Tfm Portal - Forum - Friends for Friends

Full Version: Zodiacul erotic
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Leu - Sexualitate

Desi întretine relatii foarte bune cu cei cu care vine în contact, pentru cã nu se poate dãrui total din punct de vedere afectiv s-ar putea sã se cãsãtoreascã târziu sau deloc.
Foarte complicat în relatiile sale, se poate întâmpla sã se îndrãgosteascã la prima vedere dar totul sã fie doar un simpu foc de paie si Leul sã porneascã în cãutarea unei noi aventuri.
Nu este superficial, numai cã se implicã foarte greu într-o relatie, dar atunci când o face totul pentru el devine foarte serios – vrea totul sau nimic si pasiunea lui ardentã s-ar putea sã-l copleseascã pe celãlalt.
Ceea ce nu suportã într-o relatie este minciuna si trãdarea din partea partenerului si pe cât de îndrãgostit a fost, dragoste manifestatã si prin generozitatea si înflãcãrarea cu care înconjoarã persoana iubitã, pe atât de intolerant si neiertãtor va deveni.
Nativul Leu simte nevoia în permanentã sã-i fie hrãnit orgoliul leonin si de aceea dacã doriti sã-l cuceriti si mai ales sã-l pãstrati nu vã sfiiti sã-i faceti complimente – nimic nu o sã-i placã mai mult pentru cã el crede cã meritã tot ce e mai bun. De asemenea îl intereseazã schimbul de idei pentru cã el are pãreri personale pe care trebui sã le împãrtãseascã.
Veti descoperi în el o laturã dominatoare, chiar tiranicã, dar în acelasi timp blândã, caldã si calinã, gata sã vã satisfacã orice dorintã. Cere de la partenerul sãu fidelitate, dar detestã accesele de gelozie pentru cã din punctul lui de vedere odatã ce s-a implicat serios într-o relatie va rãmâne credincios, chiar dacã în drumul lui apar si alte posibile aventuri.
Femeia Leu obtine întotdeauna ceea ce vrea. În materie de sex un bãrbat trebuie sã tinã cont de pretentiile ei, pentru cã îi place sã domine. Îi place sã-si impunã propriile reguli pânã si în materie de sex. Plinã de pasiune, temperamentalã, vrea sã placã si acordã multã atentie în privinta felului în care aratã.
Adorã schimbarea si lucrul pe care-l detestã este monotonia, care o deprimã.
La fel ca nativa, nici bãrbatul nu suportã sã i se impunã o anume conduitã în relatiile sale. Dã dovadã de tandrete si sensibilitate dorind din tot sufletul sã-si satisfacã partenera. Apreciazã partenerele cu o personalitate la fel de puternicã ca a lui încercând totodatã sã le domine prin virilitatea sa.
Fecioara - Sexualitate

Si în viata sentimentalã nativul refuzã sã se implice emotional pentru cã în felul acesta crede el cã si-ar pierde simtul realitãtii la care tine atât de mult. De aceea de fiecare data încearcã sã-si controleze pasiunile si sã se detaseze.
Ceea ce îl intereseazã într-o relatie nu este de fapt pasiunea ci respectul, întelegerea, comunicarea. Si acest lucru trebuie sã fie reciproc.
Îi va destul de greu sã-si gãseascã un partener de viatã care sã se împace cu felul lui de a fi. Pentru cã preferã un mod de viatã linistit, fãrã conflicte interioare se va împãca cu propria solitudine considerând cã este mai confortabil.
Datoritã unui simt de conservare foarte dezvoltat, Fecioara s-ar putea sã parã rece si inabordabilã pentru posibilii parteneri de sex opus.
Teama de a nu fi ridicol, folosind cuvinte mari care sã impresioneze partenerul care asteaptã o manifestare de afectiune din partea lui îl fac sã se eschiveze si sã adopte o atitudine rezervatã, tocmai acolo unde nu ar fi cazul.
În primul rând prietenii nativului din Fecioarã trebuie sa fie caracterizati de mobilitate, nonsalantã si curiozitate pentru cã el este atras de persoanele comunicative.
Îi displac locurile zgomotoase sau de prost-gust. Este rezervat si detestã vulgaritãtile de orice naturã. Nu îi place sã se confeseze. De felul lui foarte critic, nu face complimente si nici nu doreste sã le primeascã. Preocupat de starea lui materialã nu se va grãbi niciodatã sã facã cadouri si niciodatã acestea nu vor fi costisitoare.
Cautã pe cineva la fel de practic si ambitios ca si el si nu se va aratã entuziasmat dupã primele întâlniri cu cel care vrea sã-i devinã partener. Dacã crede cã a gãsit persoana care i se potriveste va deveni extrem de loial si posesiv. În aparentã distant si cinic este senzual si sensibil. Poate sã vã împãrtãseascã multe, putând oferi în orice împrejurare un sfat bun.
Nativa Fecioarã nu acordã importantã sexului si nici nu o intereseazã sã-si îmbogãteascã experienta din acest punct de vedere. Preferã o relatie în care sã primeze aspectul spiritual, dorind ca partenerul sã o trateze cu multã diplomatie si rãbdare. Dacã gãseste un astfel de partener se va transforma într-o altã persoanã, plinã de tandrete, lucru care s-ar putea sã-l surprindã pe cel care are norocul sã o descopere.
Cei mai indicati parteneri sunt cu cei nascuti în zodia Gemenilor, Racului sau a Vãrsãtorului.
Nativul este prea timid pentru a avea initiativa în cadrul unei relatii. Însã în momentul în care ia aceastã decizie, e gata sã faca orice pentru partenera lui, satisfãcându-i cele mai caudate dorinte. Cu meticulozitatea caracteristicã va afla ce îi place si chiar dacã nu dã dovadã de o imaginatie extraordinarã puteti fi siguri cã va face tot ce îi stã în putintã sã o vadã satisfãcutã.
Balanta - Sexualitate

