21 de grade Celsius la New York

Vreme nefiresc de calda în mai multe zone din emisfera nordica, unde pe 24 decembrie a fost mai mereu zapada si nu erau mai mult de zero grade. La New York a fost cel mai calduros Ajun de Craciun din ultimii 25 de ani. Tot în Statele Unite, au avut loc mai multe tornade, fenomene care nu sunt specifice acestei perioade din an. Au lasat în urma cel putin zece morti si distrugeri foarte mari.

La New York a fost cea mai calduroasa zi de 24 decembrie din 1988 încoace: 21 de grade Celsius. Turistii au fost extrem de surprinsi de vremea calduroasa.

La Washington D.C sunt prognozate 24 de grade, un record pentru o zi de Craciun. Precedentul fusese stabilit în 1933, când au fost 21 de grade. Vremea a fost atât de calda zile la rând ca saptamâna trecuta au înflorit ciresii.

În schimb, în Argentina a plouat torential, iar mai multe râuri din nord-estul tarii au iesit din matca. 6.000 de oameni au fost evacuati. Guvernul a deblocat ajutoare de urgenta pentru sinistrati.

Nici locuitorii din nordul Angliei, unde au fost inundatii puternice, nu au parte de un Craciun fericit. Multi nu si-au refacut casele si stau cu frica în sân, pentru ca meteorologii au anuntat noi precipitatii de Craciun. digi24

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.