uriaşi, mai cu seamă de când fiii lui Dumnezeu începuseră a intra la fiicele oamenilor şi acestea începuseră a le naşte fii: aceştia sunt vestiţii viteji din vechime", Cartea lui Baruch, 3:26, "Acolo au fost uriaşii cei vestiţi, înalţi la statură şi iscusiţi în război" sau Cartea Iudite, 16:6, "...n-a fost doborât de tineri voinici, şi nici feciorii uriaşilor nu l-au lovit pe el, şi nici nu i-au stat împotrivă oameni înalţi ca munţii".
Descopera

tfmsup@gmail.com
09-02-2010 11:58 AM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Dodo Offline
Administrator
*******

Posts: 18,943
Joined: Jul 2007
Reputation: 10
Post: #15
RE: Uriasi, giganti, nefilimi
Nefilimii (Uriașii) (engleză Nephilim) (ebraică עברית) sunt ființe menționate de două ori în Biblia ebraică, în Geneza 6.4 și în Numeri 13.33 [ca fii lui Dumnezeu și uriași]. Tradiții despre Nefilimi sunt, de asemenea, găsite într-o serie de alte scrieri evreiești și creștine.
"Nefilim" (נְפִילִים) probabil provine din rădăcina ebraică npl (נָפַל), "a cădea" care include și "a provoca căderea" și "a omorî, a distruge"


wiki

tfmsup@gmail.com
01-09-2011 10:32 AM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Dodo Offline
Administrator
*******

Posts: 18,943
Joined: Jul 2007
Reputation: 10
Post: #16
RE: Uriasi, giganti, nefilimi
Zecharia Sitchin afirma:Cu mult timp inainte ca omul sa se fi razboit cu omul, zeii s-au luptat intre ei. Ba chiar, Razboaiele Oamenilor au inceput ca Razboaie ale Zeilor. Iar Razboaiele Zeilor, pentru stapanirea acestui Pamant, incepusera pe propria lor planeta.

Astfel, prima civilizatie omeneasca a cazut victima unui holocaust nuclear. Aceasta nu e o fictiune, ci pura realitate: totul a fost scris demult – in Cronicile Pamantului.

tfmsup@gmail.com
01-09-2011 10:34 AM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Dodo Offline
Administrator
*******

Posts: 18,943
Joined: Jul 2007
Reputation: 10
Post: #17
RE: Uriasi, giganti, nefilimi
Cu foarte multă vreme înainte de a exista chiar civilizaţia Lemuriei, pe planeta noastră au descins fiinţe ce veneau din altă constelaţie a Căii Lactee. Acestea aveau anumite abilităţi psiho-spirituale cu ajutorul cărora dispuneau de o anumită forţă energetică asupra materiei. Documente stră-stră-străvechi păstrate cu sfinţenie în temple ale Asiei Centrale, dar şi în catacombe din America de Sud, confirmă că în vremurile antediluviene pe Pământ trăiau uriaşii, pe care şi Biblia îi pomeneşte. În numere anterioare ale revistei aţi putut citi despre acea rasă care a venit pe Terra în urmă cu milioane de ani, ai cărei membri aveau o statură foarte mare, şi care din cauza unor modificări energetice apărute îm emisiile solare, au suferit schimbări genetice dramatice. O parte a lor s-a refugiat sub scoarţa terestră evitând degradarea organică şi păstrându-şi statura foarte înaltă, iar o parte, în urma conflictului dintre ei, a decis să rămână la suprafaţă înfruntând provocarea solară. Evident că statura lor s-a micşorat şi ADN-ul a suferit schimbări informaţionale ducând la degradări organice de-a lungul erelor. Există în prezent dovezi arheologice, chiar şi la noi în ţară în localităţile Scăieni şi Nucet, de exemplu, ale unor schelete uriaşe cu dimensiuni între 3,5 şi 5 metri, care cu certitudine au aparţinut unor asemenea fiinţe extraterestre. Întrebarea care se pune este: de unde veneau acestea?
Informaţiile din Akasha indică faptul că Nefilimii, a căror denumire înseamnă „Cei Căzuţi”, proveneau din sistemul stelei Nemesis, vecina cosmică a Soarelui nostru. De altfel tăbliţele sumeriene au păstrat încifrate pe ele informaţii referitoare la conexiunea dintre Soare şi Nemesis. sursa

tfmsup@gmail.com
06-24-2011 11:21 AM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Dodo Offline
Administrator
*******

