OZN in Austria

Orasul Knittelfeld din Steiermark , Austria, a devenit un loc de pelerinaj al fanilor OZN. Numerosi martori oculari au observat pe timp de noapte formatiuni OZN, de cate 5-10 obiecte colorate, cu diverse dimensiuni, care pluteau in liniste la 1.000 de metri deasupra solului.

Au planat timp de 20 de minute pentru ca mai apoi sa dispara cu o viteza uimitoare de aproximativ 300-500 km/h a povestit un martor ocular.

ufo

Potrivit fanilor veniti sa observe fenomenul, aeronavele apar deseori in Valea raului Mur, in Alpii austrieci. Unul dintre martori a observat chiar si o aterizare OZN a rpovestit renumitul ufolog Erich Thib.

ufo austria

De peste 10 ani cuplul Waltraud Kalibo si Erich Trib au pornit o adevarata vanatoare de OZN-uri folosind aparatura cu senzori speciali pentru a depista aeronave venite din alte lumi.

ufo austria3

Nimeni nu stie de ce oraselul austriac Knittelfeld a devenit deodata foarte atractiv pentru obiectele zburatoare neidentificate.

Expertii internationali au analizat o serie de imagini si inregistrari video si au ajuns la concluzia ca nu sunt creatii artistice ci materiale autentice.

© http://portal.tfm.ro/

Materialul nu poate fi preluat fara acordul nostru.

ufo austria2

Acum cateva zile a inceput sa circule pe internet o inregistrare video surprinsa de o camera de supraveghere a Statiei Orbitale. In filmare se poate vedea un “OZN” urias ce se apropie de Statie. Autorul inregistrari considera ca filmarea este o dovada clara a prezentei unor vizitatori sositi din alte lumi care ne supravegheaza.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.