Papucul Sfantului Efrem cel Nou

5 mai 1426, intr-o zi de marti, pe la orele 9 dimineata, trecea in lumea nevazuta unul dintre cei mai mari Sfinti ai ortodoxiei – Sfantul Efrem cel Nou din Nea Makri, Grecia.

Cu ultimele puteri, aflat in mijlocul unor cazna ingrozitoare, Sfantul Efrem cel Nou se ruga. Fusese spanzurat cu capul in jos pentru ca la sfarsit trupul sa ii fie impuns cu un lemn inrosit de foc.

Dupa mai bine de 500 de ani, bunul Sfantul Efrem s-a dezvaluit prin multe aratari si intamplari minunate.

icoana-sf-efrem

Sfantul Efrem cel Nou este super grabnic ajutator si cei ce l-au descoperit au trait adevarate minuni. Da, Sfantul Efrem cel Nou sare in ajutorul nostru mai repede decat ne putem imagina.

In Bucuresti exista printre alte multe Icoane Facatoare de Minuni, Sfinte Moaste, etc si un papuc de catifea ce a stat in racla din Nea Makri. Acolo, in Grecia, se afla trupul acestui martir atat de iubitor si bland.

In cartierul Pajura se afla un Paraclis unde exista mari daruri spre bucuria credinciosilor – un papucel ce a stat in piciorul Sfantului Efrem cel Nou din Nea Makri, Grecia si o particica din rasa Sfantului Ierarh Nectarie, ce am primita in dar de la Maica Stareta Teodosia, din insula Eghina.

Trimite felicitari cu minunile Sfantului Efrem cel Nou

Sf Efrem

Harta – La Paraclisul din strada Pajurei se poate ajunge cu metroul pana la statia Jiului.

harta Paraclis Pajura

Paraclis Pajura

2 comments on “Papucul Sfantului Efrem cel Nou

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.