Site icon Tfm Portal – Stiri, Articole, Felicitari

Cassava, o tulpina lemnoasa din America cunoscuta pentru beneficiile sale aduse sanatatii, doar gatita. Consumata în stare cruda, Cassava are un continut ridicat de cianura si duce la paralizie sau chiar moarte.

Georgiana a povestit pe Facebook cum, in urma cu doua seri, a ajuns la un spital din Bucuresti din cauza acestei legume. L-a cumparat din supermarket, unde nu avea nicio eticheta, dar era la sortimentul de legume-fructe: „Ajunsa acasa l-am spalat, l-am decojit, si am observat ca nu are culoarea portocalie in interior ca si turmericul, insa pt. ca l -am gasit la fructe, am presupus ca este un,, fruct exotic”. MARE GRESEALA”!!!

 

L-am taiat rondele si am muscat din el, avea un gust usor dulceag, suculent. Am mancat linistita vre-o trei patru rondele , dupa care m-am intrebat ce beneficii are pt sanatate?! Am luat bonul fiscal si am gasit denumirea ,,CASSAVE”. Am citit pe internet, constatand ingrozita ca ACEASTA PLANTA CONSUMATA IN STARE CRUDA ESTE OTRAVITOARE . Imediat am consumat apa cu sare si mi -am provocat varsaturi, insa chiar si asa,am inceput sa ma simt rau! Asa se face ca in scurt timp am ajuns la spital, doctorul de la toxicologie mentionandu-mi ca daca as fii consumat toata radacina as fii pasit in ,,lumea celor drepti”!! realitatea

Exit mobile version