Tfm Portal - Forum - Friends for Friends

Full Version: Zodia pe zile
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Berbec
21 martie: În ciuda greutãtilor cu care se confruntã nu abandoneazã cu nici un pret drumul pe care l-a ales.
22 martie: O persoanã care are foarte multã încredere în fortele proprii lucru care la un moment dat îi poate deranja pe cei din jur.
23 martie: Este dispus sã astepte atât cât este nevoie pentru a-si atinge scopurile.
24 martie: Percepe realitatea asa cum este si se orienteazã fãrã probleme spre ceea ce îsi doreste.
25 martie: Foarte sociabil, va fi mereu înconjurat de prieteni.
26 martie: Poate prea influentabil, ceea ce îi va aduce necazuri, riscând sã fie mereu dezamãgit.
27 martie: Devotat cu trup si suflet familiei, cald si atent cu cei din jur, reuseste sã-si facã prieteni pânã si din cei care îi erau dusmani.
28 martie: Perseverenta cu care urmãreste realizarea scopurilor pe care si le-a propus este de bun augur, dar uneori va fi greu înteles de ceilalti.
29 martie: Plin de temperament, dacã reuseste sã-si tie în frâu pornirile poate ajunge la ceea ce îsi doreste, la postul de sef.
30 martie: Ar fi mai bine pentru el sã actioneze cu mai multã prudentã pentru a nu-si face dusmani inutil.

31 martie: Stie sã manipuleze oamenii si nu ezitã sã o facã pentru a ajunge în vârful ierarhiei.
1 aprilie: Foarte intuitiv si plin de farmec, va face o carierã sclipitoare.
2 aprilie: În aparentã este o persoanã cu mult tupeu, în realitate însã este timid, preferând singurãtatea.
3 aprilie: Genul de aventurier care urmãreste doar distractia, fãrã aceasta viata pãrându-i-se lipsitã de sens.
4 aprilie: Tactul si concentrarea îl vor ajuta sã se realizeze în viatã.
5 aprilie: Plin de sensibilitate si cu mult talent, s-ar putea sã descopere noi modalitãti de exprimare a frumosului
6 aprilie: Nativul este tentat sã vadã doar partea bunã a lucururilor. Se devoteazã celor apropiati dar are nevoie ca acestia sã-i respecte intimitatea.
7 aprilie: Un Berbec egocentric pânã la extrem, plin de ranchiunã si rãzbunãtor.
8 aprilie: Viseazã la povestile de dragoste cu cavaleri si printese si pierde contactul cu realitatea.
9 aprilie: Temperamental, îsi asumã cu curaj rolul de deschizãtor de drumuri.

10 aprilie: Este un Berbec care îsi va centra toatã atentia pe viata amoroasã, neglijând celelalte aspecte.
11 aprilie: Îl va preocupa viata boemã cu tot ce implicã ea si îsi doreste sã aibã cât mai multi prietenii care sã-i admire eruditia.
12 aprilie: Un cavaler cu un extraordinar succes la sexul opus. Total devotat persoanei iubite.
13 aprilie: Desi în relatiile cu sexul opus este plin de viatã, tandru si galant, cealaltã fatã a sa îl aratã ca o persoanã care nu suportã sã fie contrazisã sub nici o formã.
14 aprilie: Are nevoie de cineva care în permanentã sã-l sustinã; fiind superficial trebuie ca respectiva persoanã sã-i ofere ceva nou si interesant de fiecare datã, altfel se plictiseste si pleacã.
15 aprilie: Este mai rezervat si de aceea este foarte greu sã ajungi la sufletul lui si sã-l cunosti.
16 aprilie: Fermecãtor si imprevizibil, îsi câstiga locul în societate datoritã acestor trãsãturi.
17 aprilie: Are tendinta sã abandoneze totul tocmai când era pe punctul de a câstiga în urma unor eforturi prelungite.
18 aprilie: Se maturizeazã mai greu asa cã are în permanentã nevoie de un sprijin din partea celorlalti care vor trebui sã aibã rãbdare si sã-l înteleagã.
19 aprilie: Actiunile sale o iau de cele mai multe ori înaintea gândurilor si de aceea este considerat de ceilalti putin naiv.
20 aprilie: Îsi va pune la bãtaie toatã abilitatea de care poate da dovadã pentru a-si face o carierã.
Taur

21 aprilie: Cinstit si echilibrat. Bun orator, cu o intuitie de invidiat.
22 aprilie: Prudent si bãnuitor cu toti cei din jur. Nu-i pasã de sentimentele celorlalti si vrea sã demonstreze cã numai el are dreptate.
23 aprilie: Foarte încãpãtânat si orgolios; provoacã discutii inutile pentru cã nu vrea sã accepte cã si el poate gresi.

24 aprilie: Singurul lucru care conteazã pentru el este bunãstarea personalã si se foloseste de ceilalti pentru a mai urca o treaptã cât de micã.
25 aprilie: Foarte abil si dispunând de o memeorie excelentã, face impresie oriunde apare pentru cã aare o capaciate de a improviza nemaipomenitã.
26 aprilie: Va urmãri sã obtinã un statut financiar confortabil folosindu-se de ceilalti, profitând de munca celorlalti sau cãsãtorindu-se din interes.
27 aprilie: În ciuda aparentelor de persoanã amabilã nu are prea multi prieteni pentru cã în realitate nu îl intereseazã absolut deloc ce se întâmplã cu ceilalti.
28 aprilie: Un adevãrat luptãtor pe care nu-l intereseazã mijloacele ci doar scopul, pentru cã în final ceea ce conteazã este doar victoria.
29 aprilie: Are inclinatie spre profesiile umaniste sau cel care implicã talentul artistic.
30 aprilie: Este foarte sensibil si de aceea preferã sã stea mau mult retras si cu greu cineva va putea ajunge la sufletul acestui nativ.


1 mai: Recunoaste cã ceea ce îsi doreste cel mai mult este sã se îmbogãteascã fãrã prea mult efort, totusi este inclinat mai mult spre partea spiritualã decât spre cea pragmaticã.
2 mai: Ca mai toti Taurii este preocupat de bunãstarea materialã si din aceastã cauzã îi va mai dificil sã se apropie de un posibil partener care ar putea fi derajat de dorinta lui de a face avere cu orice pret.
3 mai: Foarte cinstit, mergând pânã la idealism, se decide repede si este foarte sigur pe deciziile pe care le ia.
4 mai: Dornic de activitate, în permanentã are ceva de fãcut, ceva de terminat pentru a nu se plictisi si a se blaza.
5 mai: De o pedanterie care îi poate aduce pe ceilalti la disperare, care reflectã dorinta interioarã de ordine, doreste sã-si gãseascã un partener pe care sã se poatã baza total.
6 mai: Un pic cam superficial, îi place viata mondenã si primeste complimentele cu mare plãcere. Dacã si-a gãsit marea dragoste uitã de tot ceea ce este în jurul sãu.
7 mai: Îsi face planuri mãrete chiar dacã stie cã nu va putea sã le ducã la îndeplinire dar vrea ca ceilalti sã spunã despre el cã mãcar a încercat.
8 mai: Este timid si se teme de reactia celor din jurul sãu de aceea preferã sã-si ascundã sentimentele sub masca arogantei.
9 mai: Îi place sã practice sportul si are foarte multã energie de consumat; dacã ar avea si ceva mai multã perseverentã ar putea face carierã în acest domeniu.
10 mai: Un egocentric pe care nu-l intereseazã decât propria persoanã si confortul personal.


