Alex Pascu, basistul trupei Goodbye to Gravity, a murit pe aeroport, în Franta

Alex Pascu, basistul trupei Goodbye to Gravity, a murit miercuri seara, la un spital din Franta, fiind al patrulea membru decedat al trupei, dupa Vlad Telea, Mihai Alexandru si Bogdan Enache, în urma incendiului din clubul Colectiv.

Ranit în incendiul din clubul Colectiv, Alex Pascu a fost transferat, miercuri, de la Spitalul Floreasca din Capitala la o unitate sanitara din Franta. Bilantul negru al victimelor a ajuns la 51.

Alex Pascu a suferit un stop cardio-respirator si a murit chiar pe aeroport, la Paris, unde aeronava a aterizat înainte de ora 19.30.
În urma incendiului din clubul Colectiv, Alexandru Pascu (33 de ani), fiul Anei Pascu, vicepresedinte al Federatiei Internationale de Scrima si presedinte de onoare al Federatiei Române de Scrima, a fost internat, în stare grava, la Spitalul de Urgenta Floreasca.
Familia lui Alexandru Pascu a vrut si saptamâna trecuta sa îl transfere într-un spital din Germania, însa starea acestuia s-a înrautatit si exista riscul sa apara complicatii în timpul transportului. Miercuri s-a stabilit ca acesta sa fie transferat la un spital din Franta. libertatea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.