Biletele pentru primul concert anuntat în Bucuresti al celebrului violonist André Rieu, puse în vânzare miercuri, la ora 9.00, s-au epuizat în numai 180 de minute

Vânzarile pentru concertul live sustinut de celebrul violonist André Rieu în premiera în România, în Piata Constitutiei din Bucuresti, alaturi de orchestra sa, Johann Strauss Orchestra, si anuntat într-o conferinta presa care a avut loc marti, la Ateneul Român, în prezenta artistului, au înregistrat un record, biletele epuizându-se în doar trei ore. Potrivit organizatorilor, aceasta este cea mai rapida vânzare a unui concert sustinut de André Rieu înregistrata vreodata.

andre rieu

 

Ca urmare a succesului înregistrat, André Rieu anunta programarea unui nou concert, pe 12 iunie 2015, care va avea loc tot în Piata Constitutiei din Bucuresti. Biletele s-au pus în vânzare deja prin reteaua Eventim, preturile acestora fiind mai mari decât ale celor pentru concertul din 13 iunie. Astfel, acestea costa între 172,80 de lei (categoria 7) si 864 de lei (categoria VIP).

realitatea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.