Site icon Tfm Portal – Stiri, Articole, Felicitari

Lumea credea ca a scapat de „anii satanici”, dar s-a inselat! Descoperire cutremuratoare in Basilica Sf.Francisc de Assisi, patronul noului Papa!

Lumea a rasuflat usurata ca „profetiile papale”, care anuntau ultimul Papa, Petrus Romanus, si venirea „anilor satanici” nu se implinesc, prin alegerea cardinalului Jorge Bergoglio ca nou Suveran Pontif.

Iata insa ca profetiile revin mult mai parsiv, ca pentru a demonstra ca „ce e scris in frunte ti-e pus!” Doamne fereste!

700 de ani, pictura maestrului Giotto, din Basilica Sfantului Francisc de Assisi, nu si-a dezvaluit tainele. Trebuia acum sa iasa la iveala chipul diavolului, pe care Giotto l-a mascat intr-un nor!

Tocmai acum, cand Angela Merkel se bucura ca noul Papa va fi un exemplu de austeritate, pentru ca si l-a ales ca patron pe Sfantul Francisc de Assisi. Tocmai acum, cand fizicienii de la Geneva au anuntat ca, in mod sigur, au descoperit bosonul Higgs, „particula lui Dumnezeu”, care va explica intregul Univers! Si peste toate, diavolul si-a aratat fata hidoasa exact in basilica patronului noului Papa. Milioane de pelerini si turisti au vizitat Basilica din Assisi, Umbria, de cand fresca a fost executata, in secolul XIII. Nimeni nu a descoperit sinistrul „secret”.

enational

Exit mobile version