Tfm Portal - Forum - Friends for Friends

Full Version: Misterele piramidei de la Pitesti
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Piramida a fost contruită în anii 80 la iniţiativa unei cercetătoare excepţionale, prof. univ. dr. Marioara Godeanu, cea care a condus experimentele care se făceau aici. Este făcută din metal şi sticlă, şi reprezintă o copie a piramidei lui Keops, la scara 1/10, fiind singurul laborator de acest gen din ţară. Aici s-au încercat metode natural de epurare a apei cu ajutorul unor plante tropicale, ca zambila de apă şi nufărul egiptean. Apa circula pe nişte canale, în care erau aşezate plantele. Acestea se hrăneau cu reziduurile din apă, care ieşea curăţată natural fără ajutorul unor instalaţii scumpe şi complicate. Este doar unul dintre experimentele făcute aici, unul dintre cele mai cunoscute opiniei publice. Nimeni nu mai ştie care este acum statututl acestui laborator, poate doar câţiva dintre angajaţii mai vechi ai staţiei de epurare.
Adevarul
Doamna Marioara Godeanu este un distins biolog. Eminent cercetator si profesor, are studii si realizari de valoare internationala, recunoscute si premiate de mari foruri stiintifice ale lumii: un dulap plin cu titluri, diplome si medalii. Cu toate astea, prin natura descoperirilor sale, doamna Godeanu pare mai degraba o mare maestra a alchimiei, o magiciana care a izbutit sa fabrice in retorte minuni: o piramida construita dupa proportia piramidei lui Keops, in care apa se purifica de la sine si vegetatia creste mai repede ca in exterior, un film (rasplatit cu multe premii internationale) in care a demonstrat ca natura poseda un sistem perfectionat de transmitere si receptare de informatii (plantele vorbesc intre ele, au sentimente si trairi afective, rad de bucurie si plang de durere, asemenea oamenilor). Dar cea mai mare descoperire a doamnei Godeanu este realitatea de dincolo de granitele stiintei, o realitate pe care tot mai multi savanti ai mileniului o recunosc: prezenta Creatorului Unic in toate formele de manifestare ale materiei din Univers.
Formula As
Inainte de 89 au fost cateva reportaje despre aceasta piramida de la Pitesti si studiile care se faceau acolo.
Printre altele au observat ca apa se purifica, ca plantele se tem atunci cand sunt amenintate, ca muzica clasica le ajuta sa se dezvolte, etc.

Cateva chestii interesante si despre care nu stiam ar fi:

- pe o scoarta taraneasca foarte veche apare o piramida care are in parti doi oameni cu capul mare ca niste ET alaturi de 2 serpi iar in varful piramidei un chip uman
- pe stema Tarii Romanesti din 1745 apare o piramida cu o fata alba si una neagra si 2 lei care se urca pe laturile ei

- cercetarile de la /pitesti au semnalat ca un camp de energii magneticesi gravitice foarte puternice se desfasoara la ore fixe!!!! 10.30-13.30 si 22.30-01.30
- luand ca model o casa taraneasca din tara motilor, cu acoperis ca o cusma, centrul acestor energii corespund.... cu vatra din bucatarie! au comparat programul zilnic al taranilor din acele locuri si au observat ca orele cand energia era concentrata corespunde orelor in care familia se aduna in jurul vetrei - orele de rugaciune de dimineata si de seara.
- un inventator, Corneliu Hopartean a construit un stup in forma de piramida - mierea produsa in acel stup este mai pura si mai sanatoasa
- niste cercetatori au folosit descoperirile doamnei Godeanu si au elaborat reteta unui covor asfaltic pentru autostrazi cu proprietati uimitoare, foarte durabil si cost minim
- Piramida de la Pitesti a fost prima din lume (creata pentru cercetari de acest fel)
- tot acolo au facut experimente care arata ca, cu ajutorul enegiilor pot fi tratate diverse boli,efectul de forma piramidala accelereaza vindecarea celulelor bolnave
- oamenii de stiinta au demonstrat inca din anii '80 ca celulele tuturor fiintelor vii emit fotoni cu un debit de 100 unitati pe secunda, pe centimetru patrat
- in Egipt, la piramida lui Comombo inchinat lui Isis si Osiris dna Godeanu a vazut un desenunde era reprezentat Asclepios(mare medic al Egiptului care pornise de pe teritoriul vechii Dacii si fost discipol al lui Zamolxe. Asclepios avea inmana 2 tuburi legate cun un clopotel cu o membrana si tuburile se pun in urechi. STETOSCOP????
- niste fotografii facute in Retezatn pe vf Bucura arata niste formatiuni energetice... muntele elibereaza energie!
- dna Godeanu a facut niste cercetari legate de forta de suctiune a piramidei in zonele unde nu exista apa suficienta, forta de suctiune a piramidei depaseste cu mult principiul veselor comunicante!!!!

ideile apar intr-un articol din ziarul Formula As( nu degeaba cumpar eu ziarul ;) )


http://video.google.com/videoplay?docid=...665098026#
Din pacate astfel de articole, carti, reportaje apar numai in cateva ziare...
Se pare că printre cele mai răsunătoare rezultate în domeniu sînt cele obţinute de români. Biologul Marioara Godeanu a demonstrat că plantele vorbesc între ele, au sentimente şi trăiri afective, asemenea oamenilor. În 1975, a observat cu surprindere că plantele-martor, care se aflau la o oarecare distanţă de cele supuse experimentului, mureau în număr mai mare decît cele care erau otrăvite efectiv cu substanţe toxice. Planta-martor, cea care asista la execuţia suratei ei, primea un semnal de la condamnata la moarte şi suferea la fel de mult ca şi ea. Concluzia cercetătoarei a fost: „plantele comunică între ele printr-un sistem energo-informaţional, adică îşi transmit una alteia informaţiile prin emisie şi captare de energie“.

