Nou serial coreean – „Povestea cavalerului ratacitor “

Seria coreeana a dramelor istorice „Legendele palatului” continua din 15 februarie cu un nou serial despre viata lui Iljimae: „Povestea cavalerului ratacitor si a frumoasei Raza de luna”.

Iljimae a fost abandonat de tatal sau sub un cais si adoptat de un cuplu chinez. Iljimae(ramura de cais), se intoarce in Coreea pentru a-si gasi familia si se razvrateste impotriva felului in care este condusa tara. Devine un fel de haiduc ce se pune in slujba celor sarmani si lasa in urma o crenguta de cais, ca semn al trecerii sale.

Serialul este o productie MBC 2009 si are 24 de episoade.

7 comments on “Nou serial coreean – „Povestea cavalerului ratacitor “

 1. Pe pagina principala a postului nu mai se spune nimic de serialele coreene DE CE ??? !!!!! Imi place sa cred ca nu intrerupeti aceste FRUMOASE filme CE URMEAZA DUPA ,,CAVALERUL RATACITOR”??????????????nu ne creati un disconfort folosind metoda strutului ,,cu capul in nisip”

 2. De ce ati schimbat ora de difuzare la serialele coreene?eram asa incantata de aceste seriale si ma uitam cu drag la ele, dar acum nu pot ajunge acasa sa le vad pt ca termin serviciul la ora 18.00.
  va rog sa reveniti la programul de dinainte adica 18.30
  multumesc si sper sa imi ascultati ruga

 3. nicio minune nu tine o vesnicie! de ce ati schimbat ora de difuzare la serialele coreeene?sunt profund dezamagita.va rog sa reveniti la ora dinainte , adica 18.30

 4. Buna ziua,

  de ce s-a modificat ora de difuzare pentru serialele coreene.Eram super incantata ca pot viziona ceva atat de frumos.
  va rog mult sa se revina la ora care erau difuzate, chiar nu doriti sa aveti un rating mai mare?
  multumes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.