Anul 2012 – profetii, previziuni, calendarul Maya, Apocalipsa, Sfarsitul lumii

Va fi oare 21.12.2012 ultima zi a Umanitatii si a intregului Pamant, dupa cum au prezis anticii mayasi? Profetiile despre anul in care abia am pasit, abunda pe internet.

Inversarea polilor magnetici ai Pamantului constituie noua spaima mondiala. In acceptiunea oamenilor de stiinta, inversiunea reprezinta “Punctul Zero”, pe care unii cercetatori il situeaza la sfarsitul anului 2012.

Un raport elaborat de NASA arata insa ca furtuna de particule solare din 2012 are sanse sa devasteze infrastructura modiala, relateaza revista de prestigiu New Scientist. Este de asteptat ca furtunile solare sa-si sporeasca frecventa si intensitatea in preajma viitorului maxim solar, prevazut pentru 2012.

Calendarul Lung Maya prezice alinierea Soarelui nostru cu stelele din centrul Caii Lactee pe data de 12.XII.2012.”Sarpele cu pene” va cobor pe treptele piramidei Chichen Itza,proiectat de umbra si lumina care imbratiseaza si ilumineaza capul de sarpe sculptat la marginea scarilor. Anul 2012 va fi momentul cand adevarul ne va fi revelat, in nici un caz nu va fi “Sfarsitul lumii”.

In momentul intrarii in Centura Fotonica se va produce un amplu proces de rearmonizare, de recalibrare a frecventelor propriului corp uman cu cele de referinta din Univers, ducand la o crestere a celor umane. Este asa-numita “inaltare”, “ridicare la Cer”, de care vorbesc si vechile scrieri.

“Inaltarea” fiind brusca si puternica, cei cu vibratii joase, negative (rautate, egoism etc.) nu vor rezista transformarii. Frecventele genomului uman si ale ADN-ului sunt foarte inalte, vibratiile foarte fine. Sunt in fapt lumina, ceea ce explica vizibilitatea aurei la zei si sfinti.

Dr. Berrende Fox a constatat ca, de 20 de ani, oamenii au inceput sa se schimbe la nivel celular iar unii chiar si-au dezvoltat noi lanturi in structura ADN-ului, fapt observat prin teste de sange.

În anul 1983, National American Space Agency – NASA – a lansat un satelit care a detectat un obiect de marimea planetei Jupiter. Noua planeta a fost numita Planeta X (Nibiru). Planeta face parte dintr-un sistem care are în centru o stea de tip pitica rosie. Se pare ca în 2012 Nibiru se va apropia de sistemul nostru solar si va interactiona cu acesta, producând efectele despre care vorbesc profetiile Maya (si altele asemanatoare).

Socul cel mai mare, legat de anul 2012, îl reprezinta încheierea simultana, în aceeasi zi a solstitiului de iarna (21 decembrie 2012, ora 11:11), atât a calendarului mayan, cât si a celei de-a patra dintre yugas, epocile temporale stabilite de vechii indieni.

The Guardian publica, in urma cu cativa ani, un infiorator raport al Pentagonului care vorbeste despre anul 2012, asociindu-l cu sfarsitul lumii, cand intreaga omenire va ajunge la in moment de cumpana. D-ale vietii anticipeaza, conform datelor cercetatorilor, ca timpul va ajunge la zero, clima se va schimba dramatic, iar ADN-ul uman va fi reprogramat. Pamantul va suferi din cauza schimbarilor bruste de clima si milioane de oameni vor muri de foame si razboaie.

echii astronomi maiasi au prezis, inca de acum 1500 de ani, alinierea exacta a Pamantului, a Soarelui si a constelatiei Pleiadelor, cu centrul galaxiei noastre. Acest eveniment se va produce la sfarsitul ciclului actual, in anul 2012, dupa calendarul gregorian. Pe calendarul maias, aceasta zi este desemnata ca “4 Ahau 3 Kankin” (13.0.0.0.0) si cade pe 21 decembrie 2012.