12 mai: Îi place sã vorbeascã dar în discutii se pierde în amãnunte si uitã de la ce a pornit.
13 mai: Pentru el nu conteazã mijloacele, singurul lucru care meritã efortul este scopul pe care nu îl abandoneazã cu nici un chip.
14 mai: Considerã ca dragostea l-ar putea costa prea mult si de aceea preferã sã nu se implice sentimental.
15 mai: Foarte deprimat, considerã cã viata nu meritã trãitã pentru cã nu-i vede sensul.
16 mai: Studios pânã la extrem dar nu valorificã cunostintele acumulate.
17 mai: Ocultismul este ceea ce îl atrage cel mai mult, dar pentru acest lucru mai trebuie sã ai si „dotarea” necesarã.
18 mai: Genul de lup singuratic care îsi doreste un partener ideal pe care îl va cãuta toatã viata dar în final va ajunge la concluzia cã acesta nu existã.
19 mai: Fãrã haz, ia toate lucrurile în serios si este foarte intolerant ceea ce îl va îndepãrta de ceilalti.
20 mai: Dispune de tot ceea ce îi trebuie pentru a reusi în viatã: inteligentã, tenacitate si în plus, este un bun cunoscãtor al oamenilor.
Gemeni


21 mai: Se foloseste de faptul cã cei din jur îi apreciazã compania pentru a se îmbogãti sau pentru a urca pe scara ierarhicã. Este întodeauna bine dipus, cinstit dar cam snob.
22 mai: Foarte agitat si superficial. Cautã un sprijin pentru rezolvarea problemelor care-l macinã si se agatã de ceilalti care din pãcate pentru el nu-i aratã întelegerea pe care si-o doreste.
23 mai: Îsi doreste sã fie în permanentã în centrul atentiei si dacã acest lucur nu se întâmplã suferã cumplit. Inteligent si plin de imaginatie îsi face usor o multime de prietenii.
24 mai: Spre deosebire de majoritatea Gemenilor, desi este foarte studios, preferã sã abordeze un singur domeniu dar pe care sã-l stãpâneascã la perfectie si în felul acesta sã ajungã în top.
25 mai: Fire pragmaticã, cu idei originale, posedând certe calitãti artistice, bun organizator, ar putea face carierã si situatie materialã cu ceva mai multã perseverentã.
26 mai: Pasionat de tot ce este legat de masini, are o dexteritate deosebitã si îi place ca atunci când a început un lucru sã meargã pânã la capãt. Este prudent si echilibrat în tot ceea ce face.
27 mai: Foarte abil în a construi relatii mai mult decât cordiale cu cei din jur chiar si cu rivalii cei mai înversunati. Capabil sã se mobilizeze si sã depãseascã orice obstacol datoritã mentalitãtii de învingãtor.
28 mai: Lipsit de vointã si putin cam prea idealist are totusi capacitatea de a sintetiza aspectele problemelor cu care se confruntã si reuseste sã le facã fatã.
29 mai: Desi este constient cã ceilalti îl detestã pentru cã are gura cam mare nu-si face probleme din cauza asta. Ar putea face carierã ca ziarist mai ales la rubrica de scandal.
30 mai: Problema lui este cã abandoneazã mult prea repede datoritã vulnerabilitãtii în fata criticilor.
31 mai: Trãieste mai mult în trecut iar când îsi dã seama de acest lucru încearcã sã contrabalanseze acest lucru cautând senzatii tari.


1 iunie: Fire independentã, este constient de propria valoare si îsi asumã o multime de responsabilitãti. Este cam naiv si se vor gãsi întotdeauna persoane care sã profite de pe urma rezultatelor muncii sale.
2 iunie: Este un Geamãn devotat familiei care pentru el înseamnã totul si pentru care este în stare de orice sacrificiu. Pasionat de partea ascunsã a lucrurilor, mister, magie si ocultism.
3 iunie: Fire retrasã, nu din mizantropie ci pentru cã se considerã un neînteles. Cam arogant si putin sadic nu reuseste sã se apropie nici de cei apropiati sufletului sãu.
4 iunie: Tânãr si nelinistit, frivol si superficial, ar vrea sã rãmânã mereu tânãr si sã ducã o viatã lipsitã de griji.
5 iunie: Vorbeste cam mult si îsi face usor dusmani, mai ales pentru norocul care-l însoteste mereu. Nu este din cale afarã de inteligent dar se descurcã.
6 iunie: Introvertit, îsi pierde timpul analizând o problemã din toate punctele de vedere, este pretentios si cere foarte mult de la el si de la ceilalti.
7 iunie: Relatiile sale nu sunt niciodatã stabile, pentru cã desi leagã usor prietenii la fel de repede renuntã la ele pentru cã este inconsecvent si vorbeste mai înainte de a gândi. Închis în sine însusi si meditativ.
8 iunie: Nu se poate spune despre el cã ar fi cea mai cinstitã persoanã si în plus are prostul obicei de a se folosi de ceilalti. Îsi doreste o familie linistitã, cu copii multi si eventual animale pe care tine foarte mult.
9 iunie: Prea complicat, ar vrea sã se îmbogãteascã rapid fãrã prea multe eforturi. Ceea ce intereseazã cel mai mult este sã-si satisfacã micile capricii, sã-si cumpere tot felul de fleacuri decât sã punã bani deoparte pentru zile negre.
10 iunie: Ceea ce îl caracterizeazã este pasivitatea si pentru cã îsi doreste o viatã comodã si îmbelsugatã va face o cãsãtorie din interes. Posedã un talent artistic deosebit si dacã are conditii favorabile va face carierã.


11 iunie: Prea mândru pentru a recunoaste cã a gresit va avea de suferit si odatã cu el si familia din cauza orgoliului personal. Este foarte sociabil si îsi face usor prieteni.
12 iunie: Agitat, anxios, cu un ascutit simt al dreptãtii, ar vrea ca în toatã lumea sã domneascã pacea si corectitudinea, un ideal imposibil de atins.
13 iunie: Pentru el cel mai important lucru îl reprezintã viata mondenã, luxul si eleganta si pentru a-si satisface aceste capricii nu ezitã sã plãteascã oricât. Se îndrãgosteste la prima vedere dar uitã la fel de repede de ce.
14 iunie: Mai mult intuitiv decât rational, se bazeazã pe noroc în tot ceea ce face si se pare cã acest lucru îl ajutã. Pentru a-si face o carierã întretine relatii amicale cu toate persoanele care i-ar putea fi de folos.
15 iunie: Oriunde apare, prezenta lui nu îi lasã indiferenti pe ceilalti, stârnind de cele mai multe ori comentarii fie pline de admiratie, fie pline de dispret. Curios din fire, plin de entuziasm, foarte activ, vrea sã cunoascã cât mai multe.
16 iunie: Nu reuseste sã-si exprime întodeauna gândurile si sentimentele si acest lucru dã nastere multor nedumeriri în anturajul sãu. Este foarte sensibil si din aceastã cauzã poate pãrea mai greoi în actiunile sale.
17 iunie: Fin observator al realitãtii, cu capacitate de analizã profundã. Limba lui ascutitã si tentatia de a spune mai mult decât se cuvine îi pot atrage nemultumirea celor din jur care se pot considera jigniti.
18 iunie: Pentru cã este un mare timid si îi este teamã cã ceilalti ar putea sesiza acest lucru si l-ar rãni, încearcã sã pãstreze aparentele, pozând într-o persoanã tupeistã si lipsitã de bun simt.
19 iunie: Are toate calitãtile de a face carierã mai ales în domenii în care trebuie sã manipuleze oamenii cum ar fi: lipsa de scrupule, cinismul si viclenia iar singurul lui scop pentru care nu tine cont de mijloacele folosite sunt banii, cât mai multi bani.
20 iunie: Cel nãscut pe aceastã data este constient cã are nevoie în permanentã de aprecierile celorlalti si desi are o pãrere foarte bunã despre sine însusi, ceea ce aduce cu îngâmfarea, se va corecta si va învãta din greselile comise.
21 iunie: Datoritã superficialitãtii sale nu reuseste sã-si aleagã prietenii care l-ar putea ajuta. Generozitatea si amabilitatea sa le vor determina pe femei sã-i acorde un sprijin total dezinteresat.
Rac


