DC Dulcan – Suntem facuti dintr-o lumina alba, stralucitoare

Dumitru Constantin Dulcan nu se dezminte – modul lui de a povesti si de a incerca sa ne faca pe toti sa intelegem, il face usor de digerat chiar daca foloseste deseori termeni stiintifici.

Nu este primul care afirma ca suntem facuti din Lumina, nu aceasta pe care o aprindem de la intrerupator si nici lumina solara, ci una mult mai subtila pe care doar cativa o pot vedea.

DC Dulcan

Despre DC Dulcan am mai scris si va recomand sa ii cititi si cartile pentru ca sunt foarte interesante si ne ajuta sa intelegem. Argumentele si experienta il fac sa contureze o Lume pe care multi dintre noi nici macar nu o banuiesc.

Urmarind o conferinta sustinuta la Curtea de Arges m-am gandit sa extrag cateva idei, pentru cei ce nu au timp sau nu au posibilitatea sa urmareasca materialul video.

lumina2

” Cred cu toata fiinta mea ca Universul se sprijina pe o lege morala. Cand Dumnezeu a fondat Universul a pus la baza Legea Binelui. Legea constructiei nu a distrugerii.

Adevarul este aceasta lege morala pe care se sprijina Universul. Nimic mai mult.

Religia a spus ca suntem de origine divina. Iisus a spus asta inainte de a se fonda religia dar din pacate nu l-a ascultat nimeni.

Iisus este fiinta cea mai inteleapta, inteligenta, perfecta care a trait vreodata pe planeta Pamant. Intamplator si nu chiar intamplator religia spune un mare Adevar! Eu nu stiu daca a fost sau nu Fiul lui Dumnezeu dar stiu cert ca a vorbit ca Fiul lui Dumnezeu!

Comparand toate celelalte stiinte de ultima ora invatatura Lui se suprapune perfect pe fizica cuantica, etc.

Toate comandamentele Lui se incadreaza perfect in stiintele de ultima ora, actuale. Daca noi l-am fi ascultat pe Iisus am fi avut 2.000 de ani avans in civilizatie.

Hristos

Occidentul a creat total contrar a ceea ce trebuia sa sustina, Inchizitia. A venit si a schingiuit, a ucis, sa arda pe rug, etc pe cei ce nu credeau in Dumnezeu. 200 de ani au spus prostii ca Pamantul e plat, etc. Au amenintat cu Iadul, Inchizitia, etc.

Scrie undeva in religia noastra ca trebuie sa il ucizi pe cel ce nu crede in Dumnezeu , se intreaba dl. Dulcan facand referire la Inchizitie si alte astfel de practici.

Iisus a spus undeva ca El nu a venit pentru cei care inteleg ci vorbeste pentru cei care Il asculta.

lumina4

Darwin vorbeste de intamplare iar dl Dulcan se intreaba cum am evoluat din maimute daca am pierdut cromozomi!?!

Totul este substanta, ceea ce nu vad, nu simt, nu exista. Scaunul acesta exista pentru ca il simt. Simt aerul ? La fel a fost cu obiectele mai grele decat aerul care nu pot zbura.

Fizica cuantica spune ca suntem interdependenti, suntem toti in legatura unul cu celalalt!

Nimeni nu este ceea ce este doar prin sine.

Fizica cuantica ne duce tinde discursul dincolo de substanta. Acest discurs dincolo este un camp. Un camp de energie. Nu exista materie.

Faptul ca acest scaun este dens, sau noi, sta in desimea deci numarul de cuante care provin din campul cuantic, din acest “nimic”, zero din punct de vedere al substantei.

Din profunzimea lucrurilor vin particule care pentru miimi de secunda ne dau forma pe care o avem, si dispar din nou intr-un univers in care nu stim unde se duc.

Acest camp informational contine o minte care precede toate informatiile noastre genetice.

lumina5

Fizica cuantica ne spune ca nu suntem doar substanta, suntem si un spirit.

In profunzimea lucrurilor exista o minte, o inteligenta. Lumea stiintifica de astazi o numeste Constiinta. Constiinta mea este o ramura a Constiintei Universului.

DC Dulcan spune ca tot ceea ce sustine se datoreaza stiintei si experientelor nu simple fantezii. Nu sunt teorii si ipoteze.

Universul este rezultatul unei inteligente, unei minti. Il numim Dumnezeu sau cum dorim dar exista.

La nivel de camp cuantic, acolo este unda, noi nu percepem unda ci doar particula, ceea ce vedem noi este doar particula. Materia are o dualitate unda si particula, cea vizibila si cea invizibila.

Noi suntem creati, facuti de la natura ca sa putem vedea substanta.

Televizorul transforma unda in imagine.

De aceea credem greu. Noi nu vedem unda si de aceea suntem atat de putin credinciosi. Nu credem ca mai poate exista ceva dincolo de substanta. Experientele dovedesc insa ca suntem in interactiuni, sunt interconditionati.

Fa altuia, spune Iisus, ceea ce vrei ca altul sa iti faca tie!

lumina7

– va urma –

© http://portal.tfm.ro/

Materialul nu poate fi preluat fara acordul nostru.

Vezi mai departe DC Dulcan – Fizica cuantica ne spune ca suntem facuti din fotoni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.