Al treilea Reich – Operatiunea OZN – film

The Third Reich – Operation UFO

Filmul rusesc Al treilea Reich – Operatiunea OZN, exploreaza misterele istoriei si zvonurile despre existenta unei baze secrete naziste în Antartica, despre atacul unor OZN-uri asupra ghinionistei expeditii antarctice “Operatiunea Highjump” a Amiralului Byrd în 1947, despre originile oculte ale motoarelor anti-gravitatie ale celui de-al Treilea Reich, despre farfurii zburatoare si tehnologii vechi ale Atlantidei vazute prin prisma unora dintre cele mai misterioase organizatii germane ale secolului XX: “Societatea Thule”, “Societatea Vril” si “Ahnenerbe”.

Una dintre temele principale ale filmului este pretinsa existenta a “Bazei 211”, legendara baza subterana nazista din Antarctica. Bazându-se pe interesul înca din perioada interbelica pentru Antarctica si pentru crearea unui tinut numit “Noua Svabie”, sunt prezentate marturia unor comandanti de submarine germane si presupusa disparitie a mii de oameni de stiinta si ingineri germani la sfârsitul razboiului, personal care nu a fost evacuat în secret cu ajutorul Vaticanului prin Operatiunea Odessa si nici preluat de CIA prin “Operatiunea Paperclip”. Filmul mai analizeaza posibilitatea geofizica a existentei unei baze subterane în Antarctica.

Alta tema de baza a filmului este existenta unui program nazist de realizare a farfuriilor zburatoare si studierea numeroaselor dovezi care probeaza aceasta ipoteza. Sunt trecute în revista o serie de evenimente, de la obtinerea de tehnologie extraterestra prin spiritism si mediumi de catre membrii grupului ocult “Societatea Thule”, în prima parte a secolului XX, la “motorul cu implozie” al lui Viktor Schauberger si posibila preluare a acestei inventii de catre cel de-al Treilea Reich.

Aducându-ne în ultima parte a secolului XX, documentarul ilustreaza multe aparitii ale unor vehicule necunoscute în jurul regiunii Antarctice si prezinta baza teoretica pentru existenta gaurilor de vierme de la poli, ca puncte de intrare si iesire pentru navele extraterestre ce viziteaza Pamântul, precum si posibilele implicatii în relatia cu civilizatiile extraterestre ale proiectului HAARP. De asemenea se pune întrebarea: de ce aproape toate bazele americane par sa fie populate de agenti americani ai Agentiei Nationale de Securitate (NSA) si ai CIA.

În egala masura, marturia amiralului Byrd, a carui flota a fost atacata de farfuriile zburatoare este înregistrata istoric la fel ca si marturia sa în fata Congresului în care a sustinut existenta unor inamici care au capacitatea de a zbura “de la pol la pol”. De asemenea, crearea tinutului “Noua Svabie” este prezentata ca fiind la fel de istoric “imposibila” ca si existenta hartii lui “Piri Reis”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.