Georgiana a povestit pe Facebook cum, in urma cu doua seri, a ajuns la un spital din Bucuresti din cauza acestei legume. L-a cumparat din supermarket, unde nu avea nicio eticheta, dar era la sortimentul de legume-fructe: „Ajunsa acasa l-am spalat, l-am decojit, si am observat ca nu are culoarea portocalie in interior ca si turmericul, insa pt. ca l -am gasit la fructe, am presupus ca este un,, fruct exotic”. MARE GRESEALA”!!!
L-am taiat rondele si am muscat din el, avea un gust usor dulceag, suculent. Am mancat linistita vre-o trei patru rondele , dupa care m-am intrebat ce beneficii are pt sanatate?! Am luat bonul fiscal si am gasit denumirea ,,CASSAVE”. Am citit pe internet, constatand ingrozita ca ACEASTA PLANTA CONSUMATA IN STARE CRUDA ESTE OTRAVITOARE . Imediat am consumat apa cu sare si mi -am provocat varsaturi, insa chiar si asa,am inceput sa ma simt rau! Asa se face ca in scurt timp am ajuns la spital, doctorul de la toxicologie mentionandu-mi ca daca as fii consumat toata radacina as fii pasit in ,,lumea celor drepti”!! realitatea