2014 va fi un an de rascruce pentru omenire

Profetii tulburatoare au fost facute si de parintele Iustin Pârvu. Cu cinci zile înainte de a muri, acesta a spus: “mai sunt 12 luni de libertate si apoi vine urgie!”.

O maicuta de la Manastirea Paltin sustine ca duhovnicul a facut înfioratoarea profetie si apoi a tacut, lasându-i fara explicatii pe cei adunati în jurul lui.

“Vin cutremurele, vedem toate încercarile astea, cutremure mai mici sau mai mari. Dar sunt niste semne care dovedesc o apropiere a noastra. Acum, apropierea sfârsitului când va fi Dumnezeu stie. Faptul este ca nu ne miscam deloc, ramânem în amortire. Nu se face nimica, parca suntem stapâniti de un duh al îndaratniciei. Vedem cu ochii, auzim cu urechile si nu credem. Asa ca nu stiu ce o sa mai fie, dar deocamdata stam pe o pozitie foarte critica si primejdioasa pentru mântuirea noastra. Civilizatia asta, iata, tehnica asta, unde este toata stradania noastra? Iat-o pe fundul mâlului sau a apelor”, a spus Justin Pârvu.

“Îmi pare rau de voi ca sunteti slabiti în credinta. Veti cadea din cauza fricii. Frica-i de la diavol; nu va fie frica pentru a va salva sufletele. Vor veni vremuri foarte grele, dar toate sunt îngaduite de Dumnezeu, Care este tovarasul de drum al fiecaruia, de la nastere pâna la moarte. Vor cadea si cei alesi. Îmi pare rau ca sunteti cei de pe urma. Va vor cerne. Vor pune impozite, taxe si alte îngradiri. Vor lua totul! Sa stiti ca multi vor pleca din tara, dar putini se vor întoarce. Va veni vremea când ar dori sa se întoarca si n-or mai putea, caci România va fi înconjurata de flacari”, a proorocit Arsenie Boca.

RTv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.