2012 – Momentul Marelui Salt Spiritual

Peste tot în lume se vorbeste tot mai des despre ceea ce ar putea sa se întâmple între 21.12.2012 si 21.02.2013, intervalul cronologic în care se estimeaza ca fiintele umane în marea lor majoritate ar putea trece prin transformari cauzate de interferentele energiilor cosmice cu cele ale planetei noastre.
Cert este faptul ca dincolo de toate teoriile emise în cercurile esoterice si stiintifice, exista o realitate care se va manifesta asupra tuturor pamântenilor. Aceasta realitate, cea astronomica ce prezinta cel mai mare grad de credibilitate, va actiona în privinta noastra atât la nivel spiritual, cât si psihic si fizic, determinând modificari substantiale în ADN-ul speciei umane într-un interval de timp de aproximativ 100 de ani începând cu 2012.

Toate cercetarile esoterice si stiintifice efectuate în anii din urma asupra câmpului energetic colectiv uman, duc spre o realitate foarte importanta, si anume ca parametrii energetici individuali si ai omenirii în general s-au modificat mult, energia aurei umane crescând de 1,5 ori fata de ultimii 50 de ani. Deci exista o coordonare a speciei umane, cel mai probabil la nivel subconstient, controlata si observata foarte atent de lumile spirituale care ajuta omenirea. Tocmai de aceea exista si multitudinea de mesaje transmise de catre entitati de Lumina si Iubire catre pamânteni, pentru a-si pregati corpurile fizice si subtile în vederea efectuarii Primului Salt care este programat pentru intervalul decembrie 2012-februarie 2013. Ce este acest Prim Salt? În intervalul de timp mentionat cei care sînt pregatiti sa realizeze Primul Salt – Marele Salt, vor trai în propria constiinta un proces accelerat de schimbare de valori si de stari ale constiintei, ceea ce-i va duce la o ridicare vibrationala accentuata. Marele Salt va putea fi realizat doar de catre cei care sînt pe deplin pregatiti spiritual pentru a-l realiza, iar cei care înca nu sînt suficient pregatiti, trebuie sa astepte pâna în 2015 când li se ofera sansa Marelui Salt.
Cosmos

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.