Site icon Tfm Portal – Stiri, Articole, Felicitari

Incidente OZN – Armata americana a urmarit un OZN

In drumul lui catre America, Cristofor Columb a intalnit un OZN. Se intampla in anul 1492, in apropiere de Puerto Rico. Lumina ce a condus nava din adancuri s-a ridicat apoi si a disparut in cer, asa ca este destul de greu sa fie confundata cu un balon meteo, planeta Venus, fulger globular sau vreo drona.

Din pacate pentru cei care au raspuns la orice,”Luceafarul” nu face scufundari si nu “zboara” la cativa metri de marinari cu experienta.

Puerto Rico este o zona unde sunt raportate deseori observatii OZN. Multi cred ca acolo se afla o baza extraterestra secreta.

Felix Rivera,un scafandru experimentat care lucreaza langa o baza de langa El Yunque, a confirmat ca armata americana stie de existenta obiectelor neidentificate din zona, atat cele aeriene cat si cele subacvatice.

“Navy SEAL”, fortele speciale americane au vazut aici OSN-uri (obiecte subacvatice neidentificate). Multe dintre ele se apropie de barci sau plonjeaza in ocean sub privirile uimite ale observatorilor.

In martie 1963, submarinele americane efectuau un exercitiu de amploare in zona Puerto Rico. Unul dintre submarine a pornit in urmarirea unui OSN, iar intrumentele de la bord au inregistrat viteze uimitoare ale aparatului neidentificat – aproape 300 km/h la o adancime de 20.000 de metri adancime!

Ufologul Bruce Macabeul a investigat incidentul, si a declarat astfel de viteze la asemenea adancimi sunt imposibil de atins cu tehnologia actuala. Exista multe rapoarte provenite din Puerto Rico in care localnici povestesc despre intalnirea cu fiinte stranii si observatii despre “farfurii zburatoare” care apar si dispar.

In noaptea de 19 februarie 1984 un Obiect zburator neidentificat s-a prabusit in in munti langa National Caraibe RainForest, cunoscut si sub numele de “El Yunque”. Potrivit mai multor surse OZN avea forma de “farfurie” si incidentul a fost musamalizat de armata SUA.

Cadavre si resturi ale OZN-ului au fost luate din zona de impact de catre militarii aflati la Roosevelt Roads Naval Station.

Un OZN imens in forma de triunghi a reusit performanta de a “rapi” doua avioane militare in fata a 115 martori.

Cele 2 avioane faceau parte dintr-o formatie de 3 aparate care au interceptat OZN-ul si il urmareau. Unul dintre piloti a reusit sa scape si a povestit ca o serie de sfere de culoare rosie au urmarit avionul. OZN-ul in forma de triunghi s-a “desfacut” in 2 triunghiuri si unul a zburat spre nord iar altul catre est.

Incidentul de la Cabo Rojo s-a petrecut pe 28 decembrie 1988. Desi FAA au negat incidentul au aparut ulterior benzi radar care confirma relatarile martorilor oculari.

© http://portal.tfm.ro/

Materialul nu poate fi preluat fara acordul nostru.

 

Exit mobile version