Parintele Dimitrios vindeca un bolnav de cancer pancreatic

Parintele Dimitrios care slujeste la biserica sfntii Isidori de pe muntele Lycabettus, Atena – Grecia. O enoriasa relateaza povesteste despre prietena ei Katerina Gkavrou. Cea din urma cauta ajutor pentru tatal ei bolnav de cancer panceatic. Asa a ajuns la parintele Dimitrios pe 19 iunie 2018. Biserica si minunile ce se fac aici, la biserica Sfintii Isidori sunt putin cunoscute de localnici dar turistii straini stiu ce se intampla.

Biserica se afla intr-o stanca si este inconjurata de arbusti si flori, un mic Colt de Rai in apropierea unei metropole agitate.

Cand a pasit in biserica, Katerina a ramas uimita ca parintele Dimitrios stia problema ei. Dupa ce i-a sarutat mana si a fost binecuvanta de parintele Dimitrios cu Sfanta Cruce, preotul a spus “Imi doresc ca boala cancerului sa plece de la tine”.

Dupa aceasta vizita la biserica tatal Katerinei care ajunsese sa cantareasca 50 de kg a inceput sa ia in greutate si sa revina la greutatea potrivita inaltimii. Era atat de slabit incat abia se putea deplasa la baie iar acum si-a revenit.

Conduce iar masina familiei si uneori pleaca si cate 2 sau chiar 7 ore sa se plimbe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.