Interesul asupra profetiilor Hopi a revenit insa recent, cand tot mai multi cercetatori au observat asemanarea frapanta intre aceste proorociri ale pieilor rosii si o serie de descoperiri stiintifice actuale, alaturi de evenimente politice de anvergura mondiala. Majoritatea prevestirilor se centreaza pe o idee similara cu cea care transpare din Apocalipsa biblica. Mesajul nu este deloc linistitor. Se pare ca actuala civilizatie umana va sfarsi purificata prin foc.

Pentru unii, studiul continutului web ar fi oferit un avertisment demn de luat in seama in legatura cu atacurile teroriste de la 11 septembrie. George Ure, unul dintre oamenii din spatele proiectului, sustine ca sistemul a prezis o schimbare majora in istoria lumii, care urma sa aiba loc intre 60 si 90 de zile dupa luna iunie 2001. Printre preziceri s-au mai numarat si tsunami-ul din 2004, ca si uraganul Katrina.

Insa cea mai noua profetie este legata de controversata data de 21 decembrie 2012. Se pare ca numeroase semnale s-au inregistrat in legatura cu data care ar putea sa coincida cu sfarsitul lumii, posibil din cauza inversarii polilor planetei. Teoria celor care cred in eficienta web-bot-ului pare sa fie sustinuta si de versiunea calendarului mayas, de Apocalipsa dupa Ioan sau de textul chinezesc I Ching.

Trei OZN-uri, cu o lungime de zeci de kilometri fiecare, se îndreapta spre Pamânt, potrivit calculelor facute de oamenii de stiinta, acestea urmând sa aterizeze pe Terra în luna decembrie a anului 2012.

La fel de tulburator este faptul ca în cu totul alta parte a lumii, traditia Kalachakra (Roata Timpului) afirma ca dupa 960 de ani de la revelarea învataturii secrete în Tibet (care s-a facut în anul 1027) va veni o perioada de 25 de ani care va culmina cu Sfârsitul Timpului. O matematica simpla ne duce la un rezultat intrigant: 1027 + 960 + 25 = 2012.

Îmi mai poti spune ceva despre anul 2012? R: Va fi anul în care populatia se va simti rau. Tot datorita presiunii galactice, vom experimenta stari de-a dreptul aberante, de la furie la extaz, de la frica la încredere excesiva. Trebuie sa îti mai spun ca aceasta uriasa presiune va afecta si Pamântul. Acesta îmi apare ca si cum ar fi strâns într-o menghina gigantica, care face ca interiorul sau sa se contracte, iar acest lucru va duce la noi explozii vulcanice, cutremure, vânturi haotice si fenomene extreme. Toate acestea vor avea ca final inversarea polilor magnetici.

Este cunoscut faptul ca egiptenii erau experti in astronomie. Timp de secole, astronomii si preotii lor au luat parte la studiul stelelor, incercand sa faca previziuni despre viitor. Ce motive au avut sa faca o legatura intre presupusul dezastru din 9792 I.Hr si anul 2012?

Totul pare a fi destul de simplu. In acesti ani, Venus trece prin constelatia Orion. Acest eveniment este foarte rar si are loc o data la 11.804 ani. Acest lucru s-ar intampla exact in anul 2012. Constelatia Orion a fost extrem de importanta pentru egiptenii antici, fiind considerata vatra zeului Osiris, care era si zeul lumii de dincolo, in Egiptul antic.

Mai multe pe Forum

 

Nu ar fi prima oara cand se anunta Sfarsitul Lumii. Am intrat cu totii in 2012 si vom vedea cat adevar exista in aceste profetii. Nu se asteapta nimeni sa fie un an usor, dar nici nu trebuie sa dormim cu rucsacul de supravietuire sub perna.

 

Vezi si 21 decembrie 2012

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.