Tfm Portal - Forum - Friends for Friends

Full Version: Clima in Romania
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Trafic blocat, subsoluri inundate și străzi sub ape! Așa arată Bucureștiul la această oră, după ce o ploaie puternică s-a abătut asupra Capitalei. ANM a emis o avertizare de vreme severă valabilă doar pentru București, până la ora 21.00.

UPDATE 21.10 Epsică Chiru, purtătorul de cuvânt Apa Nova, susține că ploaia a luat compania pe nepregătite, afirmând că nu știa de nicio avertizare meteorologică. ”N-am primit nicio avertizare decât după ce a început potopul”, a spus Chiru la România TV.

Chiru a mai spus că, odată ce a început ploaia, echipajele Apa Nova au fost dublate. ”Într-o jumătate de oră am dublat echipajele”, a adăugat acesta.

UPDATE 20.40 Potrivit Regiei Autonome de Transport Bucureşti (RATB), intersecţiile Colentina - Doamna Ghica, Moşilor - str. Paleologu şi str. Reînvierii - str. Turmelor, toate din sectorul 2, sunt blocate din cauza apei acumulate pe carosabil, astfel că troleibuzele 66 şi tramvaiele liniilor 5, 16, 21 şi 36 nu mai circulă în zonele respective. Echipele de intervenţie ale RATB sunt la faţa locului, pentru a remedia problemele, anunță Mediafax.
adevarul
Reference URL's