1500 protestatari vs 1000 jandarmi. Studentii cer demisia lui Funeriu

Studentii care au ajuns, marti seara, in Piata Universitatii au trecut inainte pe la Ministerul Educatiei, unde timp de zece minute au scandat, cerandu-i ministrului Daniel Funeriu sa demisioneze. “Am trecut pe la Ministerul Educatiei si am scandat zece minute. I-am cerut ministrului sa isi dea demisia cat de repede poate”, a spus Ionut Poenaru, presedintele Uniunii Nationale a Studentilor din Romania, Ionut Poenaru.

Live Protv
Liderul UNSR a mai spus ca in Piata Universitatii sunt intre 450 si 500 de studenti. Cateve sute de studenti au venit, marti seara, in Piata Universitatii, ei strigand “Au venit studentii!, “Demisia”, “Solidaritate”, “Jos Basescu”.

Studentii din Grozavesti si Regie – care au venit in mars de pe strada Edgar Quinet, s-au oprit la gardurile amplasate in zona fantanii de la Facultatea de Arhitectura. Actiuni de protest au loc marti, pentru a cincea zi consecutiv, in Capitala. La ora transmiterii acestei stiri, aproximativ 1.500 de manifestanti se afla in Piata Universitatii din Bucuresti. protv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.