Accidente OZN in Rusia

Prima mentiune oficiala despre accidentul unui OZN este inregistrata in 1914. Militarii aflati in flota din Marea Baltica, au observat in golful Riga un disc de foc ce se apropia in mare viteza.

Zgomotul puternic i-a alertat pe ofiteri care au crezut ca sunt atacati si au dat ordin militarilor sa se pregateasca de lupta. Cu toate acestea, obiectul luminos s-a oprit la cativa kilometri, a plutit cateva sute de metri pe apa, iar apoi s-a transformat brusc intr-o sfera de lumina mare si foarte stralucitoare.

mare

Imediat dupa aceasta transformare, martorii au vazut un fulger orbitor, un vuit puternic si obiectul a explodat in mici fragmente care au inceput sa pluteasca pe apa. Petele de culoare argintie semanau cu mercurul. Marinarii s-au grabit sa adune probe de substanta in flacoane, insa ele s-au evaporat cu un suierat.

ufo

In anii ’90 s-a aflat despre un OZN in forma de trabuc care s-a prabusit in apropiere de cosmodromul Baikonur, Kazahstan, in anii ’50.

In 70 de ani de observatii, expertii militari au mai primit rapoarte despre accidente OZN – in apropiere de Zhigansk, Yakutia si Donetsk, Ucraina.

In toate cazurile obiectul avea forma alungita, aducand vag cu un dirijabil.

ozn

In 1978, pilotii militari din Kazahstan au reperat un obiect necunoscut, invaluit in flacari. Curand dupa observatie, s-a prabusit in lacul Zaysan.

Zaysan

Intre anii ’80-’90, incidente similare au fost raportate in peninsula Kola, Uralii de Nord,muntii Altai si Kamceatka.

ozn2

In 1981 la Sary – Shagan, Kazahstan, un OZN a fost distrus cu ajutorul unui laser experimental. In 1987, un avion sovietic a lansat rachete aer-aer asupra unui obiect neidentificat cu diametrul de 50 de metri.

In dimineta zilei de 15 aprilie 1980, un OZN a fost lovit de o racheta trasa de pe un Mig-25 si a cazut in padurea Sverdlovsk. Un grup de experti a gasit la fata locului creaturi mici, cu ochi mari, negri si cap disproportionat. Ramasitele extraterestrilor morti au fost puse in recipiente de plumb si duse la Moscova.

In 1987, un obiect sferic s-a prabusit in apropiere de Axthtubinsk si cei ajunsi la fata locului au gasit un extraterestru decedat. Potrivit unor martori, creatura avea injur de 2m, trup uman, cap asemanator cu al unui crocodit si membre mari prevazute cu membrane de inotatoare. Din ranile de pe corp curgea un lichid verzui stralucitor, care in contact cu obiectele metalice se dizolva.

poza

In 1991, in urma prabusirii unui OZN langa Ekibatuz, au fost descoperite niste creaturi de aproximativ 4 m. Se pare ca erau niste roboti biologici. Intre anii ’50- ’90 se presupune ca au fost capturati in viata cel putin 2 extraterestrii.

Intr-un laborator secret, rusii au cercetat si ei tehnologia extraterestra. Hangarul subteran era amplasat in apropiere de aerodrmul de testare Ramenskoye.

et

in urma testelor s-a stabilit ca materialele ce intra in compozitia OZN-urilor sunt complexe, existand toate elementele din Tabelul periodic.Carcasa este din otel foarte dur si poate fi taiata numai cu diamant. Cercetatorii au fost interesati si de un fel de computer de bord insa nu au dezvaluit principiul de functionare.

Aeronavele au sase sisteme de motor anti-gravitatie si o manevrabilitate foarte mare. Conform unor cercetatori care au studiat OZN-urile motoarele folosesc raze neutrino, daunatoare oamenilor.(Neutrinul este o particula elementara, care a fost postulata în 1930 de catre Wolfgang Pauli, Laureat al Premiului Nobel pentru Fizica în anul 1945, cu scopul de a rezolva problema energiei în fizica nucleara. Oamenii de stiinta aveau dificultati în gasirea energiei din dezintegrarile radioactive, dar Pauli a sugerat existenta unei particule care transporta energia pierduta. A durat însa câtiva ani pâna ce neutrinul a fost descoperit. sursa)

ozn3

In 1983, in apropiere de Ordzhonikidze s-a prabusit un obiect cu forma discoidala. Niste culegatori de ciuperci au descoperit incidentul. Chiar si resturile de OZN emit radiatii puternice ce pot fi fatale oamenilor.

In 1988, 23 de militari care examinau un obiect neidentificat prabusit in Siberia s-au transformat in stane de piatra.

© http://portal.tfm.ro/

Materialul nu poate fi preluat fara acordul nostru.

poza01

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.