2012, Nibiru, planeta X, Planeta Zeilor, Apocalipsa, Sfarsitul Lumii, profetii Maya

21 decembrie 2012 va fi ultima zi a oamenilor ? Ce va fi dupa ? Pentru multi oameni 2012 reprezinta Sfarsitul Lumii, Apocalipsa Biblica. Schimbarea climei, inversarea Polilor magnetici ai Pamantului, cutremure, vulcani, inundatii catastrofale, alunecari de teren, furtuni solare, toate par sa confirme diverse scenarii apocaliptice.

In lumea vitezei, internetul “livreaza” stiri din orice colt al lumii in cateva secunde.

NibiruProfetiile vechilor Maya si alte scrieri antice, vorbesc despre evenimente importante ce vor incepe odata cu anul 2009. Incepand cu luna mai 2011 planeta X, Nibiru, ar trebui sa fie vizibila din orice colt al lumii. Sumerienii spuneau ca zeii lor vin de pe Nibiru si ei cunosteau toate planetele sistemului solar. Multe voci sustin ca anomaliile climatice, “trezirea vulcanilor”, intensificarea activitatii seismice, etc se datoreaza apropierii de sistemul nostru solar al lui Nibiru (Marduk, Nemesis, Hercolubus, Paneta Zeilor, Planeta X, etc)

Sumerienii au fost prima mare civilizatie a omenirii si au facut multe previziuni astronomice precise, stiind inclusiv de existenta planetelor Uranus, Neptun si Pluto. De ce sa nu le dam crezare? In 2003, revista Science et Vie publica un articol prin care anunta observarea unei a douasprezecea planete, intarind scrierile sumeriene care vorbeau despre 12 corpuri care formau sistemul solar.

“Marea Planeta
Cand apare ea are culoarea rosu inchis.
Cerul ea il imparte in doua si ea este Nibiru
Cand din pozitia lui Jupiter, Planeta trece inspre vest,
O vreme calea linistita va avea si pacea va fi stapana pe Pamant.
Cand din pozitia lui Jupiter Planeta creste-n stralucire
Si zodia Cancerului va deveni Nibiru
Binecuvantat va fi Acadul cu belsug,
Si mai puternic fi-va imparatul lui.
Cand culmineaza Nibiru…
Tarile vor fi in pace, iar imparatii certati se vor impaca.
Iar zeii vor auzi rugaciuni si imnuri de slava.“

In anul 1983, National American Space Agency – NASA – a lansat un satelit care a detectat un obiect de marimea planetei Jupiter. Noua planeta a fost numita Planeta X (Nibiru).

Cu mii de ani in urma, mayasii preconizau ca, in data de 21.12.2012, lumea noastra se va sfârsi prin foc. Calendarul Lung Maya prezice alinierea Soarelui nostru cu stelele din centrul Caii Lactee pe data de 12.XII.2012. esi extraordinar de exact, calendarul mayas se opreste in 22 decembrie 2012!

Inversarea polilor magnetici ai Pamantului constituie noua spaima mondiala. In acceptiunea oamenilor de stiinta, inversiunea reprezinta “Punctul Zero”, pe care unii cercetatori il situeaza la sfarsitul anului 2012.

Un raport elaborat de NASA arata insa ca furtuna de particule solare din 2012 are sanse sa devasteze infrastructura modiala, relateaza revista de prestigiu New Scientist.

Timpul va ajunge la zero, clima se va schimba dramatic, iar ADN-ul uman va fi reprogramat. Pe masura ce ne apropiem de anul 2012, vor avea loc mai multe schimbari la nivelul planetei, care vor provoca modificari radicale si bruste de clima si vor duce la anarhie, se arata intr-un raport al Pentagonului.

La scurt timp dupa Revelionul 2010, o stire plecata din Israel facea inconjurul lumii, generand un val de emotii si temeri, mai ales in randul crestinilor si musulmanilor: este vorba despre ridicarea unui jertfelnic iudaic in orasul Mitzpe Ierihon si rostirea, pentru prima data dupa 2000 de ani, a unei binecuvantari specifice.

“Intr-o noapte foarte rece, 10 minute inainte de miezul noptii, un mare cutremur va scutura pamantul timp de 8 ore; acesta va fi al 3-lea semn al lui Dumnezeu care ne va arata cine guverneaza pamantul.” (Cel de-al treilea secret de la FATIMA)

 

Mai multe pe Forum Anul 2012 si Nibiru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.