Tfm Portal - Forum - Friends for Friends

Full Version: Bucurestiul meu iubit
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3
:kiss: din pacate nu eram in proiect cand au fost facute aceste poze :61
Mi-a povestit si mie tata de iarna 1955 cand bunicul a sapat un tunel in zapada ca sa ajunga copii la strada. Ani de zile am visat sa vad si eu asa ceva in Bucuresti dar se pare ca in curand vom planta banani pe alei in loc de corcodusi.

Era o adevarata sarbatoare cand ningea mult si se opreau scolile dar nu am avut ocazia sa vad omatul de 3m sau mai mult in oras.
Am primit niste fotografii din Bucurestiul anilor 1973, si nu am rezistat tentatiei de a nu le face publice.
Poate pentru unii par invechite si caraghioase dar aceste poze redau farmecul unui Bucuresti linistit, cand nu erau sute de masini, cand era mult mai salbatic dar mai aerisit.
:kiss: max...multumesc.
Am primit aceasta Informatie. Mai intereseaza pe cineva? Pe mine, da.
M-ai lasat fara cuvinte! Iti multumesc mult, mult de tot...
Ce frumos era...ce liber...ce linistit...curat....
Multe poze nu le stiam.....:kissy:Kisshand:81::kiss:

aztek

Chiar mi-e dor de vremurile alea! Numai pentru linistea de atunci... :P:
Bucurestiiul de altadata;
Bucurestiul de alta data pps
Despre Bucuresti, majoritatea oamenilor ar spune ca este un oras trist, murdar, dezordonat. Spatiile publice or nu exista, or sunt lipsite de viata. Orasul colcaie de terenuri lasate in paragina, strazile apartin masinilor, nu oamenilor. Realitatea este dezamagitoare, insa de idei nu ducem lipsa. Iar daca ar fi puse in practica, probabil, Bucurestiul s-ar putea compara cu orice alt oras european civilizat.
Ordinul Arhitectilor din Romania in parteneriat cu Ministerul Culturii si Centrul de Proiecte Culturale al Primariei Municipiului Bucuresti – ArCuB au organizat in aceasta toamna un concurs de proiecte pentru restaurarea cladirii si construirea unui nou edificiu pe parcela de langa.
Hotnews


De cativa ani se lauda ca vor reface centrul vechi... asa cum era odata. Timpul nu sta in loc si pana nu vad concret nu ii mai cred.

Din pozele puse de Max se vede ca Bucurestiul era aerisit, era verde, era diferit de ce vedem astazi. Poate ca nu era asa "modern" ca astazi dar cu siguranta nu isi ucidea locuitorii.

Observati ceva in imaginile vechi din Bucuresti... puteai sa respiri deoarece nu erau sute de masini care sa isi plimbe noxele si mizeria de colo colo.
Poate ca e gri si murdar dar nici bani de renovari nu exista... iar acum cand se face reabilitarea termica in unele locuri... transforma orasul intr-un papagal.
Spatiile verzi dau viata orasului si iarna zapada se murdareste imediat din cauza murdariei din aer si de pe sosele. Orasul este vina oare?
Pages: 1 2 3
Reference URL's