Cum sa faci un ou fiert „întors pe dos”: stiinta din spatele unui ingenios truc culinar

HOW TO MAKE AN INSIDE OUT EGG

Cum se procedeaza?

  1. Verificati culoarea oului apropiind lanterna de el (se va dovedi important mai târziu).

  2. Înfasurati bine oul în banda adeziva, pentru a întari coaja.

  3. Puneti oul într-un ciorap.

  4. Tinând ciorapul de capete, învârtiti rapid oul timp de câteva minute.

  5. Verificati din nou culoarea: trebuie sa fie mai închisa decât la prima verificare.

  6. Scoateti oul din ciorap si puneti-l (cu tot cu învelisul de banda adeziva) în apa care fierbe.

  7. Dupa câteva minute de fierbere, scoateti oul si puneti-l într-un vas cu gheata timp de 1-2 minute. descopera

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.