Tfm Portal - Forum - Friends for Friends

Full Version: Nodurile lunare
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Ca termeni, Nodul Nord Lunar, sau Nodul Ascendent sau Capul de Dragon, este momentul cind declinatia Lunii este zero, venind de la o declinatie sudica, negativa, iar Nodul Sud Lunar, sau Nodul Descendent, sau Coada Dragonului, este momentul de declinatie zero, dar venind de la o declinatie nordica, pozitiva, urmata de valori negative ale declinatiei.
Nodurile Lunare sunt doua puncte virtuale, cu o energie puternica si ele au o deplasare de la est spre vest, deci permanent retrograda, fata de Soare sau Luna, care au doar miscare directa

Axa Nodurilor, reprezinta directiile fundamentale in existenta unei persoane, examenul si experientele lor, dezvaluie scopul actualei prezente pe Pamant a individului.

NNL in Berbec:
a trait in umbra altora; dorea cu orice pret sa placa; trebuie sa-si rezolve problemele singur, sa-si impuna propriul punct de vedere.
NNL in Taur:
a cautat puterea, placerea si valorile materiale, abuzand de ele, prin numeroase deposedari; trebuie sa cultive increderea in sine si construirea de noi valori spirituale.
NNL in Gemeni:
independent, aventurier, nu tinea la parerile altora, ci doar la libertatea lui; trebuie sa respecte opinia celuilalt; sa abordeze lucrurile fara desteptaciune si mimetism.
NNL in Rac:
a luptat pentru statut social si renume, a fost plin de sine si insensibil; trebuie sa creeze un camin stabil, propria siguranta si sa invete sa respecte opiniile celorlalti.
NNL in Leu:
un revolutionar, utopic, libertin, a lucrat pentru altii si pentru idei inovatoare; trebuie sa-si afirme exprimarea de sine, talente creatoare practice si spiritul de conducere.
NNL in Fecioara:
plin de incercari, repliere in sine, poate a inselat, plin de autocompatimire; trebuie sa vada clar viata, cu dreptate, sa nu fie speculant, sa analizeze tot ceea ce face.
NNL in Balanta:
spirit violent si agresiv, individualist, care i-si vedea doar interesele personale; trebuie sa invete sacrificiu pentru altul si echilibru in toate experientele.
NNL in Scorpion:
superficialitate, lux, lenevie, viata senzuala posesiva si gelosa, ancorat in lumea cuvintelor; trebuie sa se detaseze de materialism si o regandire a sistemului de valori.
NNL in Sagetator:
traire in lumea ideilor, neloialitate si superficialitate, speculatii immediate; trebuie ca prin fidelitate sa opteze pentru o cale proprie si independenta in gandire.
NNL in Capricorn:
permanent s-a sprijinit pe familie, spirit imatur, emotii fragile; trebuie sa exerseze maturitatea, responsabilitatea, alegerea unei cariere si spiritul practic.
NNL in Varsator:
egocentrism, mandrie, un spirit aristocrat care dorea sa straluceasca; trebuie sa manifeste altruismul, fraternitatea, prietenia, spiritul inovator si original.
NNL in Pesti:
rigid, materialist; prea metodic si meticulos, cauta nod in papura; trebuie sa devina un spirit deschis, sensibil si plin de credinta in propriile intuitii, sau simtiri.
Reference URL's