Dovezi filmate

Experimentele cercetătoarei au continuat. A înregistrat pe computer reacţia copacilor atunci cînd în pădure a intrat un tăietor de lemne. „Strigătele pădurii se văd pe monitor“, mărturiseşte ea. Marioara Godeanu a făcut două filme, „Dincolo de tăcerea plantelor“ (1981) şi „Sensibilitatea plantelor“ (1982). Televiziunea Română le-a vîndut în 15 ţări, dar în România au fost difuzate trunchiat, la Teleenciclopedia. Lumea a crezut că sînt documentare americane. În realitate, excepţionalele experimente erau româneşti şi au primit o grămadă de premii internaţionale. Unele mai sînt atribuite şi azi, deşi cercetările s-au desfăşurat acum 25 de ani. În timpul filmărilor, plantele au reacţionat oripilate în prezenţa unui operator care consuma alcool.
Monitorul
În România, zambila de apă este utilizată pentru depoluarea apelor cu încărcătură organică. Lăstarii obţinuţi iarna în sistemele climatizate sunt folosiţi pentru a popula suprafeţe de apă, atunci când temperatura aerului atinge 10-15 grade Celsius, iar în apă sunt cel puţin 10 grade Celsius.

Operaţiunea de curăţare a ecosistemului vizat pentru depoluare începe primăvara, prin scăderea pe cât posibil a nivelului apelor şi îndepărtarea reziduurilor grosiere: pungi de plastic, sticle de plastic, borcane, scânduri, crengi, resturi vegetale.

"După curăţare se aduc plantele din instalaţia biotehnologică tip piramidă de epurare şi obţinere de material pentru populare şi se plasează în zona de amonte. Plantele sunt aşezate în apă în aşa fel încât să plutească, iar rădăcina să fie strict în apă, şi nu răsturnate, pentru a nu se forma alge pe ele", a mai spus cercetătorul.
Adevarul
“Efectul de formă se regăseşte în toată structura satelor noastre şi am susţinut o lucrare în Italia la Academia di Romania unde am vorbit despre structura pitagoreică a satelor româneşti. Nu întîmplător, casele româneşti sînt construite sub formă de dreptunghi şi s-a dovedit a fi cea mai ecologică, cea mai sănătoasă formă de construcţie”, a declarat prof. dr. Godeanu. Ea a mai vorbit despre descoperirea apei Pi care are rolul de a purifica apa din reţelele publice de alimentare cu apă. Apa Pi este filtrată prin formaţiuni de coral care fac un “schimb de informaţie biologică”, devenind la fel de eficiente ca o membrană. “Unul din marile experimente de care a beneficiat Constanţa sînt acele plante plutitoare care au fost studiate în piramidă şi lăsate în mediul natural, în Lacul Tăbăcărie, ca să schimbe apa la trecerea către mare. A fost un filtru verde de mare importanţă care a făcut ca apa din lac care a ajuns în mare să fie mult mai curată”, a mai precizat Godeanu. Deocamdată, Centrul de Cercetări al Elevilor este la început şi nu are bază materială. “Baza materială este foarte importantă, dar deocamdată este cenuşie. Se numeşte creierul elevilor şi profesorilor, însă avem sprijin din partea unor profesori universitari şi a unor personalităţi sţiinţifice cu recunoaştere internaţională”, a afirmat Ion Băraru.
Telegraf
Asa ca au interzis cercetarile incepand cu anul de gratie 1982. Putin prea tarziu, daca ne gandim ca fusese televizat deja filmul realizat de acest grup de cercetare, intitulat "Dincolo de linistea plantelor", film care a creat un curent ecologist extraordinar: parintii ajunsesera sa-si certe copiii daca rupeau o floare din parc, iar numarul balcoanelor incarcate cu ghivece de flori a crescut vertiginos. A fost, in felul ei, o solidarizare de masa impotriva dictaturii. Cum tot raul are si un miez de bine, doamna Godeanu si-a dedicat timpul si talentul unui alt subiect legat de ecologia aplicata: rolul plantelor in procesele de epurare a apelor. Subiect de arzatoare actualitate in zilele noastre, cand tot mai multe rauri si lacuri au fost otravite de iresponsabilitatea unor firme si a unor persoane lipsite de o educatie ecologica elementara.
Formula As
Piramida de la Pitesti
"Dubla spirala energetica facea plantele sa creasca ametitor"


Construirea piramidei mi-a dat posibilitatea de a demonstra ca inauntru se concentreaza o energie foarte puternica, mai ales pe inaltimea ei, la o treime de baza si doua treimi de varf. In acest punct, la fotografierea printr-o tehnica speciala de prelucrare matematica, pe nuante de culori, am obtinut imaginea unei duble spirale energetice (asemanatoare cu spirala ADN-ului). In aceasta zona plantele cresteau intr-un ritm ametitor, de parca cineva le-ar fi tras de frunze. Si tot aceasta energie era "responsabila" de cresterea cantitatii de acizi nucleici la plantele supuse efectului de forma, cu peste 24 la suta fata de planta martor (calitati care se pastrau si dupa ce plantele acvatice, alge, erau luate din piramida si duse afara, in ape poluate).

In piramida, apa putea fi depoluata si adusa la o compozitie apropiata de puritate.
Formula As
Reference URL's