Bravo popor roman!

Vreau sa iti multumesc tie cititorule pentru ca existi!

Ziua de ieri , sambata 16 decembrie, este deja istorie. Ai scris o fila impecabila tu cel ce esti contemporan cu mine!

Te-ai comportat exemplar!

refget

Departe de orice ti-ai plecat capul si genuchii in fata Regelui si Omului care a fost Mihai I. I-ai daruit o floare, o lacrima, un gand, o rugaciune fara sa iti ceara nimeni asa ceva.

Pentru prima oara dupa foarte multi ani, televiziunile din primul esalon au fost la unison prin decenta si materiale difuzate. Impreuna au trezit sufletul romanilor, au creat o emotie colectiva, au scris istoria unui popor din care faci parte si tu cititorule!

Armata a fost extraordinara. Organizarea a fost fara cusur, indiferent ce ar spune carcotasii. Ne-a stat inima tuturor cand soldatii din regimentul 30 garda, au purtat pe umeri sicriul Majestatii Sale. Ca sa ajunga aici, au avut cu siguranta in spate zeci de ore de munca. Felicitari!

Tvr si Trinitas Tv au reusit sa se coordoneze cu organizatorii furneraliilor astfel incat sa nu existe sincope, timpi “morti”, balbe, frustari. Toti cei ce au urmarit transmisiile tv au mers la pas alaturi de Rege, au varsat lacrimi si au suspinat intreband in gand… cum ar fi fost ultimii 30 de ani cu Regele la conducerea tarii ?!?

Stiu este un sacrilegiu dar sentimentul meu de ieri a fost spontan si nu l-am mai trait niciodata… am avut impresia ca a murit Hristos a doua oara. Asta am simtit eu, desi nu am avut nici o clipa in gand monarhia si tot ce inseamna ea. Admir si respect aristrocratia cu bune si rele, caci ar trebuie sa fie toti un model cum a fost si va ramane mereu Regele Mihai I!

Modest, decent, marturisitor de Credinta, onest, bun, inteligent. M-am intrebat ce conducator a mai spus acestui popor ca il iubeste … si mi-am amintit ca doar Iisus ne-a iubit cu adevarat pe toti.

Drum bun Majestate in Regatul Luminii ! Multumesc !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.