22 iunie: Este dinamic si stãpân pe sine, si nu se va lãsa pânã ce nu a dus la bun sfârsit ceea ce si-a propus. Este un bun profesionist si nu are orgolii exagerate.
23 iunie: 23 iunie: Capricios si nedecis, va oscila mereu în alegerea propriului sãu drum. Când vesel si optimist, când tãcut si retras, va fi destul de greu de multumit. Nu are un trend pozitiv, dar se poate implica mai mult în activitatea sa profesionalã.
24 iunie: Dacã ar fi dupã el, toate se învârtesc în jurul lui pentru cã el este centrul universului. Tenace si altruist, se va implica în protectia celor nevaforizati, si poate face carierã în domeniul drepturilor omului.
25 iunie: Este omul a cãrei fatã este împãrtitã în douã: una veselã si alta tristã, dar nu vei sti nicioadatã pe care si-o aratã. Este un prestidigitator remarcabil, care vã poate uimi cu capacitatea lui de imitare, asa cã nu-l penalizati pentru farsele pe care le pune în scenã pentru cã asta este viata lui: exoticul.
26 iunie: Este preocupat de tot ce înseamnã realitatea înconjurãtoarepe pe care o va studia cu pasiune. Spirit sintetic, se poate evidentia datoritã talentului în artele frumoase, pentru cã retine esentialul din lucruri si oameni.
27 iunie: Se aruncã cu capul înainte, si îsi ia masuri de protectie de foarte putine ori. Nu este potrivit pentru sectorul finaciar, pentru cã este în stare sã facã investitii nerentabile. Este recomandabl sã fie mai prudent si sã se consulte cu colegii sãi.
28 iunie: Tendinta lui de a se plasa în centrul atentiei îi poate aduce mari prejudicii. Cu toate micile sau marile lui defecte are toate sansele de a iesi învingãtor din orice conflict, cãci este foarte inteligent.
29 iunie: Rezervat si introvertit va avea reale probleme de comunicare. Are nevoie de prieteni adevãrati care sã-l înteleagã si sã-l sustinã, pentru cã nu de putine ori va avea intentia de a se izola atunci când va crede cã a fost bruscat.
30 iunie: Poate reactiona violent atunci când este cãlcat pe coadã, mai ales pentru cã nu agreazã reprosurile. Tine sã-si expunã întodeauna propriile pãreri si nu este deschis discutiilor, mai ales când i se demonstreazã precaritatea lor.
1 iulie: Poate fi luat drept naiv, moale si chiar de modã veche, însã vorbele si faptele sale sunt foarte expresive. Desi este destul de des ironizat, va avea tãria de a se impune prin proprile sale forte.
2 iulie: Nestatornic si liberin, se va implica cu pasiune în orice relatie. Va face o cãsãtorie din interes care sã-l ajute sã urce pe scara socialã cât mai sus cu putintã. Detestã sentimentalismele ieftine.
3 iulie: Dinamic si întreprinzãtor, nu se va da în lãturi de la nici o expeditie sau aventurã de orice fel. Din acest motiv are nevoie de un partener care sã-i înteleagã dorintele si sã-i respecte libertatea.
4 iulie: Incisiv si rãzboinic, crede cã are ceva de împãrtit cu toatã lumea. Nu este impresionat decât de nevoile proprii prea putin pãsându-i de ce fac cei din jurul sãu. Are o pãrere bunã despre sine, si va contracara orice criticã adusã lui chiar dacã este realã.
5 iulie: Este un tip muncitor si va depune un efort deosebit pentru a-si realiza visurile. Chiar dacã este pus într-un loc, considerat de apropiati ca nepotrivit, prin temeritatea sa va cãuta sã depãseascã aceste greutãti.
6 iulie: Pasiunile artistice nu rãmân doar idealuri, pentru cã ceilalti au nevoie de frumos. Distinctia si deschiderea lui îl pot ajuta sã-si împlineascã dorintele, chiar dacã la un moment dat, ele pot pãrea utopice.
7 iulie: Tentat sã se retragã în solitudine, va realiza cã pentru a fi cu adevãrat om trebuie sã relationeze cu semenii sãi. Chiar dacã este introvertit si discret, tocmai aceste dezavantaje, în opinia lui, pot sã constituie atuurile proprii.
8 iulie: Rafinat si preocupat de frumos, nu poate gãsi o realizarea mai mare decât în calitate de filantrop. Iubeste distinctia si este atras irezistibil de armonie si permanentã.
9 iulie: Simte nevoia sã-si impunã propria autoritate si conceptie de viatã. Va avea succes numai dacã va renunta la cerintele sale, uneori excesive si extravagante. Prestigiul sãu va creste si va fi apreciat dacã nu va uita cã e totusi un om.
10 iulie: Temperamental si entuziast, este nerãbdãtor sã se implice aproape în orice. Esecurile sunt inerente în acest caz, dar acest lucru nu înseamnã cã nu se poate pune bazã pe el sau cã este neserios.
11 iulie: Se poate folosi cu nonsalantã de buna-credintã a celor cu care vine în contact însã nu trebuie sã abuzeze pentru cã oricând roata se poate întoarce si va trebui sã returneze o parte din privilegiile obtinute.
12 iulie: Este atrãgãtor iar compania lui este una din cele mai dorite si cãutate. Este deschis si plãcut ca interlocutor, iar ideile si capacitãtile sale analitice îl vor face remarcat.
13 iulie: Este dependent de cei din anturajul sãu, si poate cã ar trebui sã aibã mai multã încredere în propriile sale forte. Se simte stânjenit atunci când este admonestat si acceptã discutiile constructive.
14 iulie: Nu vrea sau nu poate sã-si mãrturiseascã frãmântãrile. Are o bunã pãrere despre sine, iar asta îl va ajuta sã depãseascã barierele din viatã. Este inteligent, iar intuitiile sale se confirmã de cele mai multe ori.
15 iulie: Nu stie prea bine ce vrea, deci în consecintã nu stie pe ce sã se axeze. Este neîntrecut în fãurirea de planuri si proiecte care sã-l propulseze, însã viata nu este fãcutã numai din visuri si sperante, mai are nevoie si de cineva care sã le punã în practicã.
16 iulie: Este nestatornic si împrãstiat, nereusind sã se facã apreciat. Se simte izolat si persecutat, însã nu constientizeazã cã inconstanta sa este generatoare de dezamãgiri.
17 iulie: Este pragmatic si preocupat excesiv de bunãstarea materialã. Întruchiparea adevãrata a laturii pãmântesti a Racului, ceea ce îl intereseazã este doar beneficiul personal. Nu are prea multi prieteni si nu se poate spune cã ceilati se dau în vânt dupã el.
18 iulie: Nu se teme de provocãri, de orice fel ar fi ele. Poate fi apreciat ca fiind nesãbuit si imprudent, motiv de aprinse discutii cu cei din jurul sãu, însã temeritatea sa îl va ajuta sã depãseascã momentele dificile.
19 iulie: Inteligent, însã - în acelasi timp - plin de sine, se va impune pentru cã va sti sã fructifice oportunitãtile. Se foloseste de oamenii cu abilitate urmârind sã-si atingã scopurile. Posedã o mare putere de atractie, iar camarazii sãi îl vor recunoaste ca un adevãrat lider.
20 iulie: Crede cã tot ce zboarã se mãnâncã si aceastã naivitate este taxatã frecvent de cei cu care vine în contact drept prostie. Se va dedica partenerului sãu si nimic nu-l va împiedica sã încerce sã-i ofere acestuia confortul material si afectiv pe care acesta si-l doreste.
21 iulie: Este intuitiv si practic, încercând sã pãtrundã în misterele vietii. Va încerca sã-si explice siesi si celorlati minunatele legi ale naturii, aceea sub a cãrei oblãduire ne aflãm cu toti.
22 iulie: Încãpãtânat si greu de cap, va fi dificil de agreat de ceilalti. Nu acceptã sã fie mustrat chiar dacã stie cã a gresit, si va avea tot timpul ceva de comentat atrãgându-si nemultumirile sefilor care au impresia cã vrea sã le submineze autoritatea.
Leu


