Tfm Portal - Forum - Friends for Friends

Full Version: Sunetul Pamantului
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5
Pamantul este viu si acest sunet ciudat si fascinant o dovedeste.
Pare o melodie creata pentru un film SF sau o muzica din alta galaxie. M-am infiorat ascultand vocea Terrei inregistrata de un grup de pasionati intr-o pestera din Tibet.
Asculta si tu sunetul ciudat al pamantului pe care calci zilnic...
Pamantul emite o serie de zgomote si de semnale sonore care ar putea fi auzite din spatiu de catre posibile civilizatii extraterestre, au descoperit astronomii.

Sunetul este destul de puternic, au dezvaluit inregistrarile facute din spatiu.
Cercetatorii stiau despre aceste radiatii inca din anii ’70.

De altfel, este cunoscut astronomilor faptul ca planeta scoate niste zumzete, sunete de frecventa foarte joasa despre care se crede ca sunt generate de miscarea oceanelor sau de schimbarile din atmosfera.
Descopera
Mie imi da o senzatie ciudata.. nu pot asculta... ma ia cu fiori...
creepy rau!!!!:pray:
Sunetul pe care nimeni nu poate sa il explice terorizeaza un orasel din Anglia
Un sunet misterios ii scoate din minti pe locuitorii unui orasel din Anglia. Este vorba despre un bazait continuu extrem de deranjant, care nu ii lasa pe oameni sa doarma. Ciudat este faptul ca autoritatile nu reusesc sa gaseasca sursa zgomotului.

Locuitorii din Woodland, districtul Durham, sustin ca in fiecare noapte sunt treziti de un bazait ingrozitor, un sunet asemanator cu cel facut de motorul unei masini. Uneori zgomotul este atat de puternic incat paturile oamenilor se misca.


Autoritatile au incercat sa depisteze de unde vine sunetul respectiv, insa nu au reusit sa desluseasca misterul.

Locuitorii spun ca zgomotul apare seara si tine pana dimineata, la ora 04:00, impiedicandu-i sa doarma. Sunetul a fost auzit prima data in zona in urma cu 2 luni si de atunci ii deranjeaza pe oameni in fiecare zi.

“In anumite parti din casa se aude mai puternic. Este clar ca vine de undeva de afara. De multe ori este atat de puternic incat locuintele vibreaza”, a declarat un locuitor. protv

http://www.youtube.com/watch?feature=pla...8mbI#at=29
De ceva timp youtube se umple de tot felul de filmulete mai mult sau mai putin fake . Toate incearca sa aduca in prim plan o ciudatenie, un sunet "dubios" ce pare a cobori din cer desi uneori se aude din pamant.
Ce ar putea sa fie ? Mie imi pare un sunet artificial.. dar nu prea ii gasesc cauza.
O inregistrare pare facuta si in Bucuresti...
This is the second time we hear this sounds in Bucharest. This was recorded in Cismigiu park at aprox 22:00 and it was extremely loud but hard to locate
It really bothers me that nobody seems to be looking more into this phenomenon that is present all over the earth..http://www.youtube.com/watch?v=hkM3iBIGo...re=related

http://www.youtube.com/watch?v=nMe3jwUeq...r_embedded

http://www.youtube.com/watch?v=gtLNmdZTf...r_embedded


sunt multe inregistrari... unele par zgomot de fond al orasului( masini, etc) altele inventate ...
Pages: 1 2 3 4 5
Reference URL's