Calatori in timp

Daca ai avea posibilitatea sa calatoresti in timp unde ai merge ? Ti-ar place sa vizitezi Atlantida sau poate sa fi martor la construirea piramidelor? Ai vrea sa porti o discutie cu Platon sau ti se pare mai interesant sa il secondezi pe Leonardo Da Vinci ?

Incidente enigmatice, fotografii cu oameni ce par sositi din viitor, marturii cutremuratoare dovedesc ca astfel de calatorii temporale ar putea exista.

vortex4

In 1935, Sir Victor Goddard, pilot in flotei regale britanice a trait o experienta cumplita cu un avion biplan, Hawker Hart.

biplane

In timp ce zbura de la Edinburg, Scotia, spre baza aviatica de care apartinea in Andover, s-a decis sa zboare pe deasupra unui aerodrom parasit, la Drem. Locul devenise pasune, pentru vacile care pasteau printre hangarele abandonate. Goddard a continuat zborul catre Andover cand a fost surprins de o furtuna bizara. Vantul puternic si nori maronii l-au ps la grea incercat, avionul coborand in spirala. Fiind aproape sigur ca se va prabusi, Goddard a ramas surprins vazand cum avionul s-a inors catre Drem. Furtuna a dsiparut ca din senin, cerul fiind luminat de un soare stralucitor, insa aerodromul parea de aceasta data foarte diferit. El a observat la sol hangare noi, trei avioane biplan vopsite in galben si unul monoplan care nu era in 1935. O alta ciudatenie observata de Goddard erau salopetele, cei de la sol purtand unele albastre desi mecanicii ar fi trebuit sa fie imbracati in haine maronii. Nimeni de la sol nu parea sa-l fi observat, toti fiind preocupati cu diverse lucrari. Iesind din zona Goddard a intrat iar in furtuna, insa a reusit sa ajunga cu bine la destinatie. Abia peste 4 ani, in 1939 culorile salopetelor au fost schimbate din maro in albastru si tot atunci Goddard a vazut monoplanul pe care il observase cu 4 ani inainte. Sa fi facut el un salt in viitor ?

Markahuasi

Dr. Raul Rios Centeno, medivc si investigator de paranormal, i-a povestit lui Scott Corrales, ca o pacienta in varsta de 30 de ani i-a relatat o intamplare ciudata. Femeia suferea de hemiplegie grava, fiind aproape total paralizata. Povestea ei incepea la Markahuasi, loc ce mai poarta numele si de padurea de piatra, la aproximativ 30 kilometri de Lima, Peru.

Fiind in tabara, a plecat cu niste prieteni sa exploreze zona dupa lasarea intunericului. Ei au auzit muzica ce provenea de la o mica coliba de piatra. In interior oamenii dansau insa hainele lor pareau a fi din secolul al XVII-lea. Femeia a avut o senzatie de frig si a incercat sa-si bage capul printr-o usa deschisa. O prietena a tras de ea si de atunci femeia a ramas aproape paralizata. Sa fi intrat ea partial intr-un vortex temporal ? Medicul i-a facut o encefalograma si a observat ca partea stanga a creierului funcdtiona anormal si deasemeni masuratori anormale ale undelor electrice produse de creier.

ceata gri

Acum cativa ani, o echipa de cercetatori englezi si americani au facut o descoperire uimitoare in Antarctica. Fizicianul Mariann McLein, a spus ca au vazut in zona arctica un fel de ceata gri care se roteste deasupra Polului Nord, care nu si-a schimbat forma si miscarea de-a lungul timpului. Cercetatorii au decis sa investigheze fenomenul si au lansat un balon meteo care sa inregistreze viteza vantului, temperatura si umiditatea. Balonul s-a ridicat disparand in ceata, din el ramanand vizibila numai funia cu care era legat. Specialistii au fost surprinsi de ceasul atasat de balon care arata 27 ianuarie 1965, cu 30 de ani inainte de experiment. Au repetat testul de mai multe ori si datele au ramas aceleasi desi aparatura era in stare buna de functionare.

balon meteo2

Fenomenul a fost catalogat ca fiind o poarta temporala si raportat superiorilor. Neobisnuitul fenomen este inca investigat, expertii presupunand ca este vorba de un vortex ce permite calatoria in timp. CIA si FBI se lupta pentru a obtine controlul asupra proiectului, care poate schimba cursul istoriei.