23 iulie: Hotãrât, merge pânã la capãt, fãrã sã se abatã din drum. Vointa de fier si cinstea de care dovadã îi cuceresc pe cei din jur.
24 iulie: Inteligent si abil, nu are probleme sã-si impunã propriul punct de vedere manipulându-i pe ceilalti. Se aflã într-o permanentã întrecere si singurul lucru pe care îl urmãreste cu îndârjire este victoria.
25 iulie: Temperamental si imprevizibil, îi surprinde pe ceilalti cu reactiile sale. Stie sã-si punã în valoare calitãtile si va face orice efort pentru a-si atinge scopurile chiar dacã asta înseamnã sã facã sacrificii.
26 iulie: Uneori cam indolent si indecis dar tandru si afectuos, îsi doreste sã întemeieze o familie cu multi copii pe care sã-i vadã strânsi în jurul sãu si de aceea se va cãsãtori de timpuriu.
27 iulie: Prudenta si rãbadrea este ceea ce îl caracterizeazã cel mai bine. Este putin mai retras fatã de majoritatea nativilor dar acest lucru nu-l va împiedica sã obtinã ceea ce doreste.
28 iulie: Este posibil sã fie dezamãgit din cauza oamenilor care profitã de pe urma prea marii lui încrederi în ceilalti. Din fericire pentru el nu se simte foarte afectat de acest lucru si îsi contiunuã drumul mai departe.
29 iulie: Plin de pasiune, se aprinde repede dar la fel de repede se stinge si cautã altceva. Este indecis si nici un partener nu i se pare cã ar fi ceea ce doreste el si atunci mai încearcã.
30 iulie: Cam agresiv si imprudent, îi uimeste prin felul de a reactiona pânã si pe cei apropiati de sufletul lui. Nu acceptã sã fie contrazis si vrea sã urmeze doar calea pe care si-a ales-o fãrã nici un fel de interventii ale altcuiva.
31 iulie: Cam dur si rigid în manifestãrile sale, cu mult simt practic simte totusi nevoia sã fie sprijinit de ceilalti. Îi lipseste vointa de a se impune prin fortele proprii.
1 august: Generos, altruist îsi câstigã usor un nume si chiar dacã dã dovadã de prea multã exigentã în raporturile cu cei din jur, acestia îl apreciazã pentru ceea ce face. Câteodatã se simte cam singur si neînteles.
2 august: Ambitios dar în acelasi timp vunerabil, simte nevoia sã ascundã acest lucru fatã de ceilalti si de aceea are un aer misterios. Va cunoaste faima dar si decãderea bruscã.


3 august: Va avea în viatã un drum fãrã obstacole si se va bucura de protectie. Ca manifestare este când calm si supus, când foarte nervos si cu iesiri necontrolate.
4 august: Are foarte multã personalitate dar nu va reusi sã facã o carierã strãlucitã pentru cã se lasã influentat de cei din jur. Este foarte sensibil si dacã considerã cã a gãsit pe cineva care sã reprezinte iubirea vietii lui nu va ezite sã-i îndeplineascã orice dorintã.
5 august: Nu-si pierde capul în nici o împrejurare dând dovadã de foarte mult calm si stãpânire de sine. Se va cãsãtori mai degrabã din interes decât din dragoste.
6 august: Sensibil si impresionabil, spre deosebire de majoritatea Leilor îi place sã trãiascã mai retras, departe de lumea dezlãntuitã.
7 august: Produce o puternicã impresie celor din jur si este genul de persoanã care întotdeauna alege prezentul de teamã cã viitorul ar putea fi nefast si i-ar anula toate planurile pe care si le-a fãcut.
8 august: Foarte devotati partenerilor de viatã chiar dacã acestia nu meritã încrederea pe care el le-o acordã. Suferã atunci când se simte trãdat, mai ales cã ceea ce doreste el este de fapt sã se simtã în sigurantã din punct de vedre afectiv.
9 august: Pe ansamblu nu va strãluci dar este un spirit conciliant si datoritã faptului cã posedã foarte multã energie, ar putea sã o foloseascã practicând un sport de performantã.
10 august: Încearcã sã cãlãtoreascã cât mai mult si nici un obstacol nu va fi prea greu de trecut pentru el în dorinta de a-si atinge scopul, acela de a cunoaste lumea cât mai bine.
11 august: Dacã cei din jur nu fac efortul sã-l cunoascã mai bine l-ar putea crede un mincinos incurabil dar el vrea doar sã le câstige simpatia si sã se afle în centrul atentiei.
12 august: În aparentã foarte dur, are un caracter amabil si rezervat. Nu posedã destulã vointã si acest lucru se va reflecta mai târziu în planurile începute si abandonate.


13 august: Impulsiv si imprudent se bazeazã pe ajutorul prietenilor pentru a reusi sã facã ceea ce a început. Nevoia permanentã de prietenii poate fi si un handicap în momentul când acestia îl vor pãrãsi si el nu va mai avea pe cine sã se bazeze.
14 august: Talent artistic rafinat care însã trebuie sustinut de eforturi prelungite pentru ca acest talent sã fie valorificat.
15 august: Stie sã se impunã ca lider dar îsi sacrificã viata personalã în favoarea celei profesionale si din acest motiv va avea probleme în familie care îi vor face nenumãrate reprosuri.
16 august: Viseazã cu ochii deschisi si datoritã firii lui boeme nu îl intereseazã aspectele materiale ale vietii de zi cu zi si de aceea nu se va agita niciodatã sã câstige bani.
17 august: Abil si plin ce complicatii, se simte atras de tot ceea ce strãluceste: aur, bijuterii. Îsi doreste un post sigur si bine plãtit.
18 august: Detestã jumãtãtile de mãsurã si nu este în stare sã facã compromisuri ceea ce îi va creea mari necazuri din punct de vedere profesional sau sentimental.
19 august: Ambitios dar în acelasi timp si foarte generos, nu reuseste sã înteleagã cum pot unii oameni chiar foarte apropiati lui sã profite de bunãtatea lui si atunci se simte jignit.
20 august: Fire mai retrasã, introspectiv, sensibil, preferã de cele mai multe ori sã mediteze în singurãtate, dorindu-si o existentã calmã, fãrã aventuri.
21 august: E întotdeauna bine dispus, plin de viatã si îsi doreste o familie numeroasã, cu multi copii care sã vadã în el un patriarh. Nu este foarte sigur cã va ajunge sã-si îndeplineascã dorinta deoarece el cautã mereu ceva nou si incitat.
22 august: Face promisiuni pe care nu le va onora niciodatã. Are multi pietenii pentru cã stie sã jongleze cu vorbele si sã-si convingã auditoriul cu farmecul sãu.
Fecioara


23 august: Se poate simti persecutat pentru cã desi initiazã numeroase proiecte, rareori are suficientã energie pentru a le duce la sfârsit.

24 august: Desi dispretuieste snobismul si ipocrizia încercã sã pãtrundâ în cercuri sus-puse. Se poate cãsâtori din interes.

25 august: Stãpâneste bine tehnica discursului si datorit acestui lucru pentru el sunt posibile ocupatii cum ar fi: ziarist, purtãtor de cuvânt, scriitor, agent de vânzãri.

26 august: Dotat cu calitãti fizice de invidiat si cu perseverentã, poate excela în orice sport, cu conditia sã nu fie al doilea.

27 august: Rateazã numeroase oportunitãti din cauza incapacitãtii de a reactiona prompt. Dacã îsi corecteazã acest neajuns poate ocupa o pozitie înaltã în societate.

28 august: Îsi administrezã cu atentie finantele; nu este foarte critic si refractar ca majoritatea nativilor, însã este mai suspicios.

29 august: Colectionarul prin excelenta. Atentie, hobby-ul tãu poate constitui o sursã de venituri!

30 august: Detecteazã si fructificã slãbiciunile celorlalti, deseori fãrã un scop anume, doar din tendinta de a se distra pe seama celor mai slabi decât el.

31 august: Este foarte inteligent dar nu stie sã se punã în valoare. Nu acordã importantã vestimentatiei, normelor de bon-ton.

1 septembrie: Nu are rãbdare sã facã un lucru pânã la sfârsit, lucru care îi pot afecta viata profesionalã si mariajul.


2 septembrie: Comunicativ dar si ironic, este interlocutorul dorit pentru persoanele cãrora le place sã se joace cu cuvintele.


3 septembrie: De el ai nevoie când ceva nu merge. Mester al casei, este înzestrat cu o rãbdare extraordinarã si cu o minutiozitate pe mãsurã.

4 septembrie: Bunãtatea si naivitatea lui pot atrage lingusitori, care vor încerca sã profite de calitãtile sale.

5 septembrie: Nu are mare increderea în sine insusi. Îi trebuie un partener de viata puternic care sã-l sustinã.

6 septembrie: Nu se simte bine dacã nu se aflã în vâltoarea evenimentelor.

7 septembrie: Desi nu exceleazã în vreun domeniu, poate avea succes în ceea ce intreprinde. Dispune de o mare dozã de ambitie si poate încerca sã se ocupe de o afacere de familie.

8 septembrie: Încearcã constant sã-si gãseascã jumãtatea perfectã. Este ceva mai frivol alti nativi si preocupat suficient de mult de sex.

9 septembrie: Este un erudit. Capacitatile sale intelectuale trebuiesc fructificate în proiecte concrete pentru cã vrea sã stie doar de dragul de a sti.

