Armele zeilor antici

Teoria extraterestrilor antici gaseste mereu noi dovezi care scot la iveala contacte antice dintre oameni si vizitatorii din spatiu. Odata cu dezvoltarea tehnologiei, informatia circula libera si cu mare viteza prin lumea virtuala, astfel incat oamenii pot vedea imagini cu artefacte vechi, pot comenta si isi pot aduce aportul la mediatizarea locurilor misterioase sau a obiectelor ce nu si-au gasit inca explicatii.

Desenele rupestre, obiectele de cult sau bijuteriile, constructii misterioase ce pana mai ieri erau cunoscute de putini oameni, astazi sunt la indemana tuturor.

zei

Legendele vechi relateaza povesti despre arme ciudate ce astazi pot fi comparate cu laserele, armele atomice, etc. Internetul permite vizionarea a numeroase fotografii, materiale video sau marturii despre picturi rupestre, bijuterii, obiecte ciudate, etc care de fapt au avut alte intrebuintari decat se credea.( Vezi Klaus Dona – Istoria ascunsa a rasei umane )

Unul dintre cele mai uimitoare obiecte ce au ramas pana, astazi este Vajra ( Vajra (Fulgerul de Diamant) este un instrument de cult folosit in hinduism , jainism si mai ales in budist , care simbolizeaza atat indestructibilitatea diamantului , cat si puterea fulgerului . Acest obiect este un simbol in budismul Vajrayana si este folosit in cele mai multe ritualuri , iar majoritatea statuiilor budiste sunt reprezentate cu o vajra in mana .)

vajrasattva

Unele dintre dovezile arheologice sugereaza ca stramosii nostri nu s-au luptat doar cu sabii si sageti. In Mahabharta printul Arjuna ii cere zeului sa se arate.

“Privindu-ti forma ta imensa, cu multe guri si ochi, o tu cel cu bratul mare, cu multe brate, coapse si picioare, cu multe pântece, cu multi colti îngrozitori, lumile sunt cutremurate; la fel si eu.” (11:23); „Cutremurat în adâncul fiintei mele nu-mi capat stapânirea si linistea.” (11:24); „Privind coltii tai îngrozitori si gurile tale ca focul Timpului de Apoi, nu mai stiu unde-s zarile, nu-mi gasesc loc de aparare; îndurare, Stapân al zeilor, adapost al lumii!” (11:25); „Si toti acesti fii ai lui Dhrtarastra împreuna cu multimea regilor pamânteni, Bhisma, Drona si fiul lui Suta cu capeteniile noastre de osti se îndreapta în graba spre gurile tale înfioratoare, cu dinti îngrozitori; unii, prinsi între dinti, se vad cu testele sfarâmate.” (11:26-27);

arjuna

„Precum spre flacara aprinsa fluturii merg în graba la pieire, asa merge în graba si omenirea spre gurile tale, la pieire.” (11:29); „Vazând cele nemaivazute înca, sunt înfiorat; mintea mi-e cutremurata de groaza; îndurare Stapân al zeilor, adapost al lumii! Arata-mi doar forma Ta, o zeule. Cu coroana, cu ghioaga, cu disc în mâna, doar asa vreau sa Te vad; fii iar cu forma Ta cu patru brate, o Tu cel cu o mie de brate, care iei toate formele.” (11:45-46). Pentru a-l calma pe bietul Arjuna, Krsna si-a reluat forma umana.” Sursa

Krisna 2a

In Mahabharata este descrisa utilizarea armelor “brahmashiras”. Cine folosea oare napalm in India antica ? Autorul a descris numeroase tipuri de arme dintre care unele radioactive, care ucid embrionul in femei si afecteaza oamenii pe mai multe generatii.

atomic

Sa revenim insa la Vajra, numita de tibetani – Dorje. Vajra este folosita in diferite ritualuri si Buddha este descris adesea ca avand un astfel de obiect in mana.