calatorie timp4

Celebrul om de stiinta rus, Nikolai Kozyrev a realizat un experiment pentru a demonstra ca exita posibilitatea de trecere din viitor in trecut. In conceptia lui Kozyrev, timpul cauzeaza, sustine miscarea si cresterea sau descresterea cristalelor, se transmite instantaneu chiar si la distante astronomice, se absoarbe sau se emite de catre diverse fenomene fizice, produce rotirea mecanica a balantei de torsiune, spre dreapta sau stanga si se impregneaza in corpuri, prezentand si aspectul de “densitate”. sursa

kozyrev

Noi percepem timpul in mod diferit. “Ghenadi Belimov, cercetator rus al fenomenelor inexplicabile, filozof si autor a numeroase carti, a publicat un articol cu titlul “Masina timpului, viteza intaia” in magazinul “Pe culmea imposibilului”. El a descris experimente unice realizate de un grup de entuziasti condus de Vadim Cernobrov, omul care a inceput construirea de masini ale timpului inca din 1987. Astazi acest grup de entuziasti pot sa grabeasca sau sa incetineasca curgerea timpului folosind aceste dispozitive.

In august 2001, intr-o padure izolata din regiunea rusa Volgograd s-a construit un nou model de masina a timpului menita sa fie folosita de om. Desi folosea doar acumulatoare de autoturism si functiona la capacitate redusa, masina a reusit sa modifice timpul cu 3%; masuratorile s-au realizat cu oscilatoare cu cristale simetrice.

La inceput, cercetatorii petreceau 5, 10 si apoi 20 de minute in masina timpului. Timpul maxim a fost de o jumatate de ora. Cernobrov spune ca oamenii se simteau ca si cand intrau intr-o noua lume; ei simteau viata de aici dar si pe cea de “acolo” in acelasi timp ca si cand se deschisese o usa misterioasa. “Nu pot sa explic aceste senzatii neobisnuite pe care le-am simtit in astfel de momente”, spune Cernobrov.

Evident, nici televiziunile si nici radioul nu au facut publice aceste experimente. Si totusi, inca de pe vremea lui Stalin se desfasurau experimente cu timpul, in cadrul unui institut de cercetari a lumilor paralele. Rezultatele experimentelor conduse atunci de academicienii Kurceatov si Ioffe se pot gasi astazi in arhive. In 1952, seful politiei secrete ruse, Beria, a declansat o ancheta impotriva cercetatorilor care participau la experimente care a avut ca rezultat executarea a 18 profesori si trimitere! a in lagare a altor 59 de cercetatori. Institutul si-a reluat activitatea mai tarziu, sub Hrusciov. O noua tragedie a avut loc in 1961 cand un intreg stand de experimentare a disparut cu tot cu cei 8 cercetatori care activau in cladire. Cladirile apropiate de acesta au fost distruse, devenind ruine. Partidul Comunist a decis suspendarea cercetarilor pana la noi ordine.” sursa

calatorie timp

In 1932, reporterul german Bernard Hutton si fotograful Joachim Brandt, au trait o poveste ciudata la santierele navale din Hamburg- Altona. Dupa ce au facut un tur al zonei, ziaristii au auzit deasupra capului o drona. La inceput au crezut ca este vorba de un exercitiu insa sunetul puternic de bombe care explodeaza si focurile de arma i-au speriat ingrozitor. Deodata cerul s-a intunecat si au fost prinsi in acele momente de un raid aerian. Cuprinsi de frica ei s-au urcat repede in masina si au demarat in tromba.Plecand din zona cerul a inceput sa se lumineze si s-au trezit intr-o dupa amiaza linistita, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Privind inapoi spre santierele navale, cei doi nu au observat distrugeri si in fotografiile facute nu aparea nimic neobisnuit. Abia in 1943, Aviatia regala britanica a distrus santierele, la fel cum cei doi ziaristi experimentasera cu 11 ani inainte.

Bernard-Hutton-Joachim-Brandt

 

In 1972, 4 studente de la universitatea Utah se intorceau la camin dupa ce isi petrecusera ziua la un rodeo in Nevada. Era aproximativ ora 22 cand fetele se grabeau sa revina la camin, inainte de a se da stingerea. Calatoreau pe autostrada 56, care are reputatia de loc bantuit. La o intersectie fetele au observat ca asfaltul de culoare neagra s-a transformat intr-un drum alb de beton, care s-a terminat brusc in fata unei stanci. Au intors masina cautand sa revina pe drumul initial dar peisajul din jur le-a nedumerit observand paduri de pini, lanuri de cereale, ec ce nu se gaseau in acele locuri. Vazand o taverna ele au vrut sa opreasca masina in parcare, cand una din fete a scos capul pe geam pentru a cere lamuriri despre traseu. Brusc fata speriata a tipat la soferita sa demareze, si tinerele au observat ingrozite cum erau urmarite de 3 barbati in vehicule ciudate. Accelerand din nou prin canion, nu au mai vazut urmaritorii si au regasit drumul familiar. Intrebata de ce a tipat, fata a spus ca cei trei nu erau oameni.

© http://portal.tfm.ro/

Materialul nu poate fi preluat fara acordul nostru.

Highway56

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.