Piramida in Rusia

Constructorii antici aveau o adevarata fobie pentru constructia piramidelor. Despre efectul de piramida s-a scris destul de mult si in Romania, a existat piramida de la Pitesti.

piramida1

Cateva dintre efecte ar fi: mancarea tinuta in piramida va
sta proaspata pentru un timp de doua pana la trei ori mai mare decat
mancarea neacoperita. Aromele artificiale din mancare isi vor
pierde savoarea, dar aromele naturale se vor intensifica. Savoarea
mancarurilor se schimba; ele devin mai putin aspre si acide. Cand
executam o citire spectrografica a unui articol tratat, vom observa o
schimbare in structura moleculara. Piramida va deshidrata si mumifica lucrurile, dar nu va permite sa putrezeasca sau sa creasca mucegai.

 

De asemenea este o incetinire sau o stopare completa a inmultirii microorganismelor. Fotografii Kirlian ale subiectilor umani arata aura ca fiind mai stralucitoare dupa o perioada de expunere de 15 minute.sursa

piramida moscova

O piramida uriasa, care combina misterul legendelor antice cu tehnologia moderna a fost realizata de Alexander Golod la 38 km de Moscova, Rusia. Constructia a inceput in 1990, are 44 de metri, 55 de tone , este realizata din metal si fibra de sticla si pentru multi turisti din tara si din strainatate a devenit un loc de pelerinaj. Piramida rusa a reusit sa atraga chiar si calugari sositi din Japonia, Tibet sau Coreea.

piramida moscova2

 

In ultimii ani, diferite echipe ale Academiei de Stiinte rusesti au efectuat diferite experimente in piramide.

– S-a constatat ca pe o raza de 150 km in jurul piramidei ionizarea aerului este mult mai mare.

– S-a stabilit ca soarecii care au fost supusi efectului de piramida au avut sanse de supravietuire mult mai mari fata de cei care nu au fost expusi.(contaminati cu Salmonella)

– Inainte de insamantarea a zeci de mii de hectare cu 20 de tipuri diferite de culturi, semintele au fost tinute cateva zile in piramida. In toate culturile, cresterea a fost de 20-100% mai mare decat a celor cu semintele neexpuse efectului de piramida. sursa

piramida alexander golod

Rusul Alexander Golod a studiat multa vreme efectul de piramida. A facut si citeva experiente cu piramide de mici dimensiuni. In felul acesta, a avut ocazia sa constate personal ca forma de piramida concentreaza un tip necunoscut de energie intr-un punct situat pe axa, la o treime de baza. Acesta este punctul in care efectul este maxim. Plasate acolo, lamele de ras uzate se reascut singure, cadavrele nu intra in putrefactie, iar plantele cunosc un ritm de crestere mult sporit. sursa

piramida rusia3

Sistemul imunitar al organismelor a crescut ca efect al expunerii in piramida, radarele ruse au detectat o coloana de energie deasupra piramidei, radioactivitatea a scazut si a modificat comportamentul oamenilor , scanzand infractionalitatea in oras.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.