Tfm Portal - Forum - Friends for Friends

Full Version: Furtuni, uragane, etc
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Centrul naţional pentru uragane din Miami a anunţat că viteza maximă a vânturilor care însoţesc Uraganul Felicia a crescut miercuri la aproape 169 km/h. Felicia urmează să devină un uragan puternic mai târziu în cursul zilei de miercuri, a apreciat sursa citată.

Uraganul Felicia este localizat la circa 2.197 vest-sud-vest de peninsula Baja California şi se mişcă pe direcţia vest-nord-vest cu aproape 19 km/h, potrivit Agerpres.
Adevarul
Cel puţin zece persoane au murit şi alte câteva zeci au fost rănite astăzi după trecerea unei tornade foarte puternice prin statul Mississipi, au anunţat autorităţile, citate de agenţiile de presă străine.
Agenţia pentru situaţii de urgenţă din Mississippi a anunţat că tornada a lovit cel puţin 17 de comitate, a distrus zeci de locuinţe şi clădiri, a prins oamenii sub dărâmături şi a blocat autostrăzile.
Guvernatorul Mississipi, Haley Barbour, a decretat stare de urgenţă şi a trimis garda naţională petru a ajuta echipajele de salvare, precum şi echipe ale Crucii Roşii americane.
Pentru urmatoarele ore, zone cu risc la conditii meteo extreme sunt: Louisiana, Florida, Georgia, Atlanta.
http://www.nytimes.com/slideshow/2010/04...RNADO.html
Reference URL's