La fel ca talerul unei balante, nu-si gãseste echilibrul decât atunci când este încredintat cã si-a gãsit perechea cãreia sã i se dedice si alãturi de care sã descopere deliciile vietii.
Balanta este, mai înainte de orice, semnul iubirii. Calitãtile intelectuale si sarmul sãu se evidentiazã cu predilectie atunci când nativul este îndrãgostit.
Este deosebit de sentimental iar dorintele lui sexuale sunt puternice. Romantic si pasional, va face tot ce-i va sta în putintã pentru a face persoana de lângã el sã se simtã deosebit de confortabil. Nevoia lui de a iubi, de a-si împãrtãsi sentimentele si emotiile este imperioasã. Nu este impulsiv si nu se îndrãgosteste la prima vedere, asa cum se întimplã în cazul semnelor de foc. Nu este sclavul simturilor ca Taurul sau Scorpionul, si nici nu-si va face iluzii precum Racul sau Pestii. Nu-si reprimã dorintele asa cum face nativul din Fecioarã, se controleazã si rãspunde atunci când este convins cã celãlalt i se dedicã cu aceeasi intensitate.
În privinta cãsãtoriei este opusul Leului, care cel mai adesea preferã celibatul.
Balanta actionezã involuntar si crede în împlinirea iubirii prin cãsãtorie.
Principala tintã a Balantei este realizarea sentimentalã, motiv pentru care urmãreste îndelung alegerea viitorului sãu partener. Nativul are nevoie de un companion care sã-l înteleagã si sã-l aprecieze. Detine atuurile unei conversatii încântãtoare. Are o precupare specialã pentru arte (plastice, audio-vizuale, muzicã) cât si pentru distractiile extravagante.
O calitate de bazã a Balantei o reprezintã rãbdarea, fiind convinsã cã seductia este o artã.
Nativa este plinã de inhibitii si prejudecãti dar odatã ce s-a creat între ea si partener un echilibru si se simte în sigurantã va satisface orice capriciu al partenerului sãu. Are si tendinte exhibitioniste, considered cã trupul ei este un obiect care trebuie admirat.
Nativul este caracterizat de rãbdare si încearcã sã fie la înaltimea dorintelor partenerei, fiind ceea ce se cheamã amantul ideal. Îsi doreste o femeie deosebitã, rafinatã, drãgutã si senzualã.
Acceptã orice sugestie si este capabil sã facã orice a-si satisface partenera, de preferat nativii din zodiile Berbecului, Gemenilor, Leului, Scorpionului, Sãgetãtorului sau Vãrsãtorului.
Scorpion - Sexualitate

