Site icon Tfm Portal – Stiri, Articole, Felicitari

Dong Yi – Legendele palatului – Concubina regelui

Lee Byung HoonLegendele palatului: Printul Ju-mong ” se termina pe 15 martie si TVR 1 a programat un nou serial de succes “Dong Yi – Legendele palatului – Concubina regelui”.

„Legendele palatului: Concubina regelui”, care va fi difuzat din 16 martie, de luni pâna vineri, de la ora 18.30.

Cunoscut si sub numele de “Dong Yi – Jewel in the Crown”, noul serial ce va fi difuzat de TVR 1 incepand cu 16 martie este o productie 2010.

Mai multe informatii pe Forum

Regia este semnata de Lee Byung Hoon in a carui filmografie regasim Furtuna la palat –The Wind of the Palace – Yi Sansi Giuvaierul palatului – Dae Jang-geum .

In Legendele Palatului: Concubina regelui – Dong Yi, fanii serialelor coreene vor avea ocazia sa revada actori indragiti printre care :

Sayong, Bae Soo Bin – sfatuitorul de taina al domnitei Soseono din Legendele Palatului – printul Jumong. El va juca rolul Bodyguard-ului Cha Jeon-Soo.

Tot din serialul Jumong il cunoastem si pe actorul Yeo Ho-Min care va da viata personajului Oh Ho-Yang in noul serial ce va fi difuzat din 16 martie la Tvr 1.

Mai multe informatii pe Forum

Din serialul Giuvaierul Palatului: Dae Jang-geum, vine in rolul regelui Sukjong din Dong Yi – Concubina regelui si actorul Ji Jin Hee.

Ji Jin Hee s-a nascut in 1971 si este in zodia racului. A mai jucat in: Dong Yi (MBC, 2010)
Telecinema Paradise (SBS, 2009)
The Man Who Can’t Get Married (KBS2, 2009)
Star’s Lover (SBS, 2008) cameo
Spotlight (MBC, 2008)
The 100th Bride (2005)
Spring Day (SBS, 2005)
Miss Kim Makes 1 Million (SBS, 2004)
Dae Jang Geum (MBC, 2003)
Love Letter (MBC, 2003)

Scenariul noului serial ce va fi difuzat de Tvr 1 a fost semnat de Kim Yi Young, aceeasi care a tesut si povestea plina de dramatism a lui Yi San( Furtuna la palat – The Wind of the Palace).

Noul serial coreean programat de TVR 1 din 16 martie se cladeste pe viata tumultoasa a doamnei Choi Sook-bin, nascuta într-o familie de clasa medie si ajunsa la Palat, unde s-a impus rapid drept concubina Regelui Sook-jong.

TVR 1 va difuza câte doua episoade ale serialului zilnic, de luni pâna vineri, de la ora 18.30, iar în reluare, tot de luni pâna vineri, de la 12.40.

Exit mobile version