parintele David12

Parintele David, Schitul Sadinca

E dimineata devreme. Gradina din curtea manastirii incepe a straluci sub pulberea de roua. Cativa fluturi dau binete florilor de muscata si petuniilor imaculate ce imbalsameaza aerul cu mireasma lor. O familie de randunele isi invata puisorii sa zboare. Toamna se apropie, chiar daca arsita de peste zi topeste pamantul. Nici nu apuci sa treci pragul manastirii ca de niciunde apare in fata ta un om mic la stat dar cu un suflet ce poate cuprinde zarea.

Este parintele David, copilul de odinioara caruia marele duhovnic Arsenie Boca i-a prezis ca va deveni calugar.


Parintele David – Schitul Sadinca by Tfmvideo

Vezi si Preot cu Har – Si totusi exista.. minuni ! Galerie Foto – Video

Nu sta o clipa. Acum aranjeaza cu un ochi critic un covoras, pentru ca in secunda urmatoare sa il vezi cu privirea stralucind de bucurie in fata vazei plina de crini albi ce strajuieste icoana Maicii Domnului. Oamenii vin si ii cer ajutor si sfat, garboviti de probleme iar dupa cateva clipe privirea li se insenineaza si speranta le renaste in suflet. Nu eu fac minuni spune mereu celor ce vor sa ii sarute mana, ci Dumnezeu. Facatorul Cerului si al Pamantului va ajuta, eu sunt doar un mijlocitor pacatos ce se roaga pentru voi.
Iubeste florile. Zeci de fire albe de crin si tuberoza impodobesc biserica, incepand cu Sfanta Masa din altar si terminand cu pridvorul. Privirea i se insenineaza in fata Sfintelor Icoane si recunoaste fericit ca cel mai bine se simte pe cand se roaga in altar. Noptile lungi de rugaciune si zilele in care alearga sa rezolve problemele manastirii i-au slabit sanatatea, dar iubirea pentru Dumnezeu ii da mereu puterea sa continue. El este David, parintele David cel mult iubit al sadincenilor, ce a readus satul la viata si zecilor de oameni ce trec pragul manastirii le-a rasadit in suflete speranta.

 

Schitul Sadinca

Hram: Inaltarea Sfintei Cruci;(14 septembrie)
Acces: DN1 Sibiu-Alba, dupa 5 km dreapta-Ocna Sibiului-Hasag, apoi stanga-Sadinca; 35 km N de Sibiu;

Egumen: protos. David Stoica

Adresa: sat Sadinca, com. Loamnes, 557126, jud. Sibiu

 

56 comments on “Parintele David, Schitul Sadinca

 1. Bună ziua! Doar de câteva zile am aflat de Părintele David de la SĂDINCA, eu sunt în Sibiu ultimul an de master, și chiar vreau din tot sufletul să ajung la Părintele dar nu știu cum să ajung. Întrebarea mea este dacă există mijloc de transport până la Sădinca, sau și cineva cu mașina că-i plătesc benzina. Vă cer ajutorul pentru că trec prin niște momente foarte grele. Las numărul meu de telefon – 0752.802.207.
  Vă mulțumesc!
  Doamne ajută!

 2. daca nu puteti ajunge la Parinte, sunati-l sau lasati-i un mesaj, rugati-va la Dumnezeu si sigur o sa vorbiti cu Parintele,
  nr Parintelui :0766797994

 3. Parintele David este un om deosebit,pe mine m-a ajutat foarte mult si mi-ar fi greu sa ii multumesc vreodata pentru tot ce a facut pentru mine.Este duhovnicul meu si fiecare intalnire cu el mi-a dat liniste si mi-a asezat calea.Nu va asteptati sa va rezolve problemele sau sa va ghiceasca sau sa va dea solutii miraculoase,nu! Mergeti cu credinta la Sadinca si sfaturile parintelui sigur au sa va lumineze in problema pe care o aveti.
  Doamne ajuta!

 4. Cu ajutorul lui Dumnezeu am ajuns duminica la Sadinca, am asistat la Sfanta Liturghie, dar din pacate n-am reusit sa vorbesc cu Parintele, fiind duminica si f multa lume, nu vorbeste cu lumea in aceasta zi. Dar ma rog sa mai pot ajunge, e un loc incarcat de liniste si credinta.

 5. Parintele David este un parinte deosebit, de fiecare data cand am avut probleme, Parintele prin rugaciunile facute, m-a ajutat sa ma ridic si sa merg mai departe , sunt putine cuvintele pentru tot ce a facut Parintele pentru mine, Dumnezeu sa-i dea multa sanatate .Recomand tuturor care au necazuri sa-l caute pe Parintele David .

 6. Doamne ajuta! Cu voia Domnului as dori sa ajung la Sadinca. Rog pentru indrumare pentru programul (ora la care incepe Sfanta Liturghie) din fiecare zi de la Schitul Sadinca. Bucurie Sfanta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>