10 septembrie: Si-ar putea gãsi partenerul dacã ar fi dispus sã mai scadã din pretentiile sale si si-ar pune imaginatia la trebã.

11 septembrie: Existã probleme importante ale vietii dar nu înseamnã cã trebuie sã fie rezolvate toate de un singur om. Pentru nativul nãscut în aceastã zi ar fi bine sã se specializeze într-un singur domeniu.

12 septembrie: Nu distinge adevãrul de minciunã. Are nevoie de prieteni care sã-l sfãtuiascã.


13 septembrie: Optimismul sãu juvenil exagerat poate contraria.

14 septembrie: Se rãzbunã, de obicei, pe cei care-l nedreptãtesc. Semne pozitive în zona financiarã.

15 septembrie: Este interesat de tot ce este esoteric. Cautã sã elucideze misterele, fiind atras de latura ocultã a vietii.

16 septembrie: Poate întâmpina greutãti în viatã pentru cã are tendinta de a pune rãul în fatã. Este mereu susceptibil.

17 septembrie: Mai putin zgârcit, se va lansa în diverse initiative sau achizitii. E capabil de reactii violente dacã sesizeazã cã este tapat de bani.

18 septembrie: Va alege întotdeauna sã obtinã ceva numai prin efort propriu.

19 septembrie: Are certe calitãti de analist al evenimentelor care se întâmplã lângã el. Nu numai cã le observã dar le si analizeazã scrupulos. Fin observator al realitãtii, se poate exersa în critica de artã.
20 septembrie: Evitã sã-si asume responsabilitãti majore, desi este capabil sã le ducã la bun-sfârsit.

21 septembrie: Plin de voie bunã, poate fermeca cu usurinta asistenta stârnind buna dispozitie prin aparitia lui.

22 septembrie: Nu este genul care sã rãmânã pentru multã vreme în postura de subaltern. Este capabil sã se adapteze oricãror conditii de muncã.
Balanta
23 septembrie: Este retras, discret si aproape imposibil de scos din sãrite prin violente fizice sau verbale. Întelegãtor si pasnic, îl iritã totusi faptul cã ceilalti încearcã sã profite de bunãtatea lui.
24 septembrie: Are înclinatii spre aventurã, este bãnuitor cu ceilalti dar reuseste sã se impunã pentru cã este foarte perseverent. Atunci când îsi doreste ceva, indiferent cã vizeazã latura afectivã sau pe cea materialã nu renuntã pânã când nu obtine ceea ce îsi doreste.
25 septembrie: Foarte adaptabil la orice persoanã sau situatie si reuseste sã stabileascã foarte repede relatii cu ceilalti dar le poate termina la fel de repede cum si le-a fãcut. Este destul de superficial în relatiile sale, neinteresându-l decât flirtul.
26 septembrie: Îsi doreste sã fie înconjurat în permanentã de prieteni si de aceea le acordã tuturor o atentie exageratã iar acestia îl considerã cam naiv. Încearcã sã-i menajeze pe cei dragi, tratându-i cu multã întelegere si simpatie.
27 septembrie: Abil si cu tendinte dominatoare vrea sã-i conducã pe ceilalti dar are si calitãti care sã-i sprijine aceste tendinte. Este foarte organizat si posedã mult simt practic ceea ce îl ajutã sã se impunã în fata celor din jur.
28 septembrie: Se lasã influentat de ceilalti, ascultându-le sfaturile si executând fãrã nici o împotrivire ordinele acestora. Este lipsit de proprie initiativã, lipsit de pragmatism dar este loial si la locul de muncã îsi realizeazã constiincios sarcinile.
29 septembrie: Dotat cu o vointã de fier în ciuda aspectului nu tocmai aspectuos. Ambitia si hotãrârea de care dã dovadã, precum si intuitia care nu dã gres aproape niciodatã îl ajutã sã se descurce în orice împrejurare. Este un fin observator al reactiilor umane.
30 septembrie: Linistea si confortul sunt dorintele sale cele mai arzãtoare si pentru a le obtine este în stare sã facã orice. În ciuda acestor dorinte are idei revolutionare dar este prea comod pentru a le pune în practicã.
1 octombrie: Introvertit, inclinat spre autoanalizã ar vrea sã fie înconjurat în permanentã de afectiunea celorlalti iar când aceasta îi lipseste se închide în turnul sãu de fildes, pozând într-un neînteles al vietii.
2 octombrie: Inteligent si cu o memorie excelentã, bine organizat, pasionat de tot ce înseamnã progres si viitor, poate face o carierã de succes în activitatea de cercetare stiintificã.
3 octombrie: Nu este prea sociabil si atitudinea lui negativistã îi deranjeazã pe ceilalti. Preferã singurãtatea mai mult decât compania oamenilor si permanenta agitatie pentru supravietuire îl oboseste.
4 octombrie: Spiritual si putin cam cinic, exercitã o atractie deosebitã asupra celor care îl înconjoarã, reusind sã-si facã prietenii foarte usor. Este foarte spontan, uimindu-i pe ceilalti cu rãspunsurile sale. Pedant, munceste cu constiinciozitate si elan, dorind ca în jurul sã domine ordinea si disciplina.
5 octombrie: Intelectual rafinat, bun observator al realitãtii, posedã certe înclinatii artistice, putând sã se ocupe de artã cu succes. Analist fin al lucrurilor, poate trece dincolo de suprafetele limitate, ajungând la esenta lor, întelegându-le asa cum nu reusesc multi oamenii.
6 octombrie: Se îndoieste mult timp înainte de a lua o decizie si atunci când o face este de regulã prea târziu. Este susceptibil în privinta celor din jur si nu reuseste întotdeauna sã comunice foarte bine si sã se facã înteles. Nu este mizantrop si îsi doreste sã fie înconjurat în permanentã de prietenii fãrã de care nu poate trãi.
7 octombrie: Stie cum sã facã bani si este foarte persuasiv, având multã fortã de convingere. Este avid sã-si clãdeascã o stare materialã cât mai solidã si de aceea cei mai multi nativi nãscuti pe aceastã datã devin oamenii de afaceri sau comercianti, capabili sã facã orice sacrificiu pentru a o realiza.
8 octombrie: Are tendinta de vedea viata asa cum ar vrea el sã fie nu asa cum este. Ar vrea sã schimbe lumea si sã se transforme într-un fel de justitiar si de aceea se izoleazã în singurãtate, considerându-se un neînteles pentru cã el are o pãrere foarte bunã despre sine însusi, nimeni nereusind sã atingã performantele lui intelectuale.
9 octombrie: Închis în sine însusi si taciturn, dar inteligenta sa si spiritul analitic îi atrag sprijinul celorlalti si reuseste în felul acesta sã-si facã o carierã si sã urce pe scara ierarhicã, putând ajunge chiar sef.
10 octombrie: Trãieste viata din plin, entuziasmându-se din orice. Poate si de aceea cei din anturajul sãu cred cã este cam fraier. Este din fire foarte curios si din cauza bunei sale credinte poate fi usor înselat de ceilalti care vor cãuta sã profite de el. Pasionat de viata animalelor ar putea ajunge un apãrãtor al drepturilor acestora sau veterinar.
11 octombrie: Îsi consacrã cea mai mare parte a vietii carierei, fiind apreciat de colaboratori pentru activitatea desfãsuratã si felul în care stie sã coordoneze planurile pe care tot el le-a pus la cale.
12 octombrie: Este atât de prins de relatia cu partenerul sãu încât toate actiunile sale depind de dorintele acestuia, fiind foarte devotat familiei. Dã dovadã de mult optimism si se adapteazã usor la diferitele situatii cu care se confruntã în viata de zi cu zi. Va avea parte de mari satisfactii pe toate planurile.
13 octombrie: Un tip superficial mai ales în ceea ce priveste viata sentimentalã. Este în permanentã dornic de noi aventuri si nu se poate decide usor ceea ce vrea cu adevãrat sã facã. Nu suportã conflictele si cautã sã-si impunã de fiecare data propria pãrere. Pe plan profesional va avea succese dar nu acelasi lucru se poate spune si despre viata personalã.