Ca simbol al sexualitãtii, se implicã cu pasiune în viata amoroasã. Este interesat de tot ce înseamnã sexul opus si se dedicã activitãtii de seducere. Nu este chiar partenerul potrivit pentru discutii, ci pentru “actiune”, preocuparea în acest domeniu este debordantã. Va trãi intens orice relatie, si va oscila între cavalerism si bãrãdãnie. Purtarea sa este contradictorie, fiind când tandru, senzual si atent când impulsiv, distant si zeflemitor. Trece prin aceste stãri cu repeziciune, reusind sã-si deruteze partenerul, care nu va sti sã reactioneze.
Nu este adeptul unei apropieri doar sentimentale, ci va cãuta sã-si facã partenerul sã se simtã cât mai confortabil, si mai împlinit din punct de vedere fizic. Viata cu el este agitatã, iar momentele de dragoste dezlãntuitã vor alterna cu cele mai sordide reprosuri si bãnuieli. Nu se poate spune cã este monogam, pentru cã desi este fidel vietii de cuplu, va cãuta aventura. Nu este lipsit de principii morale sau de sensibilitate, însã are nevoie sã-si gãseascã marea iubire. Are o forta deosebitã de atractie, stiind sã-si planifice atacurile si “acrosajele”. Este viril si seducãtor iar iubirea pentru el, este o chestiune fundamentalã de viatã.
Nativul Scorpion nu este adeptul clasicelor metode erotice si va fi interesat tot timpul sã descopere si sã experimenteaze ultimele “descoperiri” în domeniu. Nu trebuie sã-l întelegeti gresit pentru cã el stie cã pasiunea si cuplul sunt ceva mai mult decât un raport sexual. Se controleazã perfect si stie cum sã procedeze pentru ca partenerul sã nu oboseascã niciodata. Utilizeazã afrodisiace si cãuta sã exploreze trupul partenerului.
Poate pãrea agresiv si repezit, însã acestea pot fi din cauza vulnerabilitãtii sale. Ia întotdeuna iubirea în serios, iar cerinta fundamentalã a vietii sale este admiratia si respectul. Este greu de sesizat adevãrata lui personalitate. Poate crea senzatia cã este este un tip retras si îndãgostit de solitudine, însã aceast este perioada de refacere. Dacã a optat pentru un mariaj va încerca sã fie fidel, si va lupta pentr a-i asigura partenerului sãu confortul material si armonia conjugalã.
Îi place sã relationeze cu numeroase persoane. Dacã vreti sã aveti o întâlnire cu acest nativ invitati-l într-o discotecã, într-un club, la un concert sau pe stadion. Nativului ii place sã se exteriorizeze. El cautã un partener afectuoas, tandru pe care sã se poate baza oricând. În schimb, va avea de oferit pasiunea si devotamentul lui.
Sagetator - Sexualitate

Viata le este caracterizatã de gustul pentru aventurã. Desi este sincer, agreabil, sensibil, generos si comunicativ, nu se ataseazã usor de cineva. Nu va renunta pentru nimic în lume la propria independentã, nici chiar în numele iubirii. Nu pune un acent deosebit pe frumusetea partenerului sãu, ci pe inteligenta si disponibilitatea afectivã. Atunci când iubeste, este pasionant si nu va ezita sã-si surprindã, în mod plãcut, persoana pe care o simpatizeazã. Este cald si si temperamental, si va cãuta sã descopere treptat calitãtile iubitei sale, pe care le va elogia de fiecare data când va considera de cuviintã.
Din punct de vedere erotic este deschis oricãrui experiente. Nu-l intereseazã restrictiile, si face orice pentru a evita monotonia. Încearcã sã ajungã la o simbiozã cu persoana iubitã, la refacerea unitãtii primordiale. Încearcã sã nu standardizeze întâlnirile sexuale, imaginând compleze si rafinate metode de satisfacere a partenerului. Nu este genul cu care sã te plictisesti în pat (si nu numai), ci este un explorator care te face sã trãiesti plãcerea.
I se poate reprosa faptul cã nu este stabil si cã a avut numeroase amoruri, însã nu este neserios ci interesat de plenitudine. Nu-si etaleazã suucesiunea de cuceriri pentru a impresiona prin virilitatea sa, ci doar evolutia sa pe plan afectiv si sexual. Nu are liniste în viata sa intimã pentru cã nu este niciodatã multumit. Iubeste cu pasiune si se resimte dupã fiecare esec.
Capricorn - Sexualitate


