Basescu, despre cazul Antena 3: Cred ca asistam la o farsa

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat marti ca scandalul iscat de evacurarea trustului Intact ar constitui “o farsa” si a subliniat ca decizia Senatului de a-l chema pe premierul Dacian Ciolos în Parlament nu este una nedemocratica.

“Cred ca este o actiune în aplicarea legii (ordinul ANAF de evacuare a posturilor de televiziune-n.r.). Este cunoscuta relatia dintre mine si Antene si n-as comenta evenimentul, dar eu cred ca este o actiune în aplicarea unei hotarâri judecatoresti. Nu cred ca poate fi pusa sub semnul întrebarii legimitatea actiunilor. Ce mi s-a parut ilegitim, mi s-a parut actiunea de astazi a presedintelui Senatului si a Senatului în ansamblu, unde, laolalta, PSD, UNPR, PNL si UDMR au votat pentru chemarea premierului Ciolos în fata Senatului sa dea explicatii de ce ANAF a început procedura de punere în aplicare a unei hotarâri judecatoresti”, a declarat Traian Basescu, într-o conferinta de presa.

Fostul presedinte a sustinut ca detine informatii conform carora Antena 3 ar avea doua sedii complet utilate pentru transmisia în direct. gandul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.