Bratarile radionice ale dacilor in muzeele lumii – Sisteme captatoare de energie

Bratarile spiralate ale geto-dacilor aveau in primul rand un rol mistic si curativ. Spirala era elementul de baza, era cadrul prin care se regla fluxul energetic al organismului.
Bratarile variaza ca simbolistica, dar specialistii straini recunosc ca tipul multispiralat, cu proprietati radionice, era cel mai uzitat. Energia radionica manevrata de preotii daci prin aceste sisteme spiralate putea fi folosita in scopuri terapeutice. Pentru specialistii in terapii radionice din prezent, podoabele dacice multispiralate cu una sau mai multe volute sunt tot atatea instrumente energetice cu efect curativ, in primul rand de a intari sistemul imunitar si, astfel, de a creste capacitatile organismului de autovindecare.

Totodata, sistemul spiralat capteaza energie radionica si o rasfrange ordonat asupra organismului, crescandu-i potentialul energetic. Se crea o stare de bine, atat la nivel fizic, cat si emotional, mintal si spiritual. Cu alte cuvinte, sistemul radionic „lecuieste si spiritul si fizicul”, dupa cum suna invatatura medicilor daci

national

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.