Dintre toate semnele zodiacale, Capricornul nu este un om de societate si îi place sã abordeze problemele la modul cel mai serios, chiar dacã astfel devine antipatic. Îi este teamã cã s-ar putea sã fie repins de persoana de sex opus pe care o abordeazã si atunci se retrage mai înainte de a începe flirtul cu aceea persoanã. Pentru el nu are sens sã caute fiinta perfecta, ceea ce conteazã cu adevãrat din punctual lui de vedere este stabilitatea iar idealul este sã obtinã puterea indiferent cât l-ar costa acest lucru.
Într-o relatie nu se implicã niciodatã cu adevãrat, fiind taciturn si plin de replicii malitioase si nu se poate spune cã o astfel de atitudine poate cuceri pe cineva.
Dacã totusi o persoanã îsi face curaj si înfruntã sloiul de gheatã si reuseste sã treacã dincolo de platosa lui de fier s-ar putea sã descopere un Capricorn pasional, gata sã erupã, precum un vulcan si va avea parte de tot ceea ce înseamnã pasiune, dãruire totalã, sensibilitate, romantism, fiind de a dreptul coplesit.
În ciuda tenacitãtii care-l caracterizeazã, domeniul sentimental este singurul pe care îl abordeazã cu pudoare ca si cum i-ar fi fricã cã i s-ar putea întâmpla ceva rãu. De aceea de cele mai multe ori preferã solitudinea, desi si aici are o atitudine cel putin paradoxalã, pe de o parte îi este teamã sã se îndrãgosteascã, iar pe de altã parte îsi doreste nebuneste sã iubeascã si sã fie iubit.
Despre el se poate spune cã asteaptã sã fie cucerit pentru cã el nu este dispus sã ia nici o initiativã. Iar pentru a fi cucerit persoana în chestiune trebuie sã fie pasionatã de teatru, muzicã, de artã în general care sã-l provoace la discutii erudite pe diferite teme si mai ales sã se tinã de cuvânt, atunci când promite ceva.
Îl intereseazã starea materialã a partenerului lui, tocmai pentru cã doreste sã se simtã în sigurantã nu pentru cã este materialist. Evitã persoanele prea patetice care se lasã dominate de emotii deoarece Capricornul este foarte rezervat si se controleazã în permanentã.
Atunci când se îndrãgosteste, nativul se transformã într-o persoanã plinã de tandrete si afectiune, devotatã fiintei iubite, dorind sã fie rãsfãtat, alintat, înconjurat de dragoste.
Atât femeia cât si bãrbatul din zodia Capricornului nu-si pierd timpul cu preludii inutile dupã ei, trec direct la fapte. Nu au pretentii foarte mari, preferând lucrurile pe care le stiu, nefiind amator de extravagante, cu cât mai simplu cu atât mai bine. Pe nativã nu o intereseazã decât obtinerea propriei plãceri si îi place sã-si domine partenerul, impunând propriile reguli. Pentru ea, sexul este un fel de competitie iar orgasmul premiul pe care trebuie sã-l câstige. Se pricepe sã simuleze plãcerea maximã, chiar dacã, în realitate, este la fel de rece ca un sloi de gheatã!
Cei mai potriviti parteneri sunt cei nãscuti în zodia Taurului, Scorpionului si Pestilor.
Capricornul bãrbat este foarte prudent si îsi face planuri dinainte pentru a nu avea surprize.
Îsi doreste o partenerã care sã-l cunoascã foarte bine, sã-i stie preferintele si sã-i satisfacã oricând dorintele. Sunt foarte rezistenti în pat si vor face tot ce le stã în putintã pentru ca partenera lor sã fie multumitã.
Varsator - Sexualitate
Femeia Vãrsãtor are tendinta de a idealiza dragostea, însã dupã ce a sesizat gustul sãu aparte nu se mai poate sãtura. Din acest moment nu va pregeta în a-si satisface curiozitatea, si nu va rata nici o propunere interesantã. Este interesatã de satisfacerea reciprocã si poate gãsi parteneri care vor fi dispusi sã-i satisfacã orice capriciu în propria zodie, dar si în Berbec, Gemeni, Leu si Balantã.
Barbatul Vãrsãtor este foarte sensual si are tendinta de a trata femeile ca pe niste obiecte sexuale. Chiar dacã pare rezervat si distant, în realitate este cald, inventiv si inepuizabil, iar orice partidã cu el nu se poate termina decât prin atingerea unei stãrii de adevãratã plãcere dupã care veti tânji pânã data viitoare. Pasiunea sau gelozia sunt sentimente pe care nu le întelege si când le sesizeazã la altii este terorizat. În relatiile sale nu încearcã sã-si însele partenerul, dând dovadã de fidelitate si îsi doreste mai mult un prieten decât o iubitã.
Dacã doriti sã-i atrageti atentia va trebui sã-i dovediti cã sunteti la fel de inteligent ca si el. Încearcã sã înteleagã modul în care ceilalti percep lucrurile, iar dacã vã frãmântã vreo problemã, vã va asculta cu atentie deosebitã. Se enerveazã greu, nu îl încearcã sentimentul geloziei si nu poate sã priveascã relatia cu detasare emotionalã.
Ceea ce realmente îl intereseazã este personalitatea realã a fiecãrei persoane si nu ceea ce vrea sã parã.
Se implicã cu destulã greutate într-o relatie amoroasã, dar este si va rãmâne un prieten pe care te poti baza. Relatia cu nativul din
Vãrsãtor va fi de cele mai multe ori pasionantã si extravagantã si are nevoie de un partener care sã-i împãrtãseascã gustul pentru aventuri, care sã accepte provocãrile si sã ia tot ceea ce viata poate oferi.
Pesti - Sexualitate
Are tendinta de a se îndrãgosti la prima vedere crezând cã a gãsit partenerul ideal iar când constatã cã acesta este departe de ceea ce a crezut el va fi cumplit de deceptionat.
La prima vedere, nativul din Pesti fascineazã prin tandrete, calm si sensibilitate. Foarte intuitiv, trãieste mai mult într-o lume imaginarã lãsându-se înconjurat de o aurã de mister.
Se adapteazã usor la orice situatii sau oamenii, acceptând lucrurile asa cum sunt. Îsi doreste alãturi de el un partener sentimental care sã-l iubeascã la modul absolut si care sã-i dea sentimentul de sigurantã. Este în stare sã-is dedice timpul, energia si toate resursele sale materiale sau spirituale partenerului sãu pentru ca acesta sã se simtã bine, dorind în schimb ca aceasta sã fie fidel si mai ales sã aibã încredere în el, abtinându-se sã-l contrazicã. Alesul lui trebuie sã fie un om sensibil care sã-i aprecieze calitãtile si realizãrile.
Este atras de artã si magie, de tot ce implicã misticism si supranatural. Dacã sunteti amator de discutii elevate atunci ati gãsit omul cel mai potrivit.
Tine foarte mult sã-si exprime punctul de vedere dar nu îi place sã intre în polemicã cu partenerii de discutie, iar dacã totusi vreti sã-i expuneti pãrerea dumneavoastrã care s-ar putea afla în contradictie cu a lui încercati sã o faceti în mod diplomatic pentru cã nu suportã atitudinile încãrcate de negativism.
Dacã simte cã partenerul pe care l-a gãsit îi oferã certitudinea de care are nevoie în frãmântãrile lui interioare si cã se poate baza pe acesta va deveni persoana cea mai devotatã si credincioasã pe care si-ar dori oricine.
Femeia Peste acceptã tot ce ceea ce este nou în materie de sex, fiind tentatã sã încerce noi experiente si trãiri pasionale. Nu are probleme în preluarea initiativei si datoritã imaginatiei bogate stie exact ce trebuie sã spunã sau sã facã pentru a crea ambianta doritã.
Nu are false pudori sau prejudecãti, fiind pregãtitã pentru cele mai extravagante fantezii, fiind de neoprit dacã a început.
Partenerii cei mai potriviti sunt nativii din zodia Racului, Scorpionului, Capricornului si Pestilor.
Ca si nativa si Bãrbatul nãscut sub acest semn zodiacal are un apetit sexual deosebit, lãsându-se dominat de femei care au aceleasi înclinatii ca si el. Îsi doreste o partenerã la fel de dornicã de sex si nerãbdãtoare, pentru el contând mai putin împrejurãrile, cât mai ales inspiratia de moment.
Ceea ce îl excitã cel mai tare este masajul si mângâiatul picioarelor.
Berbec: vrea să prelungească actul sexual