buddhavajra

Vajrayana (Calea de Diamant) este una dintre cele trei ramuri principale ale budismului (celelalte doua fiind Theravada si Mahayana) . Vajrayana este caracterizata prin diferitele forme de ritualuri magice si ezoterice , fiind îmbinata cu elemente din hinduismul tantric si din samanismul tibetan . Vajrayana se mai poate numi budism tibetan , lamaism , budism ezoteric , budism tantric , budism nordic , Tantrayana sau Vehiculul de Diamant .

indra

In timpurile vedice, Indra era cunoscut ca fiind regele tuturor zeilor. El era conducatorul Deva-silor, zeul razboiului, zeul fulgerului si al furtunii, cel mai mare dintre razboinici si cel mai puternic dintre toate fiintele. Era aparatorul zeilor si al intregii omeniri impotriva fortelor raului. Indra era considerat un zeu solar, ce strabatea cerurile in caleasca sa aurita. Cel mai adesea era insa cunoscut ca zeu al fulgerului, manuind cu iscusinta si putere arma celesta, Vajra (fulgerul). In lupta, Indra folosea de asemenea si arcul, un lat si un carlig. Printre altele, Marele Zeu avea puterea de a reinvia razboinicii ucisi in lupta.
Indra este considerat un zeu creator, fiind cel care a stabilit ordinea in Cosmos si, deoarece este cel care a readus apa pe Pamant dupa o perioada de cumplita seceta, este considerat si zeu al fertilitatii. Indra este descris ca fiind foarte puternic, avand o pielea de culoare rosiatica si doua sau patru brate foarte lungi.

indra2

Vajra folosita de Indra putea ucide distrugand totul, era sigura puternica ca si diamantul si nu lasa zgarieturi. Cu aceasta arma, zeul puteaschimba canalele in rauri, putea sa arunce pietrele in aer, putea comanda vremea…

In religiile orientale Vajra este un obiect de cult. Exista si Vajra ramase inca din antichitate. In complexul Nepal Boudhanath, construit in secolul VI, unul din cele mai ciudate locuri de cult se afla o Vajra foarte mare. Templul aduce cu o nava spatiala.

Nepal

nepal Vajra

Calugarii locali sustin ca zeul a folosit un Vajra mare pentru a taia pietrele, blocuri ce au fost folosite la constructia templelor si altor structuri monumentale.

vajra 1

Exista pareri ca Vajra ar avea legatura cu campurile de torsiune (Se formeaza in jurul unui obiect in rotatie si reprezinta totalitatea microturbionului spatiului. Intrucat substanta consta din atomi si molecule, iar atomii si moleculele au propriul lor spin, in momentul rotirii, substanta are intotdeauna rotatie torsionica (RT) Campurile de torsiune nefiind nicidecum o abstractie teoretica care explica aceste fenomene, existenta lor a fost demonstrata experimental.sursa.) sau este un generator de rezonanta cu putere foarte mare.

vajra 4

Se mai spune ca Vajra incepe sa lucreze dupa o mantra secreta ( Mantra- Formula sacra cu valoare magica si educativa, in unele practici si religii orientale -yoga, budism, hinduism, tantrism). Exista voci ce sustin ca gandurile umane pot genera campuri de torsiune ce pot fi gestionate ( sa fi fost aceasta mantra secreta ?).

vajra 3

Este posibil ca acesti zei antici sa fi putut controla campurile de torsiune, atomii, gandurile, etc. Desi ne laudam cu tehnologii avansate, o astfel de arma ar fi de necontrolat in mainile unor oameni fara scrupule. Societatea de astazi nu este pregatita pentru o astfel de tehnologie si ar fi groaznic sa ne imaginam ce nenorociri ar putea produce.

Razboaiele nu au adus niciodata ceva bun si ar trebui sa ne trezim inainte de a fi prea tarziu. Comunicarea si pacea sunt armele cu care ar trebui sa luptam, nu teroarea, armamentul nuclear, etc.

© http://portal.tfm.ro/

Materialul nu poate fi preluat fara acordul nostru.

krishna1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.