14 octombrie: Este dependent de opiniile apropiatilor sãi dar va încerca sã-si creeze propriul stil caracteristic. Are de cele mai multe ori succes în actiunile sale datoritã inteligentei sale si bine îndrumat si decis cum este s-ar putea sã-si atingã scopul.
15 octombrie: Se poate spune cã este prea entuziasmat de caracterul si posibilitãtile pe care, considerã el, cã le posedã. Îsi supraestimeazã calitãtile si îsi asumã riscuri inutile, nereusind întotdeauna sã facã fatã solicitãrilor la care este supus. În ceea ce îl priveste, sentimentele dominã ratiunea, putând din cauza aceasta sã comitã greseli ireparabile.
16 octombrie: Pe ansamblu se comportã ca un spirit plin de bunãvointã si optimist. Îsi doreste sã gãseascã partenerului de viatã ideal. Dacã crede cã a întâlnit marea iubire, va face totul ca viitoarea cãsnicie cãreia i-a pus bazele sã fie una ca în povesti.
17 octombrie: Un tip nehotãrât si intrigant si prima persoanã care va avea de suferit va fi el însusi. Nu reuseste sã-si gãseascã linistea din cauza vesnicelor sale îndoieli si nehotãrâri.
18 octombrie: Compania sa este foarte cãutatã, veselia si optimismul sãu fiind fortifiante pentru apropiatii sãi. Iubeste viata mondenã si farmecul sãu face agreabilã orice reuniune la care participã. Este vanitos dar are asigurat succesul atât din punct de vedere profesional cât si afectiv.
19 octombrie: Drumul lui în viatã este plin de obstacole si uneori îi va fi greu sã le ocoleascã dar cu mai multã perseverentã si cum ambitia nu-i lipseste va reusi sã depãseascã momentele critice, bineînteles cu conditia sã fie mai calm si mai echilibrat. Este foarte apreciat de reprezentantii sexului opus pentru altruismul si sfaturile sale.
20 octombrie: Dinamic si entuziast, se va implica cu pasiune în tot ce întreprinde, fiind interesat continuu de lucruri cât mai extravagante si exotice. Duce în general o viatã linistitã, fãrã mari excese – modestã si la locul ei. Este fericit cu ceea ce are si nu-si doreste mai mult.
21 octombrie: Tenace si muncitor, capabil de eforturi sustinute, îsi asumã mai multe sarcini decât poate rezolva. Ceea ce îl salveazã este calitatea si disponibilitatea prietenilor sãi care-l vor ajuta în orice împrejurare si el nu uitã acest lucru.
22 octombrie: Nativul este lipsit de vointã, aspect sesizat si de ceilalti care îl vor folosi fãrã scrupule. Bunãtatea si mai ales disponibilitatea sa afectivã îi va atrage simpatizanti chiar si printre dusmani.
23 octombrie: Este plin de initiativã si cautã în permanentã sã se implice în actiuni cu caracter revendicativ. Dacã va dispune de resurse va persevera în solutionarea chestiunilor de interes general.
Scorpion


24 octombrie: Calculat si meticulos, poate deranja prin pasiunea sa pentru ordine. Aceasi pasiune nu se regãseste si în plan sentimental, oscilând îndelung pentru gãsirea unui confident.
25 octombrie: Are nevoie de sustinerea si suportul celorlalti pentr a-si asigura echilibrul intim. Ceea ce-l poate propulsa este flerul sãu si dorinta de a duce la final ceea ce a început.
26 octombrie: Visãtor si melancolic, are tendinta de a fugi de realitate. Va suferi esecuri în mod frecvent, însã nu se poate spune cã nu e consecvent.
27 octombrie: Desi vede clar toate aspectele unei probleme, va evita sã tragã o concluzie. Nu este foarte perseverent în actiunile sale. Indecis si nestatornic.
28 octombrie: Performantele sale se bazeazã pe un efort sustinut, pe inventivitatea si de dinamismul sãu. Succesul va surveni târziu dar atunci va fi pe deplin constientizat iar inteligenta peste medie.
29 octombrie: Foarte productiv în lãrgirea patrimonial lui material. Este deschis si comunicativ, calitãti care îi pot conferi un prestigiu stabil. Autoritatea sa nu va fi contestatã.
30 octombrie: Polivalent si constiincios, urmãreste sã finalizeze orice idee productivã. Tenace si activ, va sti sã profite de oportunitãtile ce pot apãrea la un moment dat.
31 octombrie: Prea idealist, va împãrtãsi camarazilor sãi toate initiativele sale. Va fi profund dezamãgit când unii dintre ei le vor pune în practicã si nu îi vor recunoaste cã el este autorul.
1 noiembrie: Se aprinde repede si se stinge la fel de repede. Tine întotdeauna sã rãspundã provocãrilor si injuriilor aduse lui de ceilalti. Aceste dispute îl pot marca, pentru cã în fond tine la demnitate si la onestitate.
2 noiembrie: Are tendinta de a-si sustine punctul de vedere pânã în pânzele albe, chiar dacã aceasta nu-l ajutã în viata de zi cu zi. De obicei nu poate rãmâne obiectiv fatã de performantele apropiatilor sãi.


3 noiembrie: Poate cã precautiile pe care si le ia sunt numeroase, însã generozitatea sa este largã. Ar trebui sã fie mai circumspect cu oamenii care îl înconjoarã, pentru cã unii dintre ei ar putea sã-l lucreze pe la spate.
4 noiembrie: Este onest si pretinde fidelitate. Abil, diplomat si transant, este foarte exigent în cee ce priveste calitatea oamenilor care-l înconjoarã. Nu apreciazã loviturile sub centurã si se dezlãntuie plin de temperament atunci când se simte provocat.
5 noiembrie: Nu-si dã seama de faptul cã desi vorbeste cu oamenii, nu le comunicã aprope nimic. Paradoxal, sinceritatea sa poate cam brutalã, va fi apreciatã ca dispretuitoare de cãtre ceilalti.
6 noiembrie: Îsi poate supãra familia prin felul lui de a fi foarte zgârcit. Inflexibil si prea exigent cu altii, va trebui sã renunte la spiritul sãu antreprenorial, de a se folosi de bunurile altora si de a renunta la tendinta cãmãtãreascã.
7 noiembrie: Gândeste pozitiv si este întodeauna amator de provocãri. Este încrezãtor în propriile puteri si stie cum sã-si canalizeze efortul pentru a se face apreciat si recunoscut.
8 noiembrie: Spirit inventiv si înclinat spre lucruri practice. Nativul are excelente aptitudini organizatorice, este foarte popular iar altruismul sãu este deosebit de apreciat de cunoscutii sãi.
9 noiembrie: Onest, tenace si modest, are tendinta de munci din rãsputeri pentru pentru a se realiza pe plan profesional. Este interiorizat si nu se amestecã cu majoritatea, însã se poate simti frustrat dacã nu reuseste sã gãseascã rãspunsuri la întrebãrile sale.
10 noiembrie: Are o fire impulsivã si o viatã frãmântatã. Drumul în viatã îi va fi presãrat cu numeroase obstacole, pe unele ridicându-si-le singur prin comportamentul sãu agresiv si limbajul colorat.
11 noiembrie: Echilibrat si muncitor, se va zbate pentru asigurarea confortului personal. Nu îi place hazardul si are o pasiune deosebitã pentru viata de familie, care îi si recompenseazã efortul depus.
12 noiembrie: Neîncrezãtor si pesimist, are tendinta de izolare si de închidere în sine, aceste manifestãri putând avea consecinte grave asupra vietii sale. Nu stie sã-si exploateze resursele fizice sau intelectuale.
13 noiembrie: Îndrãznet si aventuros, este pasionat de expeditii pline de neprevãzut. Dacã nu are mijloacele necesare efectuãrii unei astfel de cãlãtori, nu va dispera ci va fi consecvent în alcãtuirea planurilor si a procurãrii fondurilor.
14 noiembrie: Este un tip rezervat si misterios În dragoste este fidel, iubeste cu pasiune, iar partenera sa se va bucura de o atentie deosebitã. Are un suflet nobil si este omul pe al cãrui umãr se poate plânge.
15 noiembrie: Este un tip jovial si exercitã o mare putere de seductie. Comunicã foarte bine cu oamenii apartinând diverselor categoriilor sociale. Nu-I plac discutiile în contradictoriu si nici conflictele, pe care stie sã le evite prin diplomatia sa.
16 noiembrie: Plin de vitalitate, este colaboratorul supus care îsi cunoaste foarte bine interesul. Îsi sutine si ajutã colegii, si nu poartã picã nici chiar persoanelor care i-au adus prejudicii.
17 noiembrie: Este inteligent si creativ si stie cum sã se punã în valoare. Luptãtor si dornic de confruntãri, autodidact, citeste si studiazã pentru a-si lãrgi universul de cunoastere.
18 noiembrie: Îi place sã studieze oamenii si sã le cunoascã punctele slabe pentru a le folosi în atingerea propriilor scopuri. Este foarte ancorat în realitate si urmãreste sã acceadã pe plan profesional si social, indiferent de metode.
1 9 noiembrie: Este idealist, îi place sã viseze cu ochii deschisi. Rezervat si nostalgic, nu cautã sã se integreze într-un grup. Eforturile pe care le depune în realizarea unor proiecte vor fi rãsplãtite în cele din urmã.
20 noiembrie: Acest nativ se zbate foarte eficient atunci când este stimulat, iar munca sa este recompensatã corespunzãtor. Chiar dacã pare strict interesat de success si stabilitate financiarã, este generos si nu vrea decât sã-si satisfacã capriciile personale.
21 noiembrie: Practic, realist, experimentat si decis, se simte responsabil fatã de institutia unde lucreazã, fatã de familie si de apropiati. Este onest, echilibrat si este înzestra cu o gândire clarã.
Sagetator


