Tfm Portal - Forum - Friends for Friends

Full Version: Horoscop 2011 - previziuni astrale
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Anul 2011 va fi unul al extremelor, spun numerologii, astrologii şi psihologii. Tensiunile sociale se vor accentua, iar Europa ar putea fi lovită de un nou val al crizei. Cei care vor ieşi în câştig la sfârşitul anului viitor sunt oamenii diplomaţi, care nu se tem să apeleze la consiliere, spune numerologul Anatol Basarab.

Semne rele anul are. Numerologul şi psihologul Anatol Basarab susţine că 2011 va fi un an al dualităţii. „Potrivit astrologiei vietnameze, 2011 este anul pisicii, un animal viclean care vede şi raiul şi iadul. De aceea, anul viitor va fi unul al extremelor, al prefăcătoriei, al dualităţii şi al minciunilor", spune Basarab.

Nici natura nu va ţine cu noi în 2011. „Focul va aduce secete şi călduri mari, iar apa, inundaţii şi ploi torenţiale, după luni întregi în care n-a plouat deloc", prezice numerologul. Acesta spune că în 2011 se vor produce şi noi cutremure în întreaga lume, dar şi fenomene extreme precum furtuni şi tornade.
Adevarul
Numerologul Anatol Basarab, despre 2011: "Focul va face ravagii, apa va provoca inundaţii, pământul va declanşa cutremure"
Previziuni sumbre pentru anul care abia a început. Renumitul numerolog Anatol Basarab susţine că cele 12 luni care vor urma nu vor fi deloc blânde. Ne vom confrunta cu inundaţii, incendii, cutremure, alunecări de teren care vor "înghiţi" cartiere întregi, iar în câteva oraşe aerul ar putea deveni irespirabil.
Aflat sub semnul zodiacal al iepurelui alb metalic, conform chinezilor, sau sub cel al pisicii albe metalice, conform tradiţiei vietnameze, anul 2011 este unul al diplomaţiei, tratativelor, comunicării şi pregătirilor.

Nici clarvăzătorii şi parapsihologii din afara ţării nu ne dau veşti prea bune pentru 2011. În viziunea clarvăzătorilor britanici Craig şi Jane Hamilton-Parker, în următoarele 12 luni ne vom confrunta cu evenimente care ne vor pune la încercare răbdarea, rezistenţa, dar şi sentimentul de solidaritate. Recent, cei doi soţi au dezvăluit în paginile revistei "Fate and Fortune" că în 2011 se vor produce două accidente cumplite: India va fi lovită de un dezastru nuclear, în vreme ce în China va avea loc o explozie la un combinat chimic.

Cancan
Un ciorchine de planete, pe care apropierea Pământului de Lună, cu climax în 19 martie, le joacă ca pe bilele de biliard, se face vinovat de cutremurul din Japonia. Nu este însă primul. Startul dezastrelor a fost dat de cel din Noua Zeelandă şi nu este nici ultimul din seria dezlănţuită sub înaltul patronaj al zodiei Peşti. Ce ar trebui cu adevărat să ne îngrijoreze se va petrece în jur de 9 aprilie, spune astrologul Mariana Cojocaru.

Planetele vor sta în "stellium" în Peşti, până pe 20-21 martie, când se vor muta în Berbec, ce are ca patron zeul războiului, şi abia atunci vor apărea adevăratele probleme.
Realitatea
Pai da sigur! Dati vina pe berbec :89:
Săptămâna cuprinsă între 19 şi 25 martie aduce în afara momentului de Lună plină şi al echinocţiunului de primăvară şi un alt eveniment. Acesta se petrece în ziua de 23 martie, la doar două minute după miezul nopţii, când Luna neagră părăseşte semnul Peştilor şi intră în zodia Berbecului. Aceasta va face pâmă pe 29 martie o conjuncţie cu Uranus destul de periculoasă, care poate ă aducă foarte multe elemente ce pot să dea fiori, atât astrologului, cât şi celor care asistă la o serie de dezlănţuiri, fie ale naturii, fie la o serie de evenimente care îi iau pe nepregătite pe oameni, din punct de vedere militar, politic sau chiar dintr-un punct de vedere ştiinţific.

Opoziţia între Jupiter şi Saturn se întâlneşte destul de des, nu este un eveniment cu un grad mare de raritate. Nu este o ciudăţenie astrologică. Totuşi, întâlnirea pe axa Berbec-Balanţă, este, cel puţşin în ultimii 500 de an, destul de rară. Astfel, de la 1500 încoace Jupiter în Berbec şi Saturn în Balanţă s-au regăsit în anul 1512, 1833, 1892-93 şi 1951-52, exact cum se petrece în această săptămână şi cum va continua şi săptămâna viitoare. Este lesne de înţeles de ce ne-am îndreptat către istorie să vedem ce s-a întâmplat în acea perioadă. În 1952, exact când Jupiter era în opoziţie cu Saturn, pe axa Berbec-Balanţă ca şi acum, Winston Churchill, primul ministru al Marii Britanii, anunţă că ţara sa are deja propria sa bombă atomică.
Evz
Astrologul de origine rusă Pavel Globa, în acest moment stabilit în Germania, a prezis, la Moscova, în timpul unei conferinţe a astrologilor, şamanilor şi parapsihologilor, că de-Al Treilea Război Mondial va avea loc în anul 2014.

Finalul lui 2011 va mai aduce şi alte "lucruri rele", de vină fiind cele şase eclipse anunţate pentru acest an. "La momentul ultimei, ce va interveni la 10 decembrie, un conflict armat va fi cuprins întreaga Peninsulă Balcanică", a mai precizat Globa.
Evz
Reference URL's