Tfm Portal - Forum - Friends for Friends

Full Version: Erotismul zodiilor
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Caracteristica berbecilor, spre exemplu, este impulsivitatea. Au tendinta sa actioneze fara sa gandeasca, motiv pentru care de cele mai multe ori intra in bucluc. Sufera de multe ori deceptii in dragoste, insa isi revin usor. Berbecii sunt rapizi, pasionali si egoisti, deci o relatie cu un reprezentant al zodiei se poate de cele mai multe ori stinge foarte repede.

Taurul este o zodie "inceata". Taurii sunt rabdatori, senzuali, le place sa fie coplesiti de afectiune. In pat, ca si in viata reala, pot sa faca acelasi lucru de mii de ori fara sa se plictiseasca. Sunt fideli, insa de cele mai multe ori din cauza ca sunt incapatanati si comozi. Nu rup o relatie, chiar daca nu merge asa cum isi doresc.

Gemenii sunt intelectuali si au nevoie mereu sa fie stimulati din acest punct de vedere. Le place de asemenea sa faca doua sau daca se poate mai multe lucruri deodata. De aceea sunt predispusi sa se implice in relatii cu mai multe persoane in acelasi timp. Sunt extrem de crativi din punct de vedere sexual si cauta mereu ceva nou care sa condimenteze relatia.
Ziare
Berbec

Femeia Berbec are nevoie de un bărbat indecent şi spontan în pat pentru a simţi valurile de plăcere. Are orgasm, dacă bărbatul o domină în timpul sexului, dar ea îl domină pe el în relaţie. Dacă el conduce relaţia şi o joacă pe degete, iar ea ştie asta, cu greu va avea orgasm… Nu îi va oferi satisfacţia de a se afişa într-o postură atât de vulnerabilă în faţa lui.

Cât despre ce tehnici de stimulare îi plac, tot ce ţine de zona capului îi provoacă senzaţii sublime. O mână care o apucă de păr, o muşcătură de lobul urechii sau un deget plimbat pe buzele ei îi declanşează orgasmul. O fantezie care îi trezeşte simţurile este cea în care este legată de mâini.
Continuare
Reference URL's