22 noiembrie: Este foarte competent în tot ceea ce întreprinde, fiind înzestrat cu o minte agilã si eficientã. Are un discernãmânt de invidiat, însã nu trebuie sã explice tuturor aspiratiile sale.
23 noiembrie: Este consecvent si intuitiv, iar farmecul sãu personal îl va ajuta sã depãseascã anumite conjuncturi nevaforabile. Are un simt analitic bine dezvoltat si acordã o atentie sporitã detaliilor.
24 noiembrie: Istet si rãzbãtãtor, va munci din greu pentru a-si realiza proiectele. Este comunicativ si se înconjoarã de nenumãrati prieteni. Este o prezentã foarte agreabilã si este foarte apreciat de cei cu care vine în contact.
25 noiembrie: Poate pãrea o persoanã vicleanã, orgolioasã si nestatornicã si chiar asa este în bunã parte. Nu va încearcã sã se schimbe. Este foarte independent si nu-i place sã-i fie îngrãditã libertatea.
26 noiembrie: Îsi asumã foarte multe responsabilitãti însã nu are forta necesarã pentru a le duce la capãt. Are nevoie de o mai bunã stãpânire de sine. Este o fire foarte agitatã si care se poate risipi fãrã sã-si dea seama.
27 noiembrie: Desi poate pãrea static si lipsit de initiativã, se va implica cu pasiune în toate proiectele în care este cooptat. Va face totul pentru a-si asigura o situatie financiarã stabilã.
28 noiembrie: Este o persoanã cãruia nu-i place sã stea într-un singur loc. Dacã realizãrile sale nu vor fi considerate satisfãcãtoare va tinde sã se izoleze. Nu-i place incertitudinea si va învãta sã ocoleascã obstacolele cu abilitate.
29 noiembrie: Trebuie sã-si dea seama cã linia vietii nu este dreptã ci cã mai existã si curbe. Nu trebuie sã fie îndãrãtnic ci este suficient sã-si dea seama cã nu trebuie sã renunte la verticalitatea sa pentru a fi considerat un om onest.
30 noiembrie: Nu-i place sã se implice în proiecte de anvergurã. De obicei este constant în gusturile sale. Are mare încredere în oameni si s-ar putea sã aibã de pierdut din acest motiv, însã trebuie sã stie cã bunãtatea este o virtute.
1 decembrie: Are constiinta propriei valori si va munci cu foarte mult elan atunci când recompensa este pe mãsura efortului depus. Va profita de toate oportunitãtile care se ivesc pentru cã doreste sã aibã o situatie materialã convenabilã.


2 decembrie: Este destul de fixat în propria gândire si va sesiza întotdeuna care sunt modalitãtile de promovare. Este frãmântat, instabil si preocupat de efectul demersurilor sale pe plan intelectual.
3 decembrie: Nu va depune un efort considerabil pentru a se impune pentru cã inima sa bunã va atrage numeroase persoane, dornice sã se revanseze prin favoruri si cadouri care îi vor face viata foarte bogatã.
4 decembrie: Hotãrât si transant, îsi va urmãri cu consecventã scopurile. Este deosebit de inteligent si va folosi cãile si metodele cele mai eficiente pentru îndeplinirea demersurilor sale, fie cã sunt intelectuale fie antreprenoriale.
5 decembrie: Inconstant si frivol, va fi preocupat îndeajuns de mult de seductie si amor. Apeleazã la tot feluri de tertipuri pentru a se face remarcat. Este însetat de frumusete si armonie, având o fire foarte pasionalã.
6 decembrie: Are probleme de comunicare cu ceilalti, pentru cã nu-si pune în ordine gândurile si nu reuseste sã comunice eficient. Desi este plin de fantezie nu va reusi sã–i facã pe ceilalti sã-i înteleagã initiativele.
7 decembrie: Este un nativ foarte capricios, mai introvertit, care nu se poate mobiliza suficient de bine atunci când este necesar. Esecurile nu-l sperie ci, dimpotrivã, îl ambitioneazã. Are un suflet cinstit care îl scoate din multe impasuri.
8 decembrie: Este dependent de opinile apropiatilor referitoare la propria persoanã. Este labil si poate reactiona brutal atunci când se va simti ignorat sau calitatea muncii prestate de el va fi îndoielnicã iar sefii îl vor critica.
9 decembrie: Ezitant si frustrat, nu îi dã seamã cã ceilalti îl evitã tocmai din cauza susceptibilitãtii, rigiditãtii si orgoliului sãu nemãsurat. Nu are încredere în ceilalti si nu acceptã sfaturi, având încredere doar în propria judecatã.
10 decembrie: Este un tip cu picioarele pe pãmânt, care nu se teme de obstacole si de greutãti ci le va face fatã cu curaj. Este deosebit de inteligent si competent în tot ceea ce face. Îsi urmãreste cu consecventã obiectivele.
11 decembrie: Are un farmec aparte, pentru cã va fi deopotrivã entuziast, mobil si îndemânatic. Personalitatea sa poate va fi contestatã în momentul în care ceilalti nu vor reusi sã înteleagã coordonatele sale existentiale.12 decembrie: Altruismul, devotamentul, generozitatea si caramaraderismul sãu vor fi apreciate de toatã lumea, chiar si de cei care nu-l simpatizeazã. Sfaturile sale sunt benefice pentru cã are o minte deschisã si prevezãtoare.
13 decembrie: Va zbura dintr-o aventurã în alta, însã când a întâlnit marea iubire va face totul pentru a o pãstra. Este sarmant si fermecãtor, iar compania sa va fi des cãutatã. Este un prieten de nãdejde pe care se poate conta.
14 decembrie: Este blând si inocent, si nu se va implica cu pasiune în viata socio-profesionalã. Gândurile sale nu pot fi sesizate usor iar actiunile lui vor surprinde întotdeauna. Este profund însã si imprevizibil.
15 decembrie: Are nevoie de afectiunea celor care îl înconjoarã si crede cã aceasta se poate oferi neconditionat. Solicitã constant sprijin moral, laude si tandrete. Apeleazã frecvent la forta sa de seductie.
16 decembrie: Este sentimental si dedicat cãminului, însã umorul rafinat sau zeflemeaua de care dã dovadã (atunci când este nervos) poate provoca rãni care pot afecta relatii de lungã duratã.
17 decembrie: Desi se bucurã de simpatia si ajutorul neconditionat al apropiatilor sãi, nu va aprecia la adevãrata lor valoare toate aceste favoruri. Este vanitos si va reactiona pasional atunci când i se va aminti cã a fost sprijinit.
18 decembrie: Este un tip curajos si tenace, care va pune mult suflet în tot ceea ce face. Este un tip senzual si va iubi cu toatã fiinta lui – trup si suflet - dacã va întâlni un partener cãruia sã i se dedice.
19 decembrie: Nu se poate avea încredere în el pentru cã nu-i place sã fie constant si nu are rãbdare sã ducã la bun sfârsit ceea ce a început. Este o fire caldã si nu-i place sã fie stresat de prea multe responsabilitãti.
20 decembrie: Niciodatã nu este prea prudent si dã adeseori dovadã de inconstientã, având o fire repezitã. Asta nu înseamnã cã nu are sânge rece si cã nu îsi urmãreste îndeaproape telurile.
Capricorn

21 decembrie: Este amabil si va fi înconjurat de prieteni buni. Va aduce o viatã linistitã, realizatã pe toate planurile pentru cã are suficient de mult tact pentru a se concentra asupra scopului propus.
22 decembrie: Nu are curajul sã se aventureze în actiuni riscante si de aceea chiar dacã ideile lui sunt strãlucite, prudentã exageratã îi va împiedica evolutia. Este mai rezervat dar va fi înconjurat de colaboratori care îl vor sprijini.
23 decembrie: Fire meditativã, fãrã a înregistra succese pe plan sentimental, se va închide în sine însusi si în final va ajunge sã se cãsãtoreascã din interes, nu pentru cã ar fi o solutie mai comodã ci pentru cã urãste sentimentalismele ieftine.
24 decembrie: Datoritã norocului dar poate si a unei mosteniri nesperate se poate spune despre acest nativ cã nu va duce niciodatã lipsã de bani. Stie sã manipuleze oamenii în favoarea sa.
25 decembrie: Posedã o foarte bunã intuitie care îi va fi de folos în orice situatie s-ar afla. Este constiincios dar se bazeazã mai mult pe instinct, decât pe ratiune sau experientã.
26 decembrie: Un om la locul lui – modest si cinstit. Nu iartã niciodatã dacã a fost trãdat. Foarte calm si devotat familiei si prietenilor pentru care este în stare sã se sacrifice.
27 decembrie: Frãmântãrile si ezitãrile fac parte din viata lui si-l macinã în continuu. Vrea sã reuseascã în viatã si de aceea e în stare sã sacrifice confortul personal, inclusiv familia în scop.
28 decembrie: Nu are trãsãturã definitorii care sã-l reprezinte singure, fãrã ca el sã facã cel mai mic efort. Fiind constient de acest lucru, precum si de faptul cã în viata câstigã doar cel mai tare, nu are încredere în nimeni si reuseste sã-si facã dusmani chiar si din cei apropiatii lui.
29 decembrie: Are mari pretentii de la propria persoanã si din pãcate cum nu se poate ca în viatã sã ai totul, nu va stii cum sã împace ascensiunea pe scara ierarhicã cu viata de familie, în final sacrificând familia în favoarea carierei.
30 decembrie: Va avea succese neasteptate pentru cã stie sã-si ordoneze în mod clar prioritãtile. Îsi cunoaste limitele si atunci când îsi dã seama cã nu va reusi sã se realizeze din punct de vedere financiar va încerca sã-si valorifice talentul artistic.
31 decembrie: Este încãpãtânat si nu reuseste sã se facã înteles de ceilalti datoritã prea marii sale exigente în raporturile cu acestia. Succesele sale pot proveni din relatiile cu partenerii de sex opus.


1 ianuarie: Are nevoie de ceva mai mult realism si clarviziune, nefiindu-i suficientã inteligenta nativã pentru a avansa pe scara ierarhicã. Are noroc cã prietenii vor fi mereu alãturi de el si îl vor sprijini în actiunile sale.
2 ianuarie: Este mult prea impulsiv, nesuportând sã fie contrazis chiar dacã stie cã a gresit. Îsi urmãreste scopul propus aproape cu obstinatie, cei din jur considerându-l chiar fanatic.
3 ianuarie: În viata acestui nativ pot exista mari rãsturnãri de situatie, în sensul cã poate câstiga foarte bine dar poate si pierde datoritã lipsei sale de perseverentã si a stãrii de apatie care îl cuprinde deseori.
4 ianuarie: Va avea succes mai putin datoritã gândirii sale sclipitoare cât mai mult intuitiei. Are un farmec aparte, apreciat de ceilalti, desi este un tip mai agresiv, usor iritabil si ale cãrui manifestãri produc mirare în societate.
5 ianuarie: Se controleazã în permanentã, atât din punct de vedere sentimental cât si financiar si va face avere prin felul lui mai strângãtor. Din pãcate îsi va gãsi cu greu o partenerã sau un partener, mai ales dacã acesta îsi doreste mai mult sentiment si mai putinã contabilitate.
6 ianuarie: Pune propria dorintã de libertate mai presus chiar de relatia cu partenerul de viatã. Cam sarcastic în remarcile sale, lucru care îi poate jigni adânc pe cei care tin la el. Este viclean si crede cã cea mai bunã apãrare este atacul si aceste atitudini îl vor duce sigur la succes din punct de vedere material.
7 ianuarie: Stie sã manipuleze masele, fiind un abil mânuitor de cuvinte. Jovial, mereu bine dispus, reuseste sã câstige încrederea anturajului care îsi doreste sã fie în preajma lui în permanentã iar el se foloseste de acest lucru pentru a câstiga experientã.
8 ianuarie: Este posac, lipsit de perspectivã asupra vietii în general, nesociabil, preferând singurãtatea. Posedã o foarte bunã memorie si o inteligentã remarcabilã dar din pãcate accesele lui de rãutate îi scad din valoare.
9 ianuarie: Se bazeazã mai mult pe forta fizicã decât pe inteligentã. Poate sintetiza clar aspectele unei probleme dar este foarte ezitant si nestatornic, nereusind sã ajungã în final la o concluzie pertinentã. Va dobândi o situatie materialã stabilã si mai ales satisfãcãtoare.
10 ianuarie: Considerã cã pragmatismul si tenacitatea sunt aliatii lui cei mai importanti dar este meschin si nu cunoaste ce este mila sau compãtimirea fatã de ceilalti. Cu toate acestea se va feri sã ia hotãrâri în numele altora.


11 ianuarie: Este foarte greu de cunoscut în adevãrata lui înfãtisare pe care o disimuleazã, încercând sã pãstreze anumite aparente care i se par lui mai convenabile. Doar fatã de cei mai apropiati va fi în mod real sincer si va recunoaste ceea ce simte sau ceea ce gândeste.
12 ianuarie: Este constient cã sansa este de partea lui si cum este foarte inventiv premisele unei reusite sunt ca si garantate. Încearcã sã fie cât mai altruist cu putintã desi între dorintã si faptã uneori este cam mare distanta.
13 ianuarie: Se adapteazã usor la situatii sau la oamenii cu care vine în contact si este din fire foarte curios, dorind sã afle cât mai multe lucruri. Practic, nepierzându-si timpul cu fleacuri va avea rezultate bune dacã eforturile sunt pe mãsura asteptãrilor sale.
14 ianuarie: Are aptitudini pentru a deveni un bun cercetãtor stiintific, fiind dotat cu o memorie fenomenalã, spirit analitic si logicã de fier. Partea lui forte este însã mai mult teoria decât practica dar va reusi dacã persevereazã.
15 ianuarie: Nu are prea multi prieteni, în schimb dispune de importante resurse financiare. Vrea sã ducã o viatã de lux si sã beneficieze de cât multe titluri, mai mult sau mai putin onorifice, dar care sã-i flateze orgoliul propriu.
16 ianuarie: Foarte vanitos, este o persoanã care îsi supraestimeazã calitãtile, în special inteligenta. De aceea, încetul cu încetul în sinea lui se va instaura o stare de autosuficientã, nu va mai face nici un efort si de aceea succesele lui vor fi rare si aproape fãrã nici o semnificatie.
17 ianuarie: Trãieste mai mult într-o lume idealã si când dã ochii cu realitatea va suferi mari deziluzii. Retras, fãrã mari pretentii are impresia cã ceilalti nu vor decât sã speculeze greselile lui în favoarea lor.
18 ianuarie: Nu îi stã în obicei sã se implice emotional într-o relatie sentimentalã. Se aprinde repede dar tot la fel de repede se stinge si uitã de la ce a pornit totul. Pentru ca viata lui sã fie ceva mai sigurã ar trebui sã analizeze mai bine situatiile.
19 ianuarie: Superficial si instabil nu va fi luat niciodatã în serios de ceilalti. Cu un limbaj mai vulgar si libertin în manifestãri, pune multã pasiune în actiunile sale si va obtine succese pe plan financiar.
Pages: 1 2
Reference URL's