Astrologul care a prezis actiunile de amploare ale DNA-ului si „schimbarea lumii corupte” anunta pentru 2015 „trei luni de dezvaluiri incendiare”

Fara a avea pretentia ca detine adevarul absolut, Petru Ghelesian a previzionat înca din decembrie 2012 o serie de tentinte care atunci erau aproape inexistente. Referindu-se în editia din 27 decembrie 2012 la previziunile pentru 2013, Ghelesian previziona „tendinta de dezvaluiri, uneori bruste, de tip flash, a unor secrete ce pareau foarte bine pazite”. „Vibratia saturniana va expune toate lucrurile necurate ascunse (…) Schimbarea oamenilor cere ca acestia sa treaca prin experiente uneori dure, dar necesare”, spunea astrologul în decembrie 2012.

Provocat de jurnalistii lugojeni safaca o previziune si pentru 2015, anul Caprei de lemn, Petru Ghelesian arata un an cu o atmosfera mai destinsa decât în ultimii doi ani. Cel mai important eveniment al anului astral 2015 este, dupa Petru Ghelesian, faptul ca Saturn iese din Scorpion, si intra în Sagetator, un tranzit care va dura doi ani si jumatate. Consecinta va fi o relansare economica si o relaxare a atmosferei, în general. 2015 este un al al sanselor foarte bune, care vor trebui fructificate însa.

În previziunile pentru România, Ghelesian ia în considerare data de 24 ianuarie 1852. „Trebuie sa tinem cont de harta astrala a României, nascuta în 1859 prin dubla alegere a lui Alexandru Ioan Cuza în Moldova, la 5 ianuarie si Muntenia, la 24 ianuarie. Acesta este mereu punctul de plecare pe care îl iau în considerare”, arata Petru Ghelesian. Harta astrala arata si caracteristicile românilor, caracterizati drept isteti, prietenosi, dar si „cârcotasi”, revoltati si nemultumiti de conducatorii lor. „Pe de o parte, ascendentul în Rac îi face sa fie milosi, cu frica de Dumnezeu si sa tina la stramosi. În ciuda opiniilor contrare, aceste coordonate sunt valabile pentru larga majoritate a populatiei. Pe de alta parte, Marte în Berbec îi arata pe români drept ambitiosi, curajosi, oameni care nu ezita sa-si ia în mâini destinul, chiar si peste hotare. Aici, iarasi nu sunt de acord cu teoria aceea ca românul e moale, pentru ca asta nu rezulta din profilul lui astral. Poate ca îndura mai mult ca altii, dar nu este e “mamaliga”, cum spun unii”, a conchis Ghelesian.

adevarul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.