Agentia americana CIA a dat publicitatii mai multe dosare secrete din anii 1950 despre farfurii zburatoare si întâlniri cu extraterestri.

Sunt cel putin 100 de cazuri considerate de CIA ca neavând nicio explicatie plauzibila, potrivit The Independent.

CIA a creat deruta totala si euforie în rândul pasionatilor de mistere si OZN-uri care cauta acum în sutele de arhive si miile de fotografii si declaratii vechi de 60 de ani dovezi cât mai palpabile despre existenta “vizitatorilor” din alte lumi.

Într-un raport CIA din 1952 intitulat “Farfurii zburatoare” se spune ca toate marturiile si întâlnirile cu OZN-uri, cu exceptia a circa 100 de cazuri, pot fi explicate prin cauze naturale.

“Aproape 100 de marturii credibile ramân inexplicabile la acest moment. Se recomanda ca monitorizarea CIA sa continue”, se spune în raport.

Dosarele X publicate de CIA contin imagini si documente cu privire la OZN-uri care au fost observate în anii ’50 în toata Europa.

Tot în documentele CIA se spune ca secretul trebuie pastrat cu orice pret: “Este important ca niciun indiciu despre interesul si preocuparea CIA pentru acest subiect sa nu ajunga la presa sau la publicul larg”. realitatea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.