Un copil din Japonia comunica telepatic cu OZN-uri

Numit si copilul OZN, Haruya Ido este un baiat neobisnuit ce poate provoca cu puterea mintii aparitii OZN.

Aceasta caracteristica neobisnuita a fost descoperita de cercetatorul fenomenelor paranormale Toshitaro Yamaguchi. Dupa efectuarea unor teste el a adus in atentia presei capacitatile neobisnuite ale baiatului japonez.

jp

Potrivitul specialistului, baiatul comunica mental cu OZN-uri prin contact telepatic. in acest timp , cei aflati la bordul aparatelor zburatoare ii spun unde si in ce moment va putea sa le vada, specificand chiar si ora. In locul anuntat apar intr-adevar OZN-uri si baiatul are permisiunea celor de la bord pentru a face fotografii ca suport de credibilitate.

jp1

Yamaguchi a adus in fata presei si cateva imagini pentru a sustine capacitatile neobisnuite ale baiatului. Fotografiile au fost realizate anul trecut in cateva locuri din Japonia.

jp2

De ce locuitorii din alte lumi au ales acest baiat sa ii transmita informatiile de localizare, nimeni nu stie. Adolescentul nu este singurul pamantean care poate intra in contact cu acesti vizitatori din alte lumi dar majoritatea comunica tot mental ca si japonezul.

jp haruya-ido

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.