Site icon Tfm Portal – Stiri, Articole, Felicitari

Apocalipsa – Viitorul incepe astazi

Profetia biblica despre numarul numelui lui Antihrist (666), se desfasoara sub ochii nostri astazi. “Cine are minte, sa ia aminte!” spunea indragitul parinte ieromonah Arsenie Boca.

“Si ea îi sileste pe toti, pe cei mici si pe cei mari, si pe cei bogati si pe cei saraci, si pe cei slobozi si pe cei robi, ca sa-si puna semn pe mâna lor cea dreapta sau pe frunte.”

Va suna cunoscut?

“Încât nimeni sa nu poata cumpara sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adica numele fiarei, sau numarul numelui fiarei.”

Inca mai putem cumpara diverse cu bani cash dar intr-un viitor nu foarte indepartat banii vor ajunge istorie – incepe suprematia cardurilor.

Orice om “civilizat”, care se respecta, are portofelul plin de carduri nu de bani. Este mai comod. Este mai sigur. Este mai “civilizat”.

* Fiecare persoana va avea un card national de sanatate pâna în 2012, cu peste patru ani întârziere, iar documentul va contine toate informatiile privind calitatea de asigurat, dar si date medicale precum grupa de sânge sau predispozitia la alergii, potrivit Mediafax. Identificarea pacientului se va face pe baza amprentei digitale, iar pe card va exista un dispozitiv, urmând ca pacientul sa se autentifice cu amprenta. Daca asiguratul este reticent, atunci va putea folosi si un cod PIN. R Libera

* Bucurestenii vor putea calatori pe mijloacele de transport in comun cu o singura legitimatie: cardul magnetic sau cu cip.
Dupa modelul capitalelor din Occident, acesta va putea fi folosit pe RATB, Metrorex, CFR Regional, maxi-taxi si va permite accesul in parcari. ROL

* In cautarea unei alte banci la care sa îmi fac un card simplu am trecut si pe la Banca la care mai aveam un card pe care doar îl schimbasem. Acolo însa mi s-a spus ca din 2010 ei emit doar carduri cu microcip. Sursa

Lista este lunga si cu totii folosim aceste carduri – card de debit, card de credit, card de transport, card la farmacie, card etc… Un card poate fi controlat extrem de usor si poti vedea pe toate miscarile proprietarului. Asta vrem? Spre asa ceva tindem? Libertatea ne-o restrangem singuri, atata timp cat privim cu nepasare si comoditate la invazia cardurilor…

Comenteaza pe Forum

 

 

 

 

Exit mobile version