Armata faraonului a fost gasita

Sa ne reamintim intai de toate ce spune Biblia in capitolul 14:

15. Domnul a zis lui Moise: „Ce rost au strigatele acestea? Spune copiilor lui Israel sa porneasca înainte.

16. Tu, ridica-ti toiagul, întinde ti mâna spre mare, si despica-o; si copiii lui Israel vor trece prin mijlocul marii ca pe uscat.

17. Eu voi împietri inima Egiptenilor, ca sa intre în mare dupa ei. Si Faraon si toata oastea lui, carele si calaretii lui, vor face sa se arate slava Mea.

18. Si vor sti Egiptenii ca Eu sunt Domnul când Faraon, carele si calaretii lui, vor face sa se arate slava Mea.”

Zilele trecute ministrul egiptean a anuntat descoperiri importante facute de arheologii subacvatici in Marea Rosie.

exod3

Potrivit unui raport specialistii au descoperit in apropierea orasului Ras Rarib, la aproximatv 1 kilometru si jumatate de tarm, ramasitele unor osteni ai armatei egiptene datand din secolul XIV, perioada faraonului Akhenaton.

exod4

Pe o suprafata de aproximativ 200 de metri au fost gasite 400 de schelete, sutee de sabi si alte arme specifice perioadei precum si resturi de care de lupta.

Conform arheologilor ar exista acolo peste 5.000 de artefacte.

exod7

Profesorul Muhammad Abed El Gader de la Universitatea din Cairo nu exclude ca echipa lui sa fi descoperit armata faraonului despre care care vorbeste Biblia.

exod5

Dumnezeu i-a salvat atunci pe evrei ( in Exod ) si a despartit Marea Rosie in 2 parti lasandu-i sa treaca . Armata faraonului a incercat sa ii urmareasca pe evrei insa apele marii i-au acoperit, oprindu-i din drum.

exod

Uimitoarea descoperire a fost realizata intamplator, echipa de arheologi cautand vase naufragiate sau dovezi ale comertului antic.

<

p align=”center”>exod1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.