Profetia parintelui Arsenie Boca despre viitorul presedinte al Romaniei

Parintele Arsenie Boca, a fost omul despre care s-a vorbit, se vorbeste si se va vorbi mult timp de acum inainte. Data de 28 noiembrie pentru noi romanii, este o zi de mare doliu sufletesc. Multi l-au vazut, multi l-au iubit, multi l-au apreciat pe omul pierdut dar castigat de Divinitate. Spunem castigat pentru ca El este adevaratul duhovnic al poporului roman; cel care ne-a pazit, ne pazeste si ne va pazi de toate vicisitudinile pregatite cu mare atentie acestei natii. Parintele este pentru noi fratele mai mic al Sfantului Andrei. Daca Apostolul Andrei s-a odihnit in pestera aflata in apropierea manastirii Dervent, parintele Arsenie a hotarat sa se odihneasca la manastirea Prislop. Sfintia Sa a stiut si a impartasit catorva din cei apropiati; modul in care va deschide poarta spre Rai. In septembrie 1988 a relatat unor credinciosi ca el va fi otravit inainte de caderea “Marilor porti”, cadere ce va fi urmata de o varsare de sange nevinovat in Romania si care va duce la schimbarea regimului. Deasemenea a profetit ca seful statului va fi omorat de cei apropiati lui, urmand ca in Romania sa vina o perioada grea. Parintele Arsenie Boca a mai profetit ca dupa ce vor veni “apele mari” si 7 ani de seceta, Romania va avea un nou conducator al carui nume va incepe cu litera N. Abia dupa aceea Romania va incepe sa aiba o perioada de prosperitate. Privirea si ochii parintelui sunt si vor fi atintiti de acolo, de Sus asupra noastra. Sfintia Sa daca a vrut sa doarma somnul la manastirea Prislop, inseamna ca va avea grija ca Prislopul sa faca parte intotdeauna din viitoarea Gradina a Maicii Domnului. Noi oamenii ar trebui sa fim mai buni si sa cautam sa-l citim pe parinte dar si pe Horia Vintila – Dumnezeu s-a nascut in exil, carte in care se regasesc o parte din profetiile Parintelui Arsenie Boca.

Parintele Arsenie Boca ca si parintele Ilarion Argatu ca si parintele Stefan din satul Arsuri, parintele Sofian Boghiu, parintele Arsenie Papacioc au prezis ca marii duhovnici ai tarii vor disparea rand pe rand dintre noi in jurul anilor 2000 si ca noi credinciosii sa fim foarte atenti cu falsii Mesia care vor incerca sa ne duca pe carari gresite. Daca noi romanii suntem in stare de un lucru bun, acesta ar fi sa luam initiativa de a deschide o lista de semnaturi pentru a solicita BOR canonizarea cat mai rapida a parintelui Arsenie Boca si a celorlalti mari duhovnici ai neamului ca : parintele Cleopa, parintele Argatu, parintele Ioan de la Recea, parintele Sofian, parintele Ilie Lacatusu, etc.

Toti acesti pazitori ai Credintei Ortodoxe, au zidit locasuri sfinte nu doar pe Pamant ci si in sufletele oamenilor pe care i-au pastorit. Daca Stefan Cel Mare, scutul ortodoxiei; are loc in Calendarul Bisericesc, acum mai mult ca oricand este necesar si obligatoriu, ca acesti Sfinti Parinti sa-si aiba zilele de pomenire in acelasi calendar. (ARV)

Minune la Manastirea Prislop, Arsenie Boca, Ioan… by Tfmvideo

Oameni si flori – Manastirea Prislop, Arsenie Boca by Tfmvideo

One comment on “Profetia parintelui Arsenie Boca despre viitorul presedinte al Romaniei

  1. Apropo de astre , de predictii astrale , de Romania , de profetiile pentru Romania si de profetii ei .
    Uitati-va aici la o profetie care s-a adeverit in cele mai mici amanunte si care a sfidat pur si simplu vointa si interesele a 5 televiziuni si a 3 mari partide politice .
    Videoclipul se numeste ,, Traian Basescu are paranormali foarte puternici ,, si poate fi vizionat pe youtube .
    Eu am avut un soc mai ales dupa ce am vazut cine este acest roman , cate carti a scris dar mai ales si cu ce se ocupa el de douazeci de ani incoace :
    http://www.youtube.com/watch?v=Pc7Ss6xHSqk&feature=youtu.be

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *