Site icon Tfm Portal – Stiri, Articole, Felicitari

“Manastirea Prislop” – locul unde se petrec vindecari miraculoase la mormantul parintelui Arsenie Boca

Tara va lua foc de la Prislop“, proorocea “Sfantul ardelenilor”, parintele Arsenie Boca. Marturiile despre vindecarile miraculoase, despre minunile infaptuite la mormantul lui aflat la Manastirea Prislop probabil ca nu sunt suficiente pentru ca BOR sa il canonizeze. Tfm Portal a incercat mereu sa va aduca cat mai multe fotografii si imagini video din incinta manastirii, chiar daca acolo filmarea este interzisa. Am vrut sa impartim cu toti cei ce il iubesc pe parintele Arsenie Boca, un pic din magia locului, un strop de liniste divina. Cine a mers odata la manastirea Prislop isi doreste sa revina, nu poate uita pacea ce il cuprinde, linistea si lacrimile ce se pornesc parca din senin. Sunt lacrimi de bucurie, lacrimi despre care povestea si parintele Ciprian Negreanu in marturia video din filmul realizat de Nicolae Margineanu. Felicitari ortodoxe

 

Minune la Manastirea Prislop, Arsenie Boca, Ioan… by Tfmvideo

Mama mea era foarte bolnava, medicii i-au zis ca are cancer, 99, 9%. Si atunci m-am gândit: Doamne, daca-i asa, zero si ceva la suta poti sa-l rezolvi tu! Cu gândul asta, am venit aici, la mormântul parintelui Arsenie Boca si l-am rugat sa-mi vindece mama. Si când mamei i-au venit rezultatele, în mod miraculos, chit ca avea doua formatiuni tumorale, s-au dovedit a fi amândoua benigne. Scapase mama… Si povestea asta a fost uimitoare pentru medici, nu-si puteau închipui cum de a fost real, cum de s-a petrecut cu adevarat una ca asta”, ne povesteste Meda.

 

Avea 26 de ani, o firma de organizare evenimente si o situatie financiara de invidiat. Si totusi, îi lipsea ceva. Tânjea dupa o viata adevarata de familie. “M-am rugat la mormânt sa ma ajute parintele sa am o viata linistita de familie. Si, surpriza, dupa circa cinci luni l-am cunoscut pe Laurentiu, cu care m-am si casatorit. Si acum i-am spus sotului meu ca trebuie neaparat sa revenim la mormânt, sa-i multumim parintelui ca m-a ascultat si ne-a ajutat sa ne gasim”, ne spune Anca.

Mai multe marturii

Oameni si flori – Manastirea Prislop, Arsenie Boca by Tfmvideo

Exit mobile version