Caisele distrug celulele canceroase

Caisele sunt o excelenta sursa de vitamina A, C, B1, B2, de fier, calciu si fibre, fosfor si magneziu. Sunt indicate in cazul persoanelor care au anemie. Caisele au un continut bogat în potasiu.

“Bogate în fier, caisele sunt recomandate anemicilor deoarece cresc nivelul hemoglobinei A. De asemenea, ele regleaza apetitul si alunga depresia. În plus, celuloza si peptina continute trateaza constipatia. Caisele contin si beta-caroten, o substanta ce mentine sanatatea ochilor, întretine memoria si previne aparitia unor tipuri de cancer, în special cel de piele. Si bebelusii au voie sa manânce caise de la vârsta de opt luni”, explica dr. Laurentiu Luca, directorul Clinicii PULS, pentru ziarulring.ro.

Realitatea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.