Posts: 18,943
Joined: Jul 2007
Reputation: 10
Post: #18
RE: Uriasi, giganti, nefilimi
Ceea ce a frapat la Ar­ge­dava sunt informaţiile con­f­orm cărora în timpul săpătu­rilor arheologice s-ar fi des­co­perit sche­letele a 80 de uriaşi, adică uma­noizi î­nalţi de aproximativ 4 me­tri. Acest lucru s-ar fi în­tâm­plat prin 1946-1954. Informaţii despre sche­­­lete de uriaşi descope-rite pe teritoriul Româ­niei au mai existat. Dar până acum nu s-a găsit nici o persoană care să declare că le-a văzut. "Eu am început să sap aici în 1947 cu echipa de arheologi. Ei au angajat vreo 30 de oameni din sat. Aveam atunci vreo 18 ani, eram cel mai tânăr, şi m-am dus pentru că ne dădeau 400.000 de lei pe zi. Puteam să cumpăr cu ei doar un kilogram de mălai. Era sărăcie la acea vreme. Odată, după ce am săpat la o adâncime de patru metri, am găsit o glavă (craniu - n.r.) foarte ma­re, cam de vreo două sau trei ori cât al unui om. Le-am spus arheolo­gilor. Seful era atunci Ro­setti (Dinu V. Rosetti - n.r.). Ne-a trimis imediat aca­să pe noi, sătenii, şi au săpat doar ei. Oasele le-au pus într-un camion cu prelată. Unde le-au dus, nu ştiu. Am săpat aşa timp de trei ani şi am mai găsit uriaşi. Să zic aşa, aveau vreo patru metri lungime. Când gă­seam oasele, arheologii ne tri­miteau a­casă, să nu ve­dem noi ce e acolo. Dar noi ve­deam, că nu eram orbi. Si uite aşa am dezgropat uriaşi cu mâ­na mea în 1950", a spus Ioniţă Flo­rea.Libertatea

tfmsup@gmail.com
06-24-2011 11:25 AM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Dodo Offline
Administrator
*******

Posts: 18,943
Joined: Jul 2007
Reputation: 10
Post: #19
RE: Uriasi, giganti, nefilimi
Potrivit oamenilor de stiinta care au studiat cazul, creaturile descoperite au fost ingropate in cimitirul din Rwanda in urma cu 500 de ani. La inceput, arheologii credeau ca au dat peste ruinele unui asezamant uman, insa dupa ca au studiat mai mult cazul, au ajuns la concluzia ca in zona nu s-a aflat niciodata vreo forma sau asezare omeneasca.

Cele 40 de morminte au ingropate in ele aproape 200 de ramasite, pastrate perfect. Creaturile erau inalte - aproape 3 metri inaltime - iar capetele erau foarte mari in comparatie cu corpul; nu aveau gura, nas sau ochi

Antropologii considera ca aceste creaturi au apartinut unui echipaj extraterestru care a aterizat pe pamant, insa care - posibil - a fost distrus de un virus terestru, in fata caruia nu aveau protectie. Cu toate acestea nu au fost gasite urme ale navetei spatiale in zona.
protv

tfmsup@gmail.com
(This post was last modified: 06-27-2011 06:46 AM by Dodo.)
06-27-2011 06:45 AM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Dodo Offline
Administrator
*******

Posts: 18,943
Joined: Jul 2007
Reputation: 10
Post: #20
RE: Uriasi, giganti, nefilimi
A team of anthropologists found a mysterious burial in the jungle near the city of Kigali Rwanda (Central Africa). The remains belong to gigantic creatures that bear little resemblance to humans. Head of research group believes that they could be visitors from another planet who died as a result of a catastrophe.

According to the scientists, they were buried at least 500 years ago. At first, researchers thought that they came across the remains of ancient settlements, but no signs of human life have been found nearby.

The 40 communal graves had approximately 200 bodies in them, all perfectly preserved. The creatures were tall - approximately 7 feet. Their heads were disproportionately large and they had no mouth, nose or eyes.

The anthropologists believe that the creatures were members of an alien landing, possibly destroyed by some terrestrial virus to which they had no immunity. However, no traces of the landing of the spacecraft or its fragments were discovered.
This is not the first such finding. In the summer of 1937 a group of Chinese scientists led by Professor Chi Putei surveyed the caves of Mount Bayan-Kara-Ula. Inside they found skeletons with excessively large heads and puny bodies. Nearby there were 176 stone plates. In the center of each plate there was a hole from which a spiral groove spread out to the perimeter with some characters on it.

In addition, the cave walls were covered with pictures of the rising sun, moon and stars, with many painted dots or small items, slowly approaching the mountains and the earth's surface.

Experts in deciphering ancient written characters have been puzzled over the disclosure of the secret spirals from the cave Bayan-Kara-Ula for two decades. Finally, the professor of Beijing University Zum Umniu deciphered several inscriptions.

The grooved letters narrated that approximately 12 thousand years ago some flying objects crashed in these mountains. Chinese archaeologists found a mention of the peoples who lived in the mountainous caves of Bayan-Kara-Ula.

A corpse of another "alien" was found by Turkish cavers. A mummy of the ice age was resting in a sarcophagus made of crystalline material. The height of the humanoid male creature did not exceed 1 meter 20 centimeters, his skin was light green, and he had large transparent wings on his sides.
Sursa

http://www.youtube.com/watch?v=tRUQSe8_5...r_embedded

tfmsup@gmail.com
07-14-2011 09:57 PM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)