Tofik Dadasev – puterea mintii

Clarvazator, telepat, hipnotizator, etc – Tofik Dadasev s-a nascut in 1951 pe malul marii Caspice, in orasul Baku. A fost un copil timid, introvertit si extrem de sensibil care si-a descoperit capacitatile extraordinare inca din copilarie. Inca de atunci isi manipula mental bunica, pentru a-i pregati micul dejun preferat. In 1966 a atras atentia unor renumiti parapsihologi rusi care au inceput sa il investigheze. A fost supus la diverse experimente intai la Kiev si apoi la Moscova. Puterile lui depasesc capacitatile renumitului Wolf Messing(Unii cercetatori considera ca, abilitatea de a prevedea viitorul poate fi legata de mecanica cuantica, ca fotonii pot sa fie în doua locuri în acelasi timp – si probabil ca , este similar cu efectele ESP. Dr. Andrew Steane de la Universitatea Oxford a spus ca o schimbare într-un foton are efecte imediate la alti fotoni. sursa).

Tofik a reusit sa faca demonstratii de telekinezie, prevedea viitorul, reusea sa trimita comenzi mentale unor indivizi care faceau ce li se comanda, etc. Datorita insusirilor extraordinare Tofik a fost contactat sa rezolve si unele cazuri de terorism. In 1989, o aeronava Tupolev a fost deturnata si a fost nevoita sa aterizeze pe aeroportul din Baku, Azerbaidjan. Tofik a reusit sa patrunda in aeronava printr-un pretext si evaluand starea teroristului a reusit sa dezamorseze situatia. Le-a spus celor din serviciul KGB ca nu exista complici si ca bomba cu care ameninta teroristul nu exista. S-a dovedit ca avea dreptate. De-a lungul anilor Tofik a fost contactat sa localizeze persoane disparute, sa ofere informatii despre retele de pedofilie, a demascat locul unde se aflau diversi criminali sau teroristi.

Conform spuselor lui Tofik Dadasev, fiecare dintre noi are de fapt aceste capacitati extraordinare, de a citi gandurile altui om, de a le influenta si chiar de a prezice un eveniment, singurul obstacol fiind acela ca oamenii nu sunt constienti de abilitatile lor, de puterea imensa a unui simplu gand, de capacitatea uriasa a creierului. “Toti putem folosi telepatia sau telekinezia, insa trebuie sa credem in aceste forte si sa ne antrenam creierul, prin mediatie profunda, pentru a le activa. De cele mai multe ori ele raman inactive pana la moarte. Aceste functii ale creierului se afla intr-o stare de hibernare, asteptand sa fie trezite. Singur omul prin puterea gandurilor sale, isi poate croi viata asa cum doreste, poate alege sa fie sanatos sau sa sufere, sa traiasca fericit sau in mizerie. Cheia o reprezinta propriul gand. ”

Staretul Tadei spunea ” Cum ne sunt gandurile, asa ne este si viata “.

Recent cercetatorii in fizica cuantica au facut o descoperire ” Mintea modeleaza lucrurile pe care le percepem.” Cel putin asa sustine prof. dr in fizica Fred Alan Wolf.

Supararile si boala

Recent, profesorii de la Univ. Berkley, California au realizat un studiu inedit, avand ca subiecti 15.000 de oameni, bolnavi de diverse afectiuni. S-a dovedit ca 90% dintre ei avusesera in trecut suparari mari, necazuri sau alte probleme grave. La un moment dat ei au fost raniti de cineva apropiat, neputand ierta sau uita. La finalul experimentului, savantii au ajuns la o concluzie uimitoare” Sanatatea trupeasca este puternic legata de cea sufleteasca, predispozitia pentru o anumita boala fiind data de propriul temperament, de modul de gandire, de caracterul omului. Emotiile si gandurile negative slabesc energia organismului, influenteaza echilibrul intern, provocand boli”, sustine profesorul Graham Fleming.

Stiinta incearca astazi sa dovedeasca prin alte mijloace, ceea ce religia ne spune de ani de zile – iubeste-ti aproapele, iarta, fa milostenie, etc.

Numai de noi depinde cum va arata viitorul.

S.N. Lazarev ne avertizeaza “„ Înainte de lectura acestei carti ar fi bine sa lasati deoparte orice suparare pe Dumnezeu, pe parinti, pe lumea înconjuratoare, pe dumneavoastra însiva si pe destin “.

Parintele Arsenie Boca spunea ” Bolile încep de la suflet, de la minte, de la conceptia despre lume, de la dezechilibrul mintal.”.

“Quo vadis, unde mergi? Opreste-te, omule! ne striga Universul.”- DC Dulcan

2 comments on “Tofik Dadasev – puterea mintii

  1. cineva imi povestea azi ca s-a saturat de rautatea oamenilor si nu-si explica de ce unii oameni doresc sa faca rau doar de dragul de a face. am incercat un raspuns si nu stiu daca am convins-o. I-am explicat ca, la cei care fac rau de dragul de a face rau le da Dumnezeu pana cand isi revin.Pe ea am sfatuit-o sa aiba incredere ca va fi totul bine si daca are incredere in Doamne Doamne nimic nu o poate atinge.. Sper ca am convins-o si ca va gandi altfel. Cam asa vad eu lucrurile iar dupa parerea mea gandurile bune atrag ganduri bune, faptele bune atrag fapte bune iar gandurile si faptele rele aduc numai rele. Nu degeaba se spune semeni vant culegi furtuna…asta am trait-o pe propria piele.

  2. de fapt impacandu-te cu tine insuti relaxezi sistemul nervos, neuronii functioneaza normal si totul este ok, anatomic, despre faptul ca bolile sunt legate de starile sufletesti, pre [utine dintre boli fac aceste conexiuni, cele mai mari rele in organsism ele face vezica biliara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.