Berbecul este genul de bărbat care te ia pe sus, aşa că rişti să nu ţii pasul cu el. Se aprinde repede, dar se stinge la fel de repede. Şi-ar dori să prelungească actul sexual şi să nu mai aibă atât de repede orgasm.

Taur: vrea să fie inventiv în pat

Taurul este un partener de cursă lungă, dar nu unul foarte inventiv în aşternut. Nu excelează la capitolul fantezii. Şi-ar dori să aibă mai multă imaginaţie erotică, mai ales că ştie faptul că stimulul mental e foarte important pentru femei.

Gemeni: vrea să fie mai matur

Bărbatul Gemeni este foarte fantezist, pune la cale scenarii sexy şi replici indecente. Atâta joacă mentală îl face să gândească prea mult, în loc să se piardă în moment. Şi-ar dori să nu mai fie atât de capricios şi să se bucure de lucrurile mărunte.

Rac: vrea să fie mai dur în pat

Racul este, potrivit astrelor, cel mai emotiv bărbat în pat. Nu ascunde faptul că investeşte şi sentimente în timpul sexului, dar acest lucru l-a rănit ocazional. De aceea, şi-ar dori să nu mai fie atât de sensibil în pat, ci să-şi domine partenera, fizic şi emoţional!
Realitatea
Pages: 